Hvilken slags musik er healing?

Hvilken slags musik er healing?
Sundhedsmæssige fordele af musik var kendt også i gammel tid. Omkring to årtusinder siden de gamle græske læger helbredt ischiadicus patienter med trompet musik og Demokrit hævdede, at mange sygdomme kan blive helbredt med fløjtemusik. En skotsk videnskabsmand Maxwell succes helbredt folk, der led af epilepsi, psykiske sygdomme, lammelse, vattersot, impotens og forskellige former for feber ved at spille musikinstrumenter. Men hvorfor er drømmende så healing?

Effekten af ​​musik på sundhed

Fysiologisk er indflydelsen af musik baseret på modtagelighed centralnervesystemet til akustisk effekt. Nemlig, den reagerer impulserne under kommando af lyd-bølge af ønskede frekvens. Vores centralnervesystemet reagerer ved at muliggøre sekretion af biologisk aktive stoffer, der regulerer funktionen af ​​indre organer og systemer.

Reaktionen på det organ, Music

Valg af den rigtige slags musik kan fremme udviklingen af biologiske systemer og endda have en direkte virkning på forskellige kropsfunktioner og evner. Lyden bølge påvirker centralnervesystemet gennem impuls transmission, med andre ord, gennem en "kommando" for at afbalancere de fysiologiske parametre.

Musik og kredsløbssygdomme

Ikke længe siden forskere fra Maryland School of Medicine opdagede at lytte til ens yndlingsmusik haft en positiv effekt på funktion kredsløbssygdomme. Forskerne gennemført et forsøg, hvor gruppen af 10 raske frivillige lyttet til forskellige former for musik i flere uger, og derefter blev lægeundersøgelse. Det viste sig, at lytte til ens favorit melodier førte til udvidelse af blodkarrene med 25%, mens du lytter til musikken, der forårsagede ubehag førte til 6% blodkar indsnævring.

Hvilken musik stilarter er mest gavnlige for helbredet?

Forskerne hævder, at lytte til klassisk musik og folkemusik melodier er det mest gavnligt for vores krop. Popmusik og danserytmer har ingen positiv effekt. Hård rock er endda skadeligt, fordi det kan føre til psykiske sygdomme.

"Sundeste" Music

Amerikanske forsker RN Singh udarbejdet en liste over klassiske musikstykker, der hjælper producere melatonin. Listen omfatter 2-nd bevægelse af Piano Concerto af Beethoven, Laudate Dominum (Salme 116) af Mozart, Moonlight af Debussy, 2-nd bevægelse af Symphony No. 2 af Rachmaninoff, Romantisk Pan Flute af Zamfir, Obo Concerto af Vivaldi, Gregorian Salme, pave Marcellus 'Mass. Lytte til musik inden jeg går i seng er specielt sundt.