Hvor skal du se efter California refinansiere hvis du har dårlig kredit

Når jeg forsøger at sætte deres finanser i orden, mange mennesker forsøger at bruge egenkapital i deres hjem som et middel til at konsolidere deres gæld for at sænke deres betalinger på deres månedlige regninger. Ud over, at der er mange husejere tiltrukket lavere rater og søger derfor at refinansiere deres realkreditlån til at drage fordel af de lavere priser.

Bortset fra en meget få stater som Texas og Maryland, refinansiering er generelt den samme for alle stater i USA. Hjem refinansiering er meget let for folk med god kredit score, men det kan være svært for nogen, der har problemer med hensyn til deres kredit historie. Det er ikke umuligt selv - der er mange virksomheder, der vil tilbyde refinansiering og lån uanset hvad din kreditvurdering ser ud.

Hvis du har dårlig kredit, vil refinansiering være lidt mere vanskeligt. Med dårlig kredit, vil renten typisk være meget højere, fordi Californien långivere ville betragte dig som en høj-risiko låntager. Sørg for, at den kurs, du får, er stadig lavere end hvad du betaler i øjeblikket, og at det er lavt nok til at gøre en forskel i form af din tid, at de omkostninger, refinansiere og den nye betaling.

Hvor finder du refinansiering så overvejer din situation?

  1. Hvis du har haft en god oplevelse med din tidligere Californien pant mægler, er det bedst at tale eller gå til dem først. Fordelen ved dette er, at han allerede kender din situation, og han har dine personlige oplysninger og dit lån fil, hvilket vil spare tid i behandlingen af ​​refinansiering. At gå til en anden mægler vil betyde, at du bliver nødt til at medbringe en kopi af din nuværende â € ~Note ', og hvis du ikke har dette på hånden, vil det tage noget af din tid på udkig efter det. Diskuter dine grunde til refinansiering og lad din mægler tjek dine muligheder. Han vil også være i stand til at guide dig til at rydde op i din kredit.
  2. Gå til internettet for at få kundeemner og få flere "uforpligtende" og gratis refinansiere citater fra forskellige California långivere, der konkurrerer om at tilbyde dig den laveste sats og eventuelle bedste vilkår, der vil matche din situation. Spørg om deres gebyrer. I dagens miljø, online långivere gøre søgningen meget let. Vejer omhyggeligt fordele og ulemper ved dine muligheder. Især overveje din opsparing. Hvis de samlede besparelser er marginal, kan refinansiering ikke være en god mulighed eller refinansiering nu måske ikke den bedste tid. Måske har du brug for at overveje fastsættelse din kredit først, før refinansiering.

Ved forberedelse til refinansiering, skal du sørge for at få alle dine papirer klar. Saml dine 2-årige selvangivelser, kopier af W2s fra de seneste to år, de nyeste løn stumper og mindst to erklæringer måneder bank. Du vil også nødt til at få en nyeste kopi af dit realkreditlån erklæring, din husejere forsikring og din ejendomsskat regningen. Långiver skal sandsynligvis andre papirer end disse, men disse bør hjælpe din mægler i første omgang at beslutte, om refinansiering vil være til gavn for dig.

Sørg for at tjekke alle de betingelser og aftaler, inden han underskriver noget. Der er så mange realkreditlån og refinansiering virksomheder penge på denne tendens, at de meget få skrupelløse dem nogle gange får med uopdaget og bytte på intetanende individer.