Hvad Narkotika Affect REM Sleep

Hvad Narkotika Affect REM Sleep


Hvilke stoffer påvirker REM søvn? Hvis du tager medicin, kan det forstyrre kvaliteten af ​​søvn du får. Hvis din søvn ikke er i stand til at indgå i REM, chancerne er gode, du er ved at vågne op følelse træt, selv efter en fuld nattesøvn. Problemet her er, at medicin nemt kan stoppe dig i at komme ind dyb søvn.

At vide, hvad narkotika Affect REM Sleep

I mange tilfælde medicin er bag et individs manglende evne til at sove ordentligt. Medicin er ofte årsag til søvnproblemer. Nogle kan forårsage døsighed, men når du falder i søvn, du stadig vågner træt. Kig på følgende typer af medicin og deres effekt på alle typer af søvn.

Antidepressiva

Antidepressiva er stimulatorer, der almindeligvis arbejder på at øge hjernens funktion. Disse medikamenter er selektive serotonin reuptake hæmmere eller SSRI. Fælles mærker kan nævnes:

  • Fluoxetin eller Prozac
  • Sertaline eller Zoloft
  • Paroxetin eller Paxil

Folk, der tager disse medikamenter kan opleve træthed i løbet af dagen. Den medicin kan forstyrre søvnmønstre, også. Antidepressiva er ofte i brug til behandling af narkolepsi, eller svær dagtimerne døsighed. Dette kan påvirke kvaliteten af ​​søvn i løbet af natten.

Sympatomimetiske Stimulanser

Sympatomimetiske stimulanser er intense centralnervesystemet stimulanser. Disse arbejde for at øge effekten, at hjernen kemikalier har på en person til at hjælpe med at holde dem vågne. Nogle af de mest almindelige typer af disse medikamenter omfatter:

  • Pextroamphetamine eller Dexedrine
  • Methoylphenidate eller Ritalin
  • Pemolin eller Cylert
  • Metamfetamin eller Desoxyn

Dem, der tager disse medikamenter kan have svært ved at falde i søvn. Når de falder i søvn, de kæmper for at forblive i REM-søvn og non-REM dyb søvn. Når en person holder op med at tage disse medikamenter, kan de være meget træt. I nogle tilfælde, de tørster REM søvn.

Diuretika

Diuretika fjerne væske fra kroppen. Der er mange typer af disse medikamenter. Fordi de arbejder for at fjerne overskydende natrium og væske fra kroppen, kan de forstyrre REM-søvn, blot fordi du konsekvent får op om natten for at tisse. Desuden er mange af disse piller føre til en kaliummangel. Dette kan føre til natlig ben kramper og smerter. Fordi en person ikke kan forblive i søvn længe nok, er REM og samlede søvn cyklus kompromitteret.

Clonidin

Clonidine er en bestemt type medicin, der bruges til behandling af hypertension og til at stoppe nikotin cravings i nogle mennesker, der ønsker at stoppe med at ryge. Medicinen virker ved at handle på nervecellerne, der reagerer på neurotransmitter noradrenalin. I løbet af dagen, kan du føler dig træt og udmattet, selv efter en fuld nattesøvn. Imidlertid kan denne medicin også interferere med REM-søvn. Du kan muligvis ikke indtaste REM søvn ordentligt. Andre problemer, der er forbundet med denne medicin omfatter nattetid rastløshed, mareridt og selv vågne for tidligt og er ude af stand til at gå tilbage til at sove.

Medicin med alkohol

Nogle medikamenter indeholder alkohol. Det er almindeligt med hoste medicin i særdeleshed. Men disse medikamenter almindeligvis forårsage en undertrykkelse af REM-søvn. Alkohol i almindelighed er et stof, der kan påvirke evnen af ​​en individuel at komme ind og forblive i REM-søvn ordentligt.

Andre medikamenter forstyrrer REM

Når lære, hvad narkotika påvirker REM-søvn, er det også vigtigt at tage hensyn til følgende medicin, og deres indvirkning på en persons søvn.

Hvad Narkotika Affect REM Sleep

  • Medicin med koffein: håndkøb og receptpligtig styrke medicin, som er smertestillende eller suppressants for appetitten ofte indeholder koffein. Dette stimulerer blokerer virkningen af ​​adenosin. Adenosin er med til at fremme døsighed. De, der har for meget af denne mægling forud for søvn kan være ude af stand til at komme ind REM søvn.
  • Betablokkere: Betablokkere er et vigtigt redskab læger bruger til at hjælpe med at behandle hypertension, angina og arytmier. Men disse medikamenter ofte forårsager natten opvågninger. De kan også fremme søvnløshed hos nogle mennesker.
  • Nogle Antihistaminer: Specifikt sederende antihistaminer kan forstyrre REM-søvn. Disse er medicin, der er truffet for at bekæmpe allergi. I løbet af dagen, kan de forårsage døsighed. Imidlertid kan disse medikamenter også føre til søvnbesvær godt om natten.