Hvor hurtigt kan du blive gravid efter Afbrydelse af en graviditet?

Hvor hurtigt kan du blive gravid efter Afbrydelse af en graviditet?


Spørgsmålet "Hvor hurtigt efter svangerskabsafbrydelse kan du forestille?" er en, alle kvinder hvordan overvejer eller har gennemgået en abort har brug for at kende svaret på.

Hvor hurtigt efter svangerskabsafbrydelse Kan du blive gravide

Undergår en svangerskabsafbrydelse ikke nødvendigvis forstyrre en kvindes evne til at blive gravid igen. Nogle kvinder ægløsning inden for to uger efter at have gennemgået den procedure, hvilket betyder, at undfangelsen kan forekomme meget hurtigt bagefter. Hvis abort blev udført, fordi graviditeten var ikke planlagt og kvinden ikke ønsker at få et barn, bør hun diskutere hendes fødsel kontrolmuligheder med sin læge for at reducere sandsynligheden for at blive gravid igen.

I en situation, hvor abort blev udført på grund af en medicinsk årsag påvirker fosteret, kvinden og hendes læge har brug for at diskutere sandsynligheden for at blive gravid endnu et barn med en lignende medicinsk problem, før de beslutter, om de vil forsøge at blive gravide igen. Undertiden abort udføres, fordi kvindens liv eller helbred er i fare, hvis graviditeten fortsætter på grund af en helbredstilstand. Ligesom den kvinde, der ikke ønsker at blive forælder på nuværende tidspunkt, bør hun diskutere hendes fødsel kontrolmuligheder med sin læge, så hun kan vælge en metode med en relativt lav dumpeprocent.

At vælge at blive gravid efter en graviditet Opsigelse

Kvinder, der lige har haft en abort bør drøfte deres planer med deres sundhedsplejerske. Det er vigtigt at gå til en opfølgende aftale med deres læge ca. to uger efter afslutningen for at bekræfte, at proceduren var fuldt gennemført, og at hun er healing korrekt.

Hvis kvinden tog abortpille at afslutte graviditeten, kan hun have oplevet kraftig blødning som en del af processen. Lægen vil måske tage blodprøver for at afgøre, om hun har anæmi fra blodtab. Hvis hun har denne betingelse, vil hun nødt til at tage jerntilskud for at genoprette hendes hæmoglobinniveau til normal.

Lægen vil sandsynligvis anbefale en kvinde, der har gennemgået en kirurgisk svangerskabsafbrydelse at afholde sig fra samleje i ca. fire uger til at give hende livmoderhalsen til at lukke efter proceduren. Hvis en kvinde har undergået flere in-klinik abort, kan den gentagne dilatation af hendes livmoderhals svække den. Kom gravid igen snart efter en opsigelse og vælger at fortsætte graviditeten betyder, at hun kan være nødvendigt at gennemgå en kirurgisk indgreb for at placere et søm i hendes livmoderhals at holde den lukket indtil den tid kommer for hende at levere barnet.

Følelsesmæssig Healing efter graviditet Opsigelse

Selvom kvinden fysisk er helet efter undergår en svangerskabsafbrydelse, kan hun ikke føler sig følelsesmæssigt parat til at overveje straks at blive gravid igen. Hvis opsigelsen blev udført på grund af en alvorlig misdannelse hos fostret, kan kvinden nødt til at tage tid til at sørge over tabet af barnet, før hun kan overveje at få gravid igen. Den tid denne proces tager varierer fra kvinde til kvinde, og der er ingen "rigtige" tid det vil tage.

En kvinde, der har haft en abort har brug for at vide, at svaret på spørgsmålet "Hvor hurtigt efter svangerskabsafbrydelse kan du forestille?" er, at der er mulighed for en efterfølgende graviditet at forekomme meget hurtigt efter at have gennemgået proceduren. Medmindre hun ønsker at blive gravid igen, har hun brug for at bruge en pålidelig metode til prævention. Hun har også brug for at forstå, at med undtagelse af fuldstændig afholdenhed, ikke præventionsmetode er 100 procent effektiv til at forhindre graviditet. Hendes læge kan skitsere de muligheder og hjælpe hende med at vælge den rigtige metode for hende.