Hvad tænder på de fleste i en mand?

Hvad definerer og styrer denne mystiske kemi, der flyder mellem mænd og kvinder? Måske kvinder ved mere om det end blot hanner ... Vil de fortælle? I en privat forhør foretaget af deres nuværende kæreste, usandsynlig, men for en undersøgelse, de kan lægge deres hjerter nøgne. Hvad med perusing resultaterne af bare-lagt hjerter over 4.500 kvinder i forskellige aldre og sociale positioner? Eller er det for meget af en giveaway? Nå, anyway, katten er ude af sækken nu for alle, der bekymrer sig for at vide.

Hvad tænder på de fleste i en mand?

Hvilke punkter vil være den mest pande-raising for dig? Den ene, at kvinder ikke sætter pris på den fælles gave af blomster og chokolade? Eller den om ikke at stole på mænd til råds? Se for dig selv, og her er den lowdown.

Man har længe været forbundet med finansiel sikkerhed, og denne forening vokser på kvinder når de bliver ældre. I en alder 21 til 25 kun 12% af kvinder drømmer om en finansiel mogul, de fleste af dem ønsker perfektion, velsagtens udtryk i en stor krop. Når de kommer til 26 (til 35) stabilitet bliver den dominerende efterspørgsel, sammen med et godt udseende. Men når de kommer på den forkerte side af 35, er økonomisk sikkerhed ville med 48%.

Gaver forventes fra mænd som en kendsgerning, men hvis en gang den traditionelle udbud af blomster eller slik forårsagede international anerkendelse, nu er det så på elskværdigt med kun 9%. 54% ønsker at få noget, der viser, at mænd har anvendt mange tanker til den. Og når gaven er dyrt, 75% af kvinderne mener automatisk, at det har betingelser.

Må kvinder tror på mænds klogskab? Her er vi træde på tynd is, for i dag 75% af kvinder som bare at blive lyttet til opmærksomt, og kun 25% ønsker mænd til at overtage deres problemer og løse dem. MEN! Næsten alle kvinder (91%) er klar til at lytte til deres mænds råd hvis spurgte høfligt, om de vil have det.

Mænd gør klogt i at se nærmere på deres veninder 'fædre, for er kendt for 68% at gå til en mand, der ligner deres fædre - selvom 32% ville vælge nogen helt anderledes. Det er en teaser!

Men når vi kommer til bilen, er situationen alt for indlysende: køre en bil, der viser din formue! For 79% af kvinderne ville synes en mand for uagtsom, hvis han kører en bil ringere end sine økonomiske muligheder.

Læs og agt, mænd!

Hvad tænder på de fleste i en mand?