Hvordan du bliver en bog Sales Rep

Hvis du ejer en boghandel, og du ser mennesker, der bærer bøger og spørger dig, om du har et par minutter til overs, er disse sandsynligvis bog sælgere. De er som regel midt mand for bogforlag og book detailhandlere.

Hvis du tror, ​​at du har potentiale til at blive en bogsalg rep, så spørg dig selv om du har hvad det kræver at blive en.

Her er de trin om, hvordan man bliver en bogsalg rep:

  1. Kend jobbeskrivelse af en bogsalg rep. Sørg for, at du ved, hvad der vil ske, hvis du bliver en bogsalg rep. Det er vigtigt, at du har en idé om, hvad de kvalifikationer er. En af de sædvanlige krav er, at du har en Bachelorâ € ™ s Degree. Det vil være en fordel, hvis du højt er uddannet.
  2. Søge bistand fra bogforlag. Bogforlag kan faktisk fortælle dig, hvad de har brug for i en bogsalg rep. Kom i kontakt med flere forlag og høre, hvad de har at sige. Spørg om deres bistand. Hvis du er enig om, hvad de har at sige, så send dit CV til anvendelse.
  3. Tjek internettet for bogsalg rep. åbning. Bortset fra at komme i kontakt med bogforlag, kan du også søge på internettet for bogsalg rep. åbninger. Besøg de websteder, der tilbyder jobåbninger. Se, om der er en ledig stilling. Hvis der er, indsende dit cv online. Du kan også få adressen på det selskab med jobbet åbning og personligt søge stillingen.
  4. Traveling er et must. De fleste bog salgsrepræsentanter nødt til at rejse til forskellige områder. Dette kan være et frynsegode af jobbet, eller det kan være en ulempe. Men du måske ønsker at tage et kig på det, rejser er stadig en del af et bogsalg rep.â € ™ s liv. Så hvis du overvejer dette som din karriere, glem alt om opholder sig på et sted. Forbered dig på hyppige rejser.
  5. Lær at arbejde for omfattende timer. De fleste bogsalg rep. nødt til at arbejde mange timer at være forberedt på en klient præsentation. Du er nødt til at tage sig tid til at sikre, at din præsentation er interessant nok til at fange din clientâ € ™ s interesse.
  6. Vær kreativ. Som bogsalg rep., Er du nødt til at arbejde på din kreativitet færdigheder. Dette er vigtigt, så du kan fange opmærksomheden på din potentielle kunde. Du skal altid forsøge at tænke på nye måder om, hvordan du sælge dine bøger til kunderne.
  7. Besvar clientsâ € ™ spørgsmål. De fleste kunder har en masse spørgsmål, når de udbydes bøger. De spørger om historien af ​​bogen, forfatteren, hvor godt bogen sælger og mange andre bog-relaterede spørgsmål. Du skal være i stand til at løse alle deres undersøgelser. Det kan også være bedre, hvis du udstyre dig selv med en bærbar computer. Det er for dig at have let adgang på internettet til spørgsmål, som du donâ € ™ t virkelig ved, hvordan man svare.

Bestil sælgere har en masse ting går for dem. De kommer til at lære nye ting med de bøger, de sælger, de møder nye mennesker, og de får til at rejse til mange forskellige steder. Hvis du ønsker at nyde disse fordele, så være en bogsalg rep nu.