Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Det er en sand velsignelse i vores liv, når vi møder mennesker, som vi kan stole på endnu mere end vi har tillid til os selv, som aldrig vil forråde og bedrage os, og som altid vil sige kun, hvad der er på deres sind. Deres ord og handlinger er dikteret af deres ægte kærlighed og omsorg snarere end af deres egne psykiske problemer. Hvor kan vi finde disse mennesker?

Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Sådan Find Venner

Finde rigtige venner og holde en lang og varm forhold til dem er ikke en enkel opgave. Ikke alle er i stand til at gøre det. Venner findes normalt i barndommen og ungdommen, når vi ikke er reserveret endnu, når vi er mere naive og klar til at gøre en masse af hensyn til venskab. At være opmærksom på, at barnlige parathed til oprigtighed og accept, er vi i stand til at skelne rigtige venner, at dømme efter disse træk.

Som voksne kan vi ofte støder på utaknemmelighed og forræderi hos de nærmeste dem, så vi får mere forsigtige og omhyggelige med at vælge venner. På den ene side er det beskytter os mod unødige skuffelser. Men på den anden side, det fører til ensomhed. Vi kan have en masse veninder, der ville være venner med en anden grad af pålidelighed. Men ikke alle inspirerer hundrede procent tillid.

Hvordan at finde den rette balance i Female Friendship?

Først og fremmest må vi forstå, at der ikke er nogen ideelle mennesker og en dag vores bedste ven for evigt kan handle ikke helt den måde, vi forventer.

Det er nødvendigt, at du skal definere det sikkert niveau af åbenhed og gensidig oprigtighed, der er mulig mellem jer to. For eksempel om din veninde er i stand til at holde munden lukket, hvis du deler nogle hemmelige oplysninger om dig selv med hende. Er hun i stand til at stå din praleri om den igangværende vilde succes, lige når hun er i bunden af ​​eksistentiel hierarki?

Fortæl hende alt, hvis du ikke er bange for at, men bare rolig så hvis du føler sig fremmedgjort eller du finder ud af, at alle de omkringliggende folk kender denne hemmelighed af deres.

Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Må ikke nogensinde afsløre Alle Secrets til din bff

Lad os prøve at afgrænse nogle farlige steder fra forskellige områder af livet, hvilket ville skærpe modsætningerne og provokere ikke helt ønskelige konsekvenserne af dine åbenbaringer.

Familie, Ægteskab Secrets

Til en vis grad, disse er tabu emner, fordi de vedrører kun dig og din familie. Især hvis du har et problem. Og selv om alt er i orden, skal du trykke træ når prale med en ugift kvindelig ven om din smukke forhold, gaver, og køb; siger ikke du er stolt af dine børn, hvis hun ikke har dem endnu, etc. Vær barmhjertig og har nogle empati for hende.

Der er kvinder, der kan lide at diskutere manglerne i deres mand med deres kvindelige venner, taler om hans svagheder og familiemæssige problemer. Det ser ud til, at vaske snavsetøj i det offentlige gør de ikke gøre det renere, men plette det med mere snavs i stedet. At være glad for irettesættelse, disse kvinder vise deres veltalenhed, opfinde overdrevne historier om ulemper. Måske får de mere sympati, men ved at gøre, så de tiltrækker flere problemer og forstyrrelser for dem selv og deres familier. Vi bør ikke opføre sig sådan.

Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Do not Tell din nære ven om dit sexliv

Når døren til soveværelset er lukket, alt der er tilbage bag det bliver et tabu, der aldrig skal offentliggøres. Hvis du ikke forstår denne simple kendsgerning, kan du opleve en anekdotisk og meget bitter situation, en dag, når din ven, at være bevidst om de intime detaljer i dit liv, vil ufrivilligt gøre dem et offentligt anliggende, eller vil et uheld hælde salt på såret , hvilket gør en dårlig vittighed eller ved hjælp af viden, hun har med fordel.

Det vil være meget frustrerende, hvis hun afslører hendes bevidsthed om de intime forhold i dit familieliv, når at se din mand. Hun kunne se og smil med mistanke om eller gøre en tvetydig joke. Af den måde, kan det koste dig ikke kun forholdet til din mand, men hans styrke som godt.

Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Do not Tell en veninde om din karriere succes

Bliver udfordret af succes er en af ​​de værste test af venskab. Selvfølgelig du ønsker at dele karriere succes med en ven, får hendes ros, godkendelse, og måske råd. Du deler dine planer og ideer. Og så pludselig er der et højt brag! Og de kommer ikke rigtigt. Du begynder at tænke det kunne have været på grund af vens onde øje, men du er ikke helt rigtigt. Det er ikke