Hvordan at bryde ind i filmbranchen

Filmen virksomhed kan være sjovt og indbringende. Breaking i ofte et mysterium for mennesker. Der er flere veje til enhver destination. En, jeg stærkt anbefale vil filme skole for at lære dit håndværk; du kan tage nogle af de klasser online, især generelle erhvervsrettede dem (trods alt, film er en virksomhed som enhver anden).

Jeg søgte på to filmskoler og fik i begge. Der er mange tekniske jobs filmskole kan træne dig til f.eks redigering og cinematografi. Det er også en god måde at netværke. At gå på filmskole er det bedste sted at møde fremtidige arbejdsgivere. En fordel ved at gå på filmskole er du venner med og arbejde godt sammen med nogen, og forhåbentlig når de gør det store, at de vil fortsætte med at arbejde sammen med dig. Efter at lære hvordan man laver en film, gøre netop det. Og nogle gange alt det kræver er at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Trin 1

Gå til film skole. Filmschools.com har en masse film skole links. En masse af oversigterne er for Art Institute, som kan findes i mange byer. The Art Institute er meget dyrt. Så er Full Sail. Nogle skoler kræver, at du rejse penge og hovedsagelig betale for dine egne studerende film. NYU er en af ​​dem. Nogle skoler, der ikke kræver, at du betaler for dine egne film, og som er rimeligt prissat er UNCSA og Florida State University.

Trin 2

Skriv et manuskript. Du siger til dig selv: "Jeg ved ikke hvordan." Godt du kan lære uden at gå på filmskole. De fleste byer har community centre, der tilbyder voksenuddannelse. For eksempel, så tjek denne ene i Atlanta.

Når du har skrevet et manuskript, få en agent.

Trin 3

Lav en film. Når du har skrevet, at manuskriptet, få dine venner og familie sammen og lave en film. Når du er færdig med det, så indtast din film i filmfestivaler.

Trin 4

Være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Gå til websteder som Craigslist og se under den ønskede sektion og forsøge at arbejde på film. Frivillige hvis det bliver nødvendigt. Der er mange utrænede job, du kan gøre. Håndværk tjenester, drev støbte og besætning rundt og klæde sættet. Være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og alt kan ske.

Glem ikke, at online klasser i erhvervslivet kan hjælpe med at give dig en kant i enhver industri, og især film - hvor budgetterne er stramme og finansiering er altid et problem. Du kan også tage kunst kurser online, hvis du er i stand til at tilmelde sig en traditionel skole lige nu.