Hvor essentielle fedtsyrer holde huden sund

Hvem vidste, at essentielle fedtsyrer og hud går hånd i hånd. Forbrugende fedtsyrer bør være en del af din hudpleje regime, og her er hvorfor:

Hvad er essentielle fedtsyrer?

Essentielle fedtsyrer er nogle af de "gode fedtstoffer", at din krop har brug for en sund præstation. 'Essentiel' betegner disse fedtsyrer som dem, der ikke er fremstillet af den menneskelige krop, og derfor skal fyldes op gennem fødevarer. Disse fedtsyrer er ansvarlige for regulering af cellefunktion. De opretholde integriteten af ​​cellevæggene, og tillade overførsel af affald og vand. Denne funktion spiller en stor rolle i hudens sundhed.

Hudceller og fedtsyrer

Ungdommelig hud er fuld af buttet, vandfyldte celler. En hudcelle evne til at holde vand falder med alderen. En sund hud celle har en sund membran, som holder gode ting i, som vand og næringsstoffer, og giver affaldsprodukter at passere ud. Det er en fedtsyre opgave at holde denne celle sunde og dens membran funktion. Ikke at få nok essentielle aminosyrer resulterer i ustabile membraner, der ikke kan holde deres flydende form, hvilket igen fører til saggy, ældet hud.

Forhindrer Acne

Blød, ikke-fedtet hud er blandt de hudtyper mindst tilbøjelige til at lide acne flare-ups. Acne opstår, når kirtler i producere stoffer keratin og sebum. De tilstoppe hudens porer og resultere i hudinfektioner. Essentielle fedtsyrer har en dobbelt fordel for acne. Først de forårsager sund celle overførsel, som hjælper opløser fedtaflejringer, der blokerer porerne og forårsage acne. De arbejder også for at reparere huden beskadiget af acne og pletter.

Hjælper med Cellulite

Der er ingen hurtige løsninger eller endelige svar til at komme af din cellulite. Afhængigt af deres genetik, selv den tyndeste af supermodeller undertiden skal kæmpe med den knoldede udseende fedtdepoter presser mod huden. Dog kan essentielle fedtsyrer hjælpe i kampen. Der er tegn på, at de sundere og mere smidig din hud celler, jo mindre intens forekomsten af ​​cellulite. Forbrugende masser af essentielle fedtsyrer vil give din hud celler mere fylde og fleksibilitet, og derved muligvis reducere forekomsten af ​​cellulite.

De bedste fødevarer til sund hud

Essentielle fedtsyrer er et must for en sund, ungdommelig hud. De fleste essentielle fedtsyrer kan indtages i sunde fødevarer. Hør frø, valnødder, laks og rapsolie, spises med måde, alle indeholder nok af disse fedtsyrer til at have en positiv effekt på din hud. Det væsentlige, du forsøger at få, er omega 3 og omega 6, to af de vigtigste komponenter i en sund hud.

Hvis sund, ungdommelig vises hud er en prioritet for dig, der er behandlinger og forholdsregler, du kan tage for at forsikre din huds levetid. Må ikke forsømme ordentlig ernæring i form af essentielle fedtsyrer til at holde dig hudceller fuld, fleksibel og stærk.