Hvem Tilbud Dental Insurance Med Ortodontisk dækning?

Hvem Tilbud Dental Insurance Med Ortodontisk dækning?

Hvis du søger for at få seler til dine børn eller endda dig selv, du sikkert ved, hvor dyrt tandregulering kan være. De gennemsnitlige omkostninger for seler kan træne til mere end $ 5000 med den tid, behandlingen er slut. Heldigvis er det muligt at få hjælp gennem din dental forsikring, men ikke hver forsikring planen giver fuld dækning for tandregulering.

Planer Udbuddet Ortodontisk Care

Mange forsikringsselskaber tilbyder tandregulering dækning som led i deres dental planer eller som en tilføjelse, du kan føje til politik. I mange tilfælde er dette håndteres som en rabat plan frem for fuld forsikring.

Du kan få en idé om, hvad forsikringsselskaberne er tilgængelige i dit område ved hjælp af en sammenligning søgefunktion ligesom DentalPlans.com. Nedenfor er nogle af de større forsikringsselskaber i landet, der tilbyder individuelle dental forsikring med tandregulering dækning.

Dominion Dental

Den dental plan er forbundet med Kaiser Permanente, Dominion Dental opererer på en HMO basis. Det betyder, at du bliver nødt til at vælge en primær behandler og betaler et fast gebyr for denne tjenesteyders baseret på den type af pleje modtaget.

I tilfælde af seler, betaler du $ 3422 for et barn i stedet for den sædvanlige pris på 6863 dollar, eller en 45% rabat. Andre typer af pleje har en anden gebyr forbundet med dem.

Aetna

Aetna er et stort sundhedsproblem forsikringsselskab, og det giver flere dental planer. Dens "ValuePass" og "Vital opsparing" planer er discount-tjenester, der tilbyder rabat mellem 15-50% rabat på standard omkostninger for dental arbejde, herunder tandregulering. Aetna tilbyder også HMO og PPO-baserede dental forsikring, herunder tandregulering dækning, når en i-netværk, bruges.

For at opnå fordele på et af disse politikker, skal du få et skøn, og indsende en klage forud for behandlingen. Du bliver nødt til at vente på godkendelse, før de modtager betaling og forfølge pleje.

Cigna

Dental dækning kan føjes til din eksisterende Cigna sundhedsplan. Disse planer håndteres som offentlige posttjenester, så du kan vælge en leverandør og modtage pleje efter at have betalt en selvrisiko og co-assurance. Afhængigt af planen, kan dine ortodonti håndteres som en rabat, eller du kan modtage en $ 1.000 levetid fordel at bruge mod seler.

Blå Kors / Blue Shield

Mennesker med dental planer gennem BCBS kan tilføje ortodontisk dækning til deres politik for et ekstra gebyr. Dækning er kun tilgængelig for børn under 19, ikke for voksne, og det er begrænset til 50% af de samlede omkostninger, eller op til en levetid grænse på $ 1.500.

Humana

Humana tilbyder flere dental planer, hvoraf de fleste kan have tandregulering dækning tilføjet. I modsætning til nogle udbydere, er Humana tilbyde tandregulering forsikring for voksne såvel som børn.

Alle Humana kunder kan også modtage en 20% rabat på tandregulering procedurer, selv om deres planer ikke tilbyder nogen egentlig tandregulering dækning.

Discount Kun Planer

Mens nogle forsikringsselskaber tilbyder fuld ortodontisk dækning, de fleste vælger at bruge en rabat plan i stedet. Disse udnytte et partnerskab med udbydere at tilbyde overkommelig pleje. Det er nogle af de mere kendte discount planer:

iDental

En rabat dental plan, der tilbydes af Concordia, iDental tilbyder et overkommeligt alternativ til fuld dental forsikring. I stedet for en forsikring plan med selvrisikoen og copays, dette er en rabat program, der forbinder kunderne til tjenesteydere, der vil tilbyde sig til en reduceret pris. En gennemsnitlig rabat for tandregulering pleje er omkring 25%, afhængigt af udbyderen.

EDP ​​Dental

Et andet velkendt dental rabat plan, EDP har fladskærms rabat på 25% for tandregulering pleje, når du holder et medlemsskab med planen. EDP ​​overvejende tilbyder politikker i New York, men medlemskaber er til rådighed for andre områder.

Er du dækket?

Hvis du allerede har dental forsikring gennem din arbejdsgiver eller en individuel politik, kan tandregulering dækning inkluderes. Nogle forsikringsselskaber håndtere denne dækning i form af rabatter, der kan indløses på deltagende tjenesteudbydere, reducere de samlede udgifter til behandling. Nogle forsikringsselskaber tilbyder refusion eller up-front dækning op til en bestemt dollar værdi.

Før de søger pleje, vil du ønsker at tjekke med dit forsikringsselskab om, hvordan dækningen anvendes, og hvordan kravene skal indgives for at få hjælp til at betale for dine nye seler.

Særlige overvejelser

Ortodontisk behandling er udelukket fra mange forsikringer, fordi det adskiller sig fra andre former for tandlægebehandling. Tandregulering er en dyr og løbende behandling, der kræver regelmæssig vedligeholdelse. Dette introducerer yderligere omkostninger, som mange tandlæger politikker ikke er parat til at håndtere.

Nogle forsikringsselskaber kan se seler som en rent æstetisk behandling snarere end en medicinsk gavnlig én, der fører tandregulering hævder at blive nægtet på dette grundlag.

Spare penge på Seler

Seler kan være dyrt, men de er værd at investeringen, når de beskytter dine børns mundhygiejne i mange år fremover. Ved at forstå hvordan ortodontisk dækning fungerer, kan du foretage en informeret beslutning om at købe forsikring for din familie. Hvis din nuværende forsikring ikke dækker tandregulering pleje, arbejde med dit forsikringsselskab eller en anden udbyder for at få rabat plan eller anden form for forsikring til hjælp til dækning af disse omkostninger.