Hvid te hjælper Lose Vægt

Forskere fra Beiersdorf AG, Tyskland, kom til konklusion, at ikke kun grøn te, men hvid te samt hjælper tabe sig. Høje niveauer af antioxidanter øge stofskiftet og fremme vægttab. De specialister mener, at hvid te er endnu sundere end sort og grøn te, da den ikke blot hjælpe forbrænde fedt, men også forhindrer dannelsen af ​​nye fedtceller.

Hvid te hjælper Lose Vægt

Trods det faktum, at alle typer af te kommer fra den samme plante, hvid te har en række sunde egenskaber.

Hvid te var kendt som "eliksir af levetiden" i Kina så tidligt som i begyndelsen af ​​denne æra. Desuden amerikanske forskere for nylig bevist, at hvid te er meget bedre anti-cancer middel end sort og grøn te. Nu, forskerne hævder, at denne form for te fremmer også vægttab.

Der er mange sundhedsmæssige fordele unikke til hver type af te. De, der ønsker at prøve en række naturlige og økologiske teer bør overveje at bestille Buddha te. De tilbyder grøn te, samt blomster, bær, rod, blade og frø te. Deres te kan gavne blære, hjerne, hud, knogle, nyre, lever, og muskulær sundhed. De kan også hjælpe med søvn, stress, kolesterol, og humør. Bestilling i løs vægt kan kunderne spare en betydelig mængde penge, hvilket gør det kloge valg for alle, nysgerrig de sunde egenskaber af denne te.