Hvor meget at bruge på en forlovelsesring

Hvor meget at bruge på en forlovelsesring


Hvert par skal beslutte, hvor meget at bruge på en forlovelsesring på grundlag af deres individuelle forhold, ikke på en forudfattet forestilling lagt frem af modeblade, berømtheder, eller smykker designere. Ved at overveje en række faktorer, er det muligt for hvert par at finde en smuk, meningsfuld ring uanset deres budget.

Engagement Ring Omkostninger Overvejelser

Det gamle ordsprog om at bruge to måneders løn på en forlovelsesring er ikke mere end en vilkårlig retningslinje fastsat af smykker og diamantindustrien. Når budgettering for en ring, er det vigtigt at tage disse faktorer i betragtning:

 • Kommende udgifter, herunder leveomkostninger og en ny husstand
 • Omkostninger kontra kvalitet af forlovelsesring
 • Vedligeholdelse Ring såsom rengøring, ændre størrelse, shipping gebyrer, og garantier
 • Omdømme af guldsmed
 • Omkostninger kontra hvor tæt ringen passer bruden-til-være præferencer
 • Indtægter og indtjeningspotentiale for både enkeltpersoner
 • Credit historier og hvad et dyrt luksus køb kan betyde for andre finansielle forpligtelser

Der er ikke nogen simpel formel for at beslutte, hvor meget at bruge på en forlovelsesring. Når ring shopping, bør parret forsøge at arbejde sammen og sæt retningslinjer, at de både er komfortable med at overholde.

Shop inden for et budget

Nogle par krybe ved tanken om en forlovelsesring, der koster mindre end $ 1.000, mens andre par nægter at overveje noget over $ 1.000. Forlovelsesring priserne varierer meget, fra enkle, små ringe med prisskilte under $ 100 til heftig designer kreationer hjælp sjældne sten, der kan koste millioner dollars eller mere. Hvor meget et par tilbringer afhænger af, hvad de føler sig trygge med. For eksempel kan en brudgom-til-være vil måske fremsætte en erklæring om, hvor godt han kan forsørge sin kommende hustru, og derfor ville han foretrække at købe en dyrere ring. En kvinde, der arbejder med sine hænder ofte og kender ring kan blive beskadiget, kan dog foretrække en mere overkommelig ring, der ikke vil være så stor en økonomisk slag, hvis den er beskadiget.

Generelt kan bruge enten for meget eller for lidt på en forlovelsesring gøre enten individuelle føler intimideret, skamfuld, eller på anden måde ubehageligt. Den bedste måde at løse disse problemer er at diskutere budgettering, før du køber ringen. Shopping inden for dette budget i stedet for først at finde smukke ringe, der kan være langt uden for din nuværende finansielle rækkevidde hjælper med at undgå skuffelse og finansiel stress.

Gennemsnitlig Ring Omkostninger

Er du nysgerrig efter, hvad andre bruger på en ring? Dette kan hjælpe nogle par træffe beslutning om deres prisklasse. De gennemsnitlige omkostninger for en forlovelsesring, som rapporteret af WeddingStats, er et sted mellem $ 4550 til $ 4890. Selvfølgelig, det i gennemsnit betyder, at nogle mennesker bruger betydeligt mere, mens andre er budgettering langt mindre.

Engagement Ring Betalingsmetoder

Når et par har besluttet, hvor meget de ønsker at bruge på forlovelsesring, skal betalingsmetode bestemmes. Afhængigt af juveleren, parrets kredit historie, og de samlede omkostninger, er der flere muligheder:

 • Kontant: Dette er den mindst risikable mulighed, fordi parret kun kan bruge det, de fysisk har, og der er ingen interesse gebyrer eller andre sanktioner.
 • Kreditkort: Kreditkort kan give fleksibilitet parret betaling, men undersøge finansiere afgifter og renter på forhånd og betale restbeløbet så hurtigt som muligt for at undgå at betale to eller tre gange de faktiske omkostninger ved ringen.
 • Store finansiering: Mange smykker butikker tilbyder in-house finansiering, typisk kortsigtede aftaler med bedre rente end kreditkort. Par har brug for at ansøge om programmet, og vil blive accepteret på grundlag af deres potentielle kreditrisiko, men dette er en god mulighed, hvis blot et par uger eller måneder er nødvendige for at betale for ringen.
 • Banklån: Dette er en risikabel løsning, men tillader et par at ikke kun købe en forlovelsesring, men også at sikre finansiering til andre bryllup udgifter på samme tid. Undersøg alle vilkår og betingelser, før de går til nogen lån.

Andre overkommelige indstillinger

Mange par i første omgang skuffet over at lære de er økonomisk i stand til at købe ringen, de ønsker. Der er mange billigere muligheder, dog, såsom justering af kvaliteten eller typen af ​​smykkesten, vælge en mindre indviklede design, eller leder efter en mere overkommelig guldsmed for at opfylde deres stil præferencer. Det centrale er at huske, at forlovelsesring er et symbol på et langt vigtigere forhold - uanset om det symbol koster $ 1000 eller $ 10.000, den kærlighed og engagement forbliver den samme.

Særlig betydning uanset pris

Par bør beslutte, hvor meget til at betale for en forlovelsesring kun efter nøje overvejelse af deres budget, fremtidige udgifter og betalingsmuligheder. Mens en bestemt pris kan synes billigt eller dyrt at forskellige par, den vigtigste faktor er at købe en ring, der udtrykker den dybe sammenhæng mellem parret, uanset den endelige pris. Dette forhold, trods alt, er uvurderlig.