Hvem Tilbud Dental Insurance til kæledyr?

Hvem Tilbud Dental Insurance til kæledyr?

På grund af sin stigende popularitet, kæledyr dental forsikring er i høj kurs blandt ejere. Men ikke alle planer dækker rutinemæssig pleje nødvendige for at sikre trivsel for dit kæledyr tandsundhed. Det er vigtigt at forstå de dental planer, der tilbydes, og hvad de indebærer.

Dækning muligheder

Mange pet dental forsikring planer tilbyde enten rutine / forebyggende eller akut dækning, men ikke begge dele.

Fælles dækning omfatter:

  • Tooth fjernelse, som typisk er nødvendigt, hvis tanden forbyder dyret til at spise eller drikke i en normal måde eller forårsager ubehag på grund af sygdom, periodontal sygdom eller infektion; også svarer tænder kan forårsage problemer
  • Oral traumer, skade virkning, tugging spil, ru-play, plade fraktur; i nogle tilfælde kan oral traume forårsage nerveskade og bakteriel infektion, hvis venstre ubehandlet
  • Oral vækst, som kan være kræft eller godartede; Imidlertid er det nødvendigt for en dyrlæge at gøre denne bestemmelse
  • Dental rengøring, som er det bedste forsvar, da det forhindrer gingivitis og periodontal sygdom
  • Canine dental sygdom, der er et resultat af periodontal sygdom på grund opbygge der rejser til tandkødsranden og forårsager gingivitis

Evaluering Providers

Før du køber kæledyr dental forsikring, der passer bedst til dine behov, skal du sørge for at tage et par faktorer i betragtning.

Præmier

Det beløb, du fremsender månedligt for dækning vil i høj grad afhænger af de indstillinger, du vælger. Hvis du foretrækker en plan, der kun kræver minimal out-of-pocket omkostninger, når du besøger dyrlægen for regelmæssig tandpleje, vil de præmier afspejle dette. På den anden side, da traumer er mindre sandsynligt, politikker, der er primært til denne form for dækning vil mere end sandsynligt kommer til en meget lavere pris.

Eksisterende betingelser

Pet dental forsikring ofte udelukker allerede eksisterende forhold fra dækning. Hvis du støder på dette problem, søg efter discount planer i stedet for dental dækning.

Udelukkelser

Hvad er dine særlige tandpleje behov? Vælg ikke en plan, der ikke giver den dækning, du har brug for dit kæledyr.

Race-specifikke problemer

Spørg med forsikringsselskab at afgøre, om dit kæledyr er berettiget til dental dækning og hvis nogen aldersgrænser og / eller mod tillægsgebyr.

Tilgængelige Udbydere

Hvis du foretrækker en bestemt udbyder til at administrere tandpleje til dit kæledyr, skal du kontrollere at se, om de er omfattet af planen. Hvis ikke, kan de blive tilføjet?

Velrenommerede virksomheder

Der er en række velrenommerede kæledyr dental forsikringsselskaber, der tjener ejere af kæledyr på landsplan.

AKC Pet Healthcare Plan

Gennem sit samarbejde med Pet Partners, American Kennel Club Wellness Plan tilbyder tandpleje dækning til sine registranter. Med over 30 års erfaring, er de kendt for deres hurtige krav behandlingstid på 15 dage, flere kæledyr rabat og gratis udseende periode. Deres dental dækning omfatter en årlig rutine dental rengøring, og du vil kun være ansvarlig for 20% af de omkostninger, der er afholdt, når du møder den årlige fradragsberettigede på $ 125.

Hunde spænder fra 8 uger til 9 år er berettiget til dækning. Katte søger dækning skal være i alderen 10 uger og 9 år.

En nylig gennemgang fra Doggie sygesikring bemærkede, at kunderne var tilfredse med rettidig behandling af krav og eksemplarisk niveau af kundeservice, de har modtaget. De bemærkede også, at selskabets hjemmeside er en anden positiv effekt, fordi det er nemt at navigere.

