Hvor Hot Peppers kan hjælpe dig tabe sig

Hvis du elsker krydret jalapenos i dine tacos eller fyrig thailandske chili i din røre FRJ, holde hober på disse peberfrugter - og hvis du er bange for varmen, kan du begynde at lære at varme op til cayenne shaker. Det er fordi chilipebre kan hjælpe dig med at administrere din vægt, hvilket gør dem til den perfekte akkompagnement til din kost plan. Selv om de brændende frugter alene ikke vil gøre pounds flyve, kunne de gøre en forskel for et pund eller to over tid - som de fleste Dieters er sikker på at værdsætte.

Hvor Hot Peppers kan hjælpe dig tabe sig

Sådan fungerer det

Hemmeligheden til peber er fedt-sprængning magt ligger i et alkaloid stof kaldet capsaicin, som også er kilden til den varme smag. Ikke alene capsaicin antænde din mund, men det kan faktisk få din krop til at varme op, så du forbrænder kalorier hurtigere.

Den capsaicin / temperatur link kan forklares ved aktiviteten af ​​brunt fedt. Det meste af fedtet i vores krop er hvid, og overskydende niveauer af hvide fedt er det, få folk til at blive overvægtige eller fede. I modsætning, brunt fedt udgør en meget lille procentdel af total fedt (ikke alle mennesker kan endda have det), og er meget aktiv, som det virker til at regulere kropstemperaturen. Eksperter plejede at tro, at kun babyer har brunt fedt og de mister det vokser op; Nu ved vi, at voksne har også brunt fedt, og kan endda bygge nye brune fedtceller.

I dyreforsøg på varme peber og vægttab, forsøgspersoner viste højere niveauer af brunt fedt aktivitet efter udsættelse for capsaicin. Selvom dyreforsøg ikke præcist forudsige resultater blandt mennesker, er det muligt, at chilipebre også øge menneskets stofskifte ved at aktivere brunt fedt.

Der kan også være håb for folk, der ønsker lignende virkninger uden at skulle spise krydret mad, selvom forskningen er stadig i begyndelsen faser. En lille undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition viste, at unge mænd, der tidligere havde demonstreret brun fedt aktivitet brændt lidt flere kalorier i time efter indtagelse capsinoids, som er capsaicin-lignende stoffer, der findes i en unik vifte af sød peber. Capsinoids ikke smager varmt, men denne undersøgelse antyder, at de kan have lignende termogene virkninger som krydret mad.

Uanset de milde stofskifte-styrke effekter af peber, den mest effektive måde at slanke er at reducere kalorieindtag og øge den fysiske aktivitet. Peppers vil ikke gøre op for overspisning, bare give dig en mindre løft.

Andre fordele ved Hot Peppers

Vægttab til side, chilipebre kommer med masser af sundhedsmæssige fordele. De indeholder endnu mere C-vitamin end citrusfrugter, og mere vitamin A end gulerødder. Den capsaicin inducerer også en bølge af endorfiner, hvilket skaber et løft i humør, der holder mange peber-elskere komme tilbage efter mere. Capsaicin er også almindeligt anvendt som en topisk smertestillende, og nogle undersøgelser viser, at indtagelse af stoffet kan hjælpe afværge prostatakræft.

Ranking varmen

Varme fra peberfrugter er rangeret brug af Scoville skalaen: jo højere Scoville nummer, jo højere indhold capsaicin. Peperoncinis og pimientos er i bunden ringet med snesevis af 100 til 500, mens de hotteste peber, såsom Ghost chili, rang blandt 1 million Scoville enheder. Jalapenos, så varmt som de kan synes, ligge nær bunden af ​​diagrammet med 2.500 til 8.000 Scoville enheder.