Hvilke kvalifikationer skal jeg behøver at blive sygeplejerske?

Hvilke kvalifikationer skal jeg behøver at blive sygeplejerske?

Er du spekulerer, "Hvilke kvalifikationer har jeg brug for at blive en sygeplejerske"? Du først nødt til at beslutte, hvilken slags sygeplejerske, du ønsker at være, som krav kan variere meget fra den ene speciale til en anden.

Hvilke kvalifikationer skal jeg behøver at blive sygeplejerske?

Der er forskellige kvalifikationer, du har brug for at blive sygeplejerske. Den første er et kollegium grad i sygepleje.

Sygepleje Grader

Uanset hvilken type sygepleje besættelse du søger, skal du have en ammende grad.

LPN eller LVN Degree

Hvis du ønsker at være en LPN (Licensed Praktisk sygeplejerske) eller en LVN (Licensed Vocational Nurse) så er du nødt til at fuldføre en et-årig uddannelse. Denne grad kan fås gennem et kollegium eller erhvervsskole.

Når du har gennemført kurser, skal du tage det nationale råd Licensure Undersøgelse for sygeplejersker (NCLEX-RN) for at få din licens. Du kan derefter arbejde enten for en læge i privat praksis som i et kontormiljø eller i et hospital eller en klinik miljø. Mange mennesker vælger den LPN eller LVN, så de kan lønnet beskæftigelse og samtidig fortsætte med deres sygeplejerskeuddannelsen. De, der vælger denne rute føler, at oplevelsen forstærkningsmodificeret du reelt arbejdede på et hospital eller andre medicinske miljø samtidig deltage kollegium klasser er uvurderlig.

RN Degree

En RN (sygeplejerske) er forpligtet til at opnå enten en ASN (Associate of Science i Sygepleje) eller en BSN (Bachelor of Science i Sygepleje) grad. Du har mulighed for at specialisere sig i et bestemt område i behandling såsom pædiatri, intensivbehandling, ambulant behandling, kirurgi eller hospice pleje. Måske foretrækker du at specialisere sig i særlige betingelser eller endda medicin og behandling for et bestemt organ såsom lever eller hjerte. Ligesom LPN mulighed, skal du tage en licens eksamen, Det Nationale Råd Licensure Undersøgelse (NCLEX-RN).

 • ASN: ASN er en to-årig uddannelse. På grund af den store efterspørgsel efter sygeplejersker, mange mennesker vælger denne grad, da det det den hurtigste rute til at blive en sygeplejerske. Du kan få en ASN gennem forskellige sygeplejeskoler samt fra lokalsamfundet og Career College programmer. Når du opgraderer fra et akkrediteret program, skal du sidde i det nationale råd Licensure Undersøgelse (NCLEX-RN). Når du passerer, og færdiggøre alle andre statslige krav, vil du modtage din RN licens.
 • BSN: Den BSN grad har været genstand for debat i årtier. Mange læger føler, at en BSN bør kræves af alle sygeplejersker i stedet for at lade enten en ASN eller BSN. En af de største spørgsmål mellem at gå til en BSN i stedet for en ASN er lønniveauet hver modtager. Forståeligt, vil du tjene mere, hvis du holder en BSN. Desuden karriere fordele ved at holde en BSN grad over et ASN grad er mulighederne for avancement. Hvis du ønsker at gå ind i andre områder af medicin såsom bestyrelse, direktion, forskning og klinisk, men holde et ASN, så vil du blive bedt om at gå tilbage til college for at få en BSN. Også, hvis du ønsker at gå ind i speciallæger discipliner tidligere nævnte, så vil du være forpligtet til at have en BSN grad som en forudsætning for at kunne modtage.

Nurse Practitioner

En Nurse Practitioner (NP) er en RN, der er gennemført specialiseret uddannelse på et område inden for lægevidenskaben, såsom intern medicin, hjerte-, pædiatri eller et andet område. På grund af hendes avancerede uddannelse og specialundersøgelser, kan en NP tjene som et primært direkte udbyder tjenester i patientbehandlingen. Hun kan ordinere medicin, fysioterapi, bestille fleste tests såsom laboratoriearbejde, CAT scanninger, røntgen, EKG'er og alle andre nødvendige afprøvninger, der er nødvendige i diagnosen processen. Licenskrav for de fleste stater omfatter en Masters of Science i Sygepleje og yderligere graduate niveau undersøgelse.

Nationale Liga for sygeplejersker akkrediterende Kommissionen (NLNAC)

Den NLNAC anerkendes på nationalt plan som en akkreditering agentur for sygepleje uddannelser. Før du beslutter dig til at deltage i enhver institution for en ammende grad, besøge NLNAC hjemmeside for at kontrollere, at instituttet program, du ønsker at tage er akkrediteret kursus. Du bør helt sikkert gøre nogle forskning, før din endelige beslutning om, hvilke college og kurser til at forfølge. Ikke alle sygepleje uddannelser er lige. Søge rådgivning fra en fordomsfri kilde, enten en RN eller en anden læge, der er vidende om skillset du behøver. Skole rådgivere er også en anden stor ressource til at hjælpe dig med at evaluere specifikke kollegium programmer, de tilbyder.

Andre kvalifikationer, du behøver

Der er andre kvalifikationer, du har brug for at være en sygeplejerske, der ikke er relateret til uddannelse og grader. Disse kvalifikationer er personlige egenskaber og karakteristika.

Du skal være:

 • Stand til at bevare roen og holde andre rolige under krisen
 • Selvhævdende når det er nødvendigt
 • Autoritative hvis nødvendigt
 • I stand til ræsonnement med andre
 • Bekymret over andres velfærd
 • Detail-orienterede
 • Let at tale med
 • Stand til at holde følelserne i skak
 • Logisk tænker
 • Metodisk
 • Organiseret
 • Nacn
 • Positiv i dit syn på livet

Beslutter din Degree

Som du kan se, er der en hel del muligheder, når det kommer til din karriere som sygeplejerske. Når du spørger, "hvad kvalifikationer skal jeg blive sygeplejerske?" skal du først beslutte, hvilken type sygepleje du vil øve.