Hvor mange venner har vi brug for at være lykkelig?

Hvor mange venner har vi brug for at være lykkelig?
Hvor mange venner synes du er nok til at holde os fra at være uønsket alene uden at gøre os alt for træt af kommunikation? Nogle mennesker har kun én ven over deres levetid, mens de andre gøre nye bekendtskaber næsten hver uge og er i stand til at komme sammen strygende med alle. Men hvor mange mennesker har vi virkelig brug for? Spørg forskerne.

Forskerne fra Nottingham University gennemført en meningsmåling blandt 1 700 mennesker og afslørede følgende. Folk, der føler sig godt tilpas og glad er gode mixere og har mange venner. Kun 40% af dem, der har fem eller færre venner sagde, at de var glade. Med andre ord, denne gruppe omfatter snarere mennesker, der føler ulykkelig. Hvis du har fem eller flere venner, at dine chancer være glad øges op til 50%. Den højeste andel af komfortable mennesker var blandt dem, der har mere end 10 venner.

Vi har brug for mindst ti mennesker til at være lykkelig.

At mange venner gøre os føler komfortable, ifølge forskerne.

Det er interessant, at hænge ud med barndommen hjælpere glæder os mere end relationer, vi foretaget i voksenalderen. Selv om kvinder har brug for mindre venner og bekendte end mænd, forholdet mellem kvinder - i modsætning til kontroversielle visdom om umuligheden af kvindelige venskab - er stærkere.