Hvor meget motion har vi brug?

Hvor meget motion har vi brug?


Hvor meget motion har vi brug for at tabe sig og opretholde en sund livsstil? Spørgsmålet er forholdsvis ligetil, men det svar, den ikke så klar.

Hvor meget motion har vi brug?

Har du nogensinde spekulerer på, hvor meget motion har vi brug for på en ugentlig basis? Svaret varierer alt efter den enkelte.

Ekspert Anbefalinger

Institut for Sundhed og Human Services anbefaler, at raske voksne deltager i mindst to timer og 30 minutters moderat aerob aktivitet om ugen og en anden time af og 15 minutters energisk aerob aktivitet om ugen. Moderat aerob aktivitet omfatter rask gang, skovle sne eller cykling, mens kraftig aerob aktivitet omfatter løb eller svømning hurtige omgange. Dette bryder ned til ca. 30 minutters motion om dagen.

, American College of Sports Medicine (ACSM) har imidlertid at 30 minutters motion, måske 7 dage om ugen ikke være nok. Eksperter på kollegiet siger ny forskning viser, at 150 til 250 minutter om ugen af ​​moderat intensitet fysisk aktivitet giver kun beskedne vægttab. For at miste en betydelig mængde af vægt (20 pounds eller mere) og holde det ud, siger eksperter en person skal dyrke motion i mindst 300 minutter om ugen. Foruden cardio øvelse, enkeltpersoner ønsker at tabe sig hurtigere bør også tage del i styrketræning øvelser mindst to gange om ugen.

Den nederste linje, ifølge eksperterne, er, hvis du ønsker at tabe sig, du har brug for at øge dit aktivitetsniveau. Jo mere tid du kan afsætte til at udøve de bedre er dine chancer for at kaste uønsket pounds.

Knasende Numbers

For at afgøre, hvor meget motion du skal gøre på daglig basis, du skal knuse tal. At tabe vægt, du har brug for at brænde flere kalorier så du spiser, hvilket er hvorfor du først skal notere, hvor mange kalorier du tager i om dagen. Brug en fødevare tidsskrift at holde styr på hvad du spiser og hvor mange kalorier du indtager. Dernæst notere ned, hvor mange kalorier du forbrænder hver dag.

Normale vedligeholdelsesaktiviteter, såsom fordøjelse, vejrtrækning, muskel reparation og enkel walking brænde omkring 15 kalorier pr pund. Imidlertid kan dette antal variere afhængigt af en persons samlede fysiske sundhed. For eksempel kan en person, der er stillesiddende kun brænde omkring 13 kalorier pr pund, mens en person, der er i fremragende fysisk form kan forbruge 17 eller flere kalorier pr pund på normale vedligeholdelsesaktiviteter.

Brænde kalorier

Motion er en vigtig del af vægttab, som du ikke kan brænde kalorier uden at tage del i en form for fysisk aktivitet. Hver gang du motionerer du brænder kalorier. For eksempel, for hver mile du går eller kører du brænde omkring 100 kalorier. Mængden af ​​kalorieforbrug afhænger af, hvor meget du vejer, og hvor kraftig aktivitet, men for det meste en gennemsnitlig voksen kan regne brænde 300 kalorier, mens tage del i moderat fysisk aktivitet i 30 minutter.

Derfor, hvis du øger din aktivitet, så du brænder 500 kalorier om dagen, og ikke øger dit kalorieindtag, mister du 3500 kalorier om ugen, hvilket svarer til 1 £. En anden måde at tabe sig er at reducere din kost med 250 kalorier per dag og øge din aktivitet ved 250 kalorier. Slutresultatet er stadig et nettotab på 500 kalorier om dagen eller et pund om ugen.