Hvor meget skal en Teenager afvejes

Hvor meget skal en Teenager afvejes
Hvor meget skal en teenager vejer?

Spørgsmålet om, hvor meget skal en teenager vejer kan synes som en simpel en, men svaret er ikke helt så skåret og tørret. Der er så mange forskellige faktorer, der går ind i det, en ideel vægt er for en person, at det er svært at definere. Tilføj til, at den omstændighed, at der er en variation inden for området, hvad en teenager bør veje.

Faktorer at overveje om Hvor meget skal en Teenager afvejes

Uanset om du er bekymret for, at du eller en teenager, du ved er undervægtige eller du er bekymret fedme, er der en række ting, du ønsker at se på, når det bestemmes den ideelle vægt af en teenager.

Højde

Hvor høj en teenager er spiller en rolle i, hvor meget han eller hun bør veje. En fem meter høj teen idealvægt vil naturligvis være langt mindre end en teenager, der er fem meter syv inches høj. Også huske på alder teen. Mange teenagere holde vokse, indtil de er 18 år eller 19. En teenager kan endnu ikke færdig med at vokse. Det er bydende nødvendigt, at han eller hun får de næringsstoffer, der er nødvendige for at fortsætte med at vokse og holde knoglerne stærke og sunde.

Knoglestruktur

Har teen har små knogler eller store knogler? Mænd har en større skelet end hunnerne, så vil ofte vejer mere, men stadig være i deres idealvægt rækkevidde. Desuden nogle mennesker har større rammer end andre. En person med større knogler vil veje mere, selvom han kan være ganske tynde allerede.

Muskel

Muskel vejer mere end fedt. En atletisk teenager eller en, der har flere muskler kan veje mere, men stadig være sund og i en ideel vægt rækkevidde. Det er grunden til, når det bestemmes, idealvægt, de fleste læger også tage hensyn til kropsfedt procenter og se på Body Mass Index (BMI) på teen.

Medicinsk Vægt Charts

Medicinske vægt diagrammer er et godt udgangspunkt for fastsaettelse idealvægt. Ifølge DocShop.com, en teenager, der er fem meter fire tommer og har en medium ramme bør veje mellem 124 og 138 pounds. Men dette kan variere baseret på andre faktorer, så en vægt diagram bør kun anvendes som udgangspunkt, når det bestemmes, hvor meget en teenager bør veje.

Hvad stiller lægen sige?

Den praktiserende læge er en god kilde til oplysninger om den ideelle vægt for en teenager eller ethvert andet medlem af familien. Lægen kan hjælpe med at bestemme faktorer såsom knogle størrelse, muskler, kropsfedt og højde og beslutte, om teen er i en sund rækkevidde eller har brug for at vinde eller tabe baseret på mange forskellige faktorer, herunder de mest op til minut forskning og information tilgængelige.

Et par ord af forsigtighed

Nogle teenagere er tilbøjelige til spiseforstyrrelser, såsom bulimi og anoreksi. Dagens medier fremmer super tynde, høje modeller, hvoraf mange, der er undervægtige. Dette kan sætte både mænd og kvinder op til urealistiske forventninger og hjælpe dem med at udvikle spiseforstyrrelser problemer, der kan være skadelige for et godt helbred og endda fatal. På grund af dette, bør teenagere opfordres til at række ud efter et nummer, der er aftalt af forældre og lægen. En række numre normalt fungerer bedst for de fleste teenagere, der søger at tabe sig. For eksempel, lægen kunne tyde teen ramte en maksimal vægt på 138 pounds baseret på en højde på fem meter fire tommer og et minimum på 124 pounds. Det er vigtigt, at det laveste antal sættes samt et maksimum for at beskytte teen udvikle en lidelse.Når et mål vægt er blevet indstillet, er det også vigtigt at følge en sund kost og ikke en sult eller fad kost. Sunde planer omfatter masser af frisk frugt, grøntsager og magert protein. Udskæring slik, sodavand, forarbejdede fødevarer og hvidt brød er et sundt valg.

.