Hvem bør overveje at bruge Kalium Salt?

Kalium salt er ofte brugt som en erstatning for almindelig natriumchlorid salt (salt du finder på dit køkken bord), og med god grund. De fleste mennesker i USA tager i for meget salt på daglig basis, hvilket kan bringe dem i fare for hypertension, hjerteanfald og slagtilfælde.

Ligeledes mange gange, som folk tager for meget salt, de mangler den korrekte mængde kalium. Kalium salt giver en "halv-salt" substitut, som inkorporerer smagsgivende fordele af natriumchlorid salt med de sundhedsmæssige fordele ved en servering af kalium.

Hvad er risikoen natriumchlorid?

Natrium er en vigtig del af din krop og kommer fra natriumchlorid. Det virker til at holde dine væsker afbalanceret, og samtidig hjælpe dine muskler kontrakt og slappe af. Men din krop kan tage i alt for meget natrium, som vægte dit blod med vand. Når høj natrium kombineres med et lavt kalium niveau, bliver det vanskeligt for dit hjerte at pumpe blod gennem kroppen, der forårsager højt blodtryk.

Da der ikke er nogen tydelige symptomer på forhøjet blodtryk, at mange mennesker ikke engang ved, at de er i fare, indtil de er ramt af et hjerteanfald, slagtilfælde, eller finder de har hjertesygdom.

Andre, der tager alt for meget salt bliver ofre for nyresygdom, fordi deres nyrer er tvunget til overarbejde for at udskille den ekstra vand, som natriumioner fra deres kroppe. Nyresygdom og højt blodtryk kan både forebygges ved at styre natrium indtag og stigende kalium.

Hvem bør overveje at bruge Kalium Salt?

Den gennemsnitlige amerikanske bør tage på mindre end 2.300 mg natrium per dag for at forblive raske. Dette omfatter at fjerne eller begrænse mængden af ​​forarbejdede, færdigpakkede og ekstremt salt mad.

Folk, der er tilbøjelige til højt blodtryk, hypertension eller prehypertension bør overveje at erstatte almindelig natriumchlorid salt til kaliumsaltet. Da kaliumsalt består af kun halvdelen natriumchlorid, vil gøre overgangen trække mindst halvdelen af ​​din almindelige daglige natrium indtag, forudsat den samme mængde salt bruges i måltider.

Der er visse andre faktorer, der kan øge behovet for kalium salt. Midaldrende og ældre voksne kræver en mindre mængde af natrium i deres kost at forblive sunde (mindre end 1.500 mg per dag). Fordi organer arbejde naturligt hårdere med alderen, holde natrium indtag på et minimum, herunder en fuldstændig overgang til kaliumsalt, kan reducere risikoen for forhøjet blodtryk og værre konsekvenser.

Afrikansk-amerikanere har generelt en højere hypertension og forhøjet blodtryk end kaukasiske personer. Sammen med en minimeret indtag af stegt, salt mad og emballerede måltider, kan natriumchlorid salt ombyttes til kaliumsalt for at mindske risikoen for hjertesygdomme og forhøjet blodtryk, især hos midaldrende og ældre afrikansk-amerikanere.

Brug af kaliumsalt tilbyder en enkel alternativ til bordsalt, da det giver mulighed for fortsat brug af salt i madlavning og som et krydderi, men opfordrer til en sundere livsstil på samme tid.

Selv dem, der er ramt af forhøjet blodtryk eller risiko for højt blodtryk er mest sandsynligt at drage fordel af kaliumsalt, kan det være en sund livsstil ændring for nogen.