Hvor meget Bee Pollen Skal jeg tage den daglige?

Hvor meget Bee Pollen Skal jeg tage den daglige?


Modstridende oplysninger om de fordele og ulemper ved konsum af bipollen kan forlade dig skrabe dit hoved og spørge: "Hvor meget bi pollen skal jeg tage dagligt?" eller "Skal jeg tage det på alle?"

Hvorfor Tag Bee Pollen

En række fordele er blevet tilskrevet tilføje bipollen til din daglige kost, men nogle eksperter foreslår mere forskning er nødvendig for at ikke blot kontrollere, men at også træffe en informeret afgørelse med hensyn til omfanget af de fordele, dette kosttilskud. Med det i tankerne, her er et par af de mest almindeligt foreslåede ydelser hævdet af dem, der tager en daglig bi pollen supplement.

Bidrager til at bekæmpe allergi

Inden du tager bipollen at bekæmpe allergi, er det vigtigt, at du taler med din læge, hvis du er allergisk over for bi pollen. Generelt ideen bag bi pollen kæmper allergi er, at det siges at øge antiallergenic egenskaber, der øger immunforsvaret mod allergi over for pollen. Det svarer til at bruge lokale honning til at bekæmpe allergi, kun mere kraftfuld. Strategien bag denne tankegang er, at det hjælper din krop opbygge en modstand, der ligner det, der er erfaring, når at få allergi skud.

Forbedrer energi

I denne travlt-smutte verden er det ikke ualmindeligt at søge hjælp, når din energi niveauer falde. Bee pollen kan være lige den hjælp, du leder efter for at hjælpe din energi lever op til hverdagens krav. Faktisk er det blevet brugt i århundreder af sportsfolk til at forbedre deres energi niveauer samt øget udholdenhed. Begrundelsen for denne øgede boost årsagerne er, at bi pollen er en stor kilde til næringsstoffer og består af omkring 50 procent kulhydrater og 30 procent protein-en perfekt kombination.

Hjælper kontrollere vægten

Bee pollen er også siges at hjælpe med at kontrollere vægten hos nogle mennesker med en langsom metabolisme. Nogle vægttab programmer endda bruge bi pollen som et middel til at stimulere stofskiftet og for at hjælpe med at brænde kalorier hurtigere. Hvis du spørger, hvor meget bi pollen skal jeg tage dagligt for at tabe sig, er svaret omkring to spiseskefulde. Men dette beløb er høj og bør være et mål at arbejde hen imod, ikke et udgangspunkt.

Sammen med at øge dit stofskifte, en anden fordel at supplere din kost med bi pollen til vægtkontrol er, at det hjælper med at fjerne mad cravings som sin phenylalanin indhold fungerer som en naturlig appetitnedsættende. Ikke kun det, men det virker i bakgear for folk, der har brug for at tage på i vægt.

En tredje fordel ved at anvende bipollen til at hjælpe med vægt er, at det er et naturligt diuretikum.

Mindre almindeligt fremførte fordele at tage Bee Pollen

Sammen med de ovennævnte, er følgende fordele også hævdet af mange, der går ind for udtagning af bi pollen dagligt:

 • Bidrager til en længere levetid (alder vending)
 • Forbedrer vitalitet
 • Forynger kroppen og opbygger immunsystemet
 • Stimulerer organer og kirtler

Hvor meget Bee Pollen Skal jeg tage den daglige

Hvor meget bipollen du tager, afhænger af en række ting. Først er din fysiske make up herunder størrelse. Et vigtigt element i at tage eventuelle tillæg er sund fornuft. Når man starter eventuelle tillæg starte med lavere doser, men før du taler med din læge og gøre din research.One mand, der forsket om bipollen var virkelig natures perfekt fødevarer var Alain Kallias ph.d., professor ved Akademiet for landbrug, Paris , Frankrig. Han konkluderede, at 36 gram bipollen dagligt vil være tilstrækkeligt til at give den gennemsnitlige person med alle nødvendige næringsstoffer. Hvis du spekulerer, 36 gram kommer til omkring fem overdænge teskefulde.

En moderat sted at starte er at tage en teskefuld 30 minutter før morgenmaden, efterfulgt af rigelige mængder af vand. Efter flere dage, se, hvordan du føler. Du kan gradvist øge mængden til to teskefulde, men dette kan være for meget for de fleste mennesker. Lyt til din krop.

Bipollen Næringsstoffer

Bee pollen byder på et væld af næringsstoffer, herunder sporstoffer, vitaminer og aminosyrer. Den nøjagtige make up af næringsstoffer vil variere afhængigt af variabler, såsom:

 • Region
 • Klima
 • Årstid

Mulige bivirkninger

Mens fordelene kapret af mange, der anbefaler bipollen er varierede og talrige, så er bivirkningerne. Disse reaktioner, i de fleste tilfælde, er midlertidige som din krop er ved at tilpasse og dit immunforsvar ikke kan holde op. Symptomerne kan omfatte:

 • Feber
 • Hovedpine
 • Udslæt
 • Løbende næse
 • Nysen
 • Svedende
 • Rive øjne
 • Andre allergiske reaktioner i forbindelse med høfeber, såsom en kløende hals, sofa, kløende øjne, osv ..

Selv om disse bivirkninger er ikke behageligt, de normalt aftage som din krop justerer og i sidste ende lærer at tolerere pollen. Når det sker symptomer forsvinder efterlader et stærkere immunforsvar.