Veterinary Pet Insurance

Veterinary Pet Insurance (VPI) blev oprettet i 1982. De tilbyder følgende dental dækning til katte og hunde:

Dækning Koste
Major Medical Plan omfattende
Hunde: Tooth fjernelse (op til $ 500), oral traume (op til $ 730), oral vækst (op til $ 700)

Katte: Tooth fjernelse (op til $ 500), oral traume (op til $ 730)


Hunde $ 25 til $ 35 per måned

Katte: $ 15 til $ 22 pr måned

Medicinsk Plan økonomisk
Hunde: Tooth fjernelse (op til $ 250), oral vækst (op til $ 350), oral traume (op til $ 365)

Katte: Tooth fjernelse (op til $ 250), oral traume (op til $ 365)


Hunde $ 19 til $ 27 per måned

Katte: $ 12 til $ 17 pr måned

Skade Plan nødsituation (kun hunde) Dækker oral vækst og mundtlige traumer (op til $ 395) $ 10 per måned
Feline Vælg Plan Dækker tand fjernelse (op til $ 600) 11 $ per måned
Pleje Guard Wellness Plan Dækker dental rengøring (op til $ 400) $ 12 til $ 22 pr måned

Korrekturlæsere fra PetInsurance.com bemærkede stjernernes niveau af service, de modtog fra VPI repræsentanter, især i nødsituationer.

Pet Plan Insurance

Lanceret som følge af to ejere af kæledyr finansielle kampe for at stille de nødvendige ressourcer til at tage sig af deres syge kæledyr, Pet Plan har specialiseret sig i overkommelige politikker for PET forældre.

Ikke-rutinemæssige dental behandlinger er tilgængelige for særligt dækkede medlemmer, hvis dit kæledyr har haft sine tænder kontrolleres mindst 12 måneder inden ikrafttrædelsesdatoen for dækning. Der er tre niveauer af dækning, og hver af dem kan du vælge dine foretrukne fradragsberettigede og godtgørelse procenter.

En nylig gennemgang af Value Penguin bemærkes, at denne udbyders planer var lige fremad og blottet for eventuelle skjulte selvrisikoen eller politiske grænser.

Kæledyr Best

Etableret i 2005 af ejere af kæledyr og opdrættere, denne udbyder tilbyder forebyggende dækning til katte og hunde.

Den kæledyr Best Wellness plan for hunde og katte dækker op til $ 100 af de omkostninger, der er forbundet med årlige dental rensninger, og kan tilføjes som et supplement til de eksisterende planer på årlig fornyelse eller senest 30 dage efter tilmelding for $ 22 per måned.

Selv ikke-rutinemæssige dental dækning er begrænset, er der ingen aldersgrænse for tilmelding, og hændelser, der opstår når man er på rejse, er typisk dækket, ifølge en nylig revision fra Pet Insurance Universitet.

ASPCA

Under niveau 3 og 4 Advanced Wellness Option, kan ASPCA kunder modtage årlige dental rensninger. Udgifterne til dækning er $ 12 eller $ 26, afhængigt af den plan, du vælger.

Korrekturlæsere fra PetInsurance.com bemærkede den lethed for at fremsætte krav, og villighed til kundeservice for at hjælpe med alle større spørgsmål, de er stødt på.

Alternativ til Pet Dental Insurance

Selvom de ikke tilbyder dental dækning, Pet Sørg giver rabat på udvalgte behandlinger. Den er ideel til dem, der har forsikres kæledyr. Rabatter omfatter:

Rabat Koste
Single Hund Plan 25% rabat på alle lægelige ydelser 19,95 $ / måned eller $ 79 / år
Single Cat Plan 25% rabat på alle lægelige ydelser 17,95 $ / måned på $ 79 / år
Family Plan (op til 4 kæledyr) 25% rabat på alle lægelige ydelser 23,95 $ / måned eller $ 149 / år

Valg af en politik

Forud for valg af en politik, der passer bedst til dine dental dækning behov, skal du omhyggeligt undersøge det med småt for at sikre, at du ikke pådrage sig en betydelig mængde af out-of-pocket omkostninger.