Hvordan at vælge den rigtige farve til dit soveværelse

Et soveværelse er en personlig plads til afslapning, og om du bruger tid foran fjernsynet eller curling op med en god bog, bør det være et rum, der er godt indrettet. Beslutte, hvordan man vælger den rigtige farve til et soveværelse kan være lidt forvirrende, og ser på de små maling og tapet prøver i butikkerne er ikke altid svaret. Overvej følgende tips og råd, før du vælger en farve til dit soveværelse. Med omhyggelig overvejelse og et par forslag, vil du være i stand til at vælge den helt rigtige farve, der vil forvandle dit soveværelse til et fristed for afslapning.

Trin 1

Overvej Mood du ønsker at formidle

Før du vælger en farve til et soveværelse, skal du ikke blive fristet til at gå med noget, bare fordi det er en fryd for øjet. Det er vigtigt at overveje stemningen farven formidler før man investerer tid og penge på vægbeklædning eller maling. Color har beføjelse til at ændre stemningen, og i et soveværelse den rigtige farve valg er af allerstørste betydning.

Cool farver som blå, lavendel, og grøn sæt en afslappende tone, og de er et fremragende valg til et soveværelse. Vælg en lys skygge for en beroligende virkning.

Nuancer af rødt er varm og energigivende, men de kan være et godt valg for et soveværelse. Rich røde mure skaber en intim føler og det rigtige valg, når der ønsker at skabe et fristed for romantik.

Ønsker du at vågne op følelse energi og klar til at starte dagen? Vælg en Lemony nuance af gul. En lys nuance af gul, vil reflektere lys og gøre rummet føler luftige og naturligt lys.

Trin 2

Beslutte, om du ønsker at ændre udseendet af visuelle rum

Farverne folk vælger ikke kun påvirke humør, men de påvirker også den måde øjnene opfatter rummet. Er dit soveværelse er mindre end ønsket? Vælg maling eller papir i en lys kølig nuance. Føj visuel højde til loftet ved at male det hvidt, eller udvide udseendet af hele rummet ved at dække væggene i det samme lys kold farve. Med den rigtige farvevalg soveværelset vil se større end nogensinde, og det vil have en afslappende føler.

Er loftet soveværelset for højt? Vælg dyb blå eller en anden dyb farve til at bringe loftet visuelt nedad. Jo mørkere farve vil også dække op eventuelle fejl, samtidig med at soveværelset føler hyggeligere end nogensinde.

Trin 3

Vælg en farve i eksisterende indretning

Hvis du stadig er forvirret over, hvad farve til at vælge, når dekorere et soveværelse, kig rundt i lokalet, og vælg en accent nuance, der matcher gardiner, sengetøj og gulv. Værelserne er normalt accessorized efter væg farve, og medmindre du har planer om at ændre alt fra loft til gulv, brug hvad du har. Vælg den rigtige nuance og rummet vil have et helt nyt udseende uden at bruge en mindre formue.

Trin 4

Opret en Sample Board

For at sikre vægbeklædning eller maling er det rigtige valg, investere i en lille prøve eller en enkelt rulle tapet snarere end nok til at gennemføre hele soveværelset. Dæk en plakat bord og se et stort udsnit i forskellige positioner og på forskellige tidspunkter i løbet af dagen som naturlige lysforholdene ændres. Dette vil give en bedre idé om, hvordan soveværelset vil se ud, når færdig, og vil du højst sandsynligt ender med en nuance, der passer til din stil samt den stemning, du ønsker at formidle, når udsmykning.