Hver tredje Gym Goer ikke engang Sweat

En undersøgelse af gym fest bragt ind i lyset, at omkring en tredjedel af dem fungerer ikke op nogen sved, mens de er på stedet. Kun omkring 50% af fest gå gennem deres fitness øvelser flittigt; de andre er kun alt for glade for at blive distraheret af deres venner. Mange mennesker går til fitnesscentre til at strejke op en bekendt med en attraktiv person.

Hver tredje Gym Goer ikke engang Sweat

Ca. 25% afslørede de ikke går nær træningsmaskiner, men foretrækker at give sig selv en god blød i saunaen eller en balje.

10% af gym besøgende tilstod de normalt lå tilbage omkring poolen, og 5% ophold limet til de store skærme og nyde at se sportsbegivenheder.

Ifølge undersøgelsen af ​​2.000 gym stamgæster, de fleste mennesker tilbringer noget ligesom 2 timer om ugen på gym, men 29% af den adspurgte ikke komme rundt til at bryde ind i en sved. , 10% sagde desuden de mener ikke at og ville flov, hvis de gik om svedt. Mange af disse var kvinder, der holder bekymrende lest deres makeup udstrygninger eller deres hår bliver pjusket.

Det er ikke overraskende i betragtning af, at 10% af befolkningen i fitnesscentre bekender de underskrev op for at møde nogen, de vil finde ønskelig, yderligere 10% gik bare med strømmen.

Nyankomne ofte give en bred kaj til maskiner, fordi de ikke ved, hvordan man bruger dem, og kan ikke lide at spørge; de heller ikke ønsker at blive set hjulpet ud af andre.

Endelig er der en snedig 13% af adspurgte, der udlejer de gå til gymnastik, men aldrig derhen.

Undersøgelsen er bestilt af Kettler, hvis administrerende direktør Paul Bevington blev tvunget til at konkludere, at en række personer ikke gør god brug af træningsudstyr.

Mens afgifterne for nogle fitnesscentre tilføje op til en hiven årlig sum, pengene bare går ned i afløbet for mange ", især hvis du læser samtidig på løbebåndet eller cross-trainer," Bevington påpeget. Naturligvis alle de faciliteter som pool og TV er nødvendige gym funktioner, men gå til gymnastik "synes en smule meningsløst", hvis folk ikke motion og bruge udstyret.

, 29% indrømmede dog de bruger gymnastiksalen som en undskyldning for at bruge lidt tid ud af hjemmet.