Hvordan at skære Brug fedtsten

Det er dejligt at starte med fedtsten, hvis du ønsker at studere skulptur. Fedtsten er et mineral, der består af uraffineret talkum, som er sprødt og blødt, så du kan manipulere den til den form, du visualiseres. Du skal mestre kunsten at carving fedtsten inden du forsøger at skære hårdere sten som kalksten eller marmor. Fedtsten farverne er matte og mørke, hvilket er normalt grøn eller grå. Fedtsten har en sæbevand tekstur indenfor. Steatit er et andet navn for fedtsten. Nedenfor er instruktioner og tips om, hvordan at skære hjælp fedtsten.

  • Saml dine sculpting materialer. De ting, du har brug for at skære en fedtsten skulptur er filer, vand, træ sav, møbler voks, støvmaske, sandpapir, blyant, raspe, sikkerhedsbriller, blød klud, avis, og ovn. Køb fedtsten blokke fra mineralske butikker eller sculpting butikker.
  • Der er ingen grund til at udnytte effektive værktøjer som skarpe metal mejsler og tunge hamre, fordi de vil rod op fedtsten. Træbearbejdning værktøjer som hammer, sandpapir, og mejsel er tilstrækkelige for dig at manipulere fedtsten til en vidunderlig mesterværk.
  • Fastsætte gamle aviser på overfladen af ​​dit arbejdsområde. Den vil indeholde støv og spåner fra fedtsten.
  • Bær støvmaske og sikkerhedsbriller før udskæring. Det kan ikke være farligt i forhold til graniteâ € ™ s silica, men soapstoneâ € ™ s støv er stadig farligt at indtage eller inhalere.
  • Brug en blyant og skabe en enkel mønster på din fedtsten. Du skal have grundlæggende tegning færdigheder. Prøv enkle designs dig, hvis er bare en nybegynder. Konceptualisere og tegne dine ideer på papir, før omsætte det i fedtsten. Gennemse websites og magasiner for at give dig designe idéer, som du kan skærer. Du kan begynde med enkle riller og regelmæssige former, derefter oprette formelle mønstre, når du har styr på det grundlæggende. Du kan købe eller downloade mønstre fra internettet, eller købe det fra kunst butikker.
  • Brug en mellemstor træ sav til at skære de unødvendige dele fra din fedtsten. En nedstryger klinge eller et nøglehul er et fantastisk værktøj til at skære fedtsten.
  • Påfør tør eller våd sandpapir til fedtsten. Begynd med en 200-sandpapir, derefter arbejde det op til en 600 serie sandpapir. Skift vand hver sand papirkvalitet.
  • Varm din fedtsten skulptur af 10 til 15 minutter ved hjælp af varmen i dit køkken ovn. Varmen skal være 200 grader Fahrenheit. Vær omhyggelig med ikke at brænde dig selv, når opvarmning af dit fedtsten til polering fordi varmen i fedtsten dvæler i lang tid, selv om ovnen netop sat til opvarmning temperaturer.
  • Brug en blød klud til at tørre møbler voks til din opvarmede fedtsten. Sæt mere voks til fedtsten sektioner, du ønsker at se mørkere. Enhver form for husstand voks kan bruges til at polere din sten kunst. Man kan også bruge vegetabilsk olie samt. Eksperimenter først med små sten kunstværker til at bestemme, hvilken type voks fungerer bedst.
  • Poler din fedtsten skulptur. Buff det, indtil du opnår den skinne, som du ønsker.

Fedtsten er en vidunderlig sten valg, hvis du planlægger at skære en detaljeret sten kunstværk. Disciplin dig selv på dette område for kunst, og i sidste ende vil du se dig selv carving hårdere klipper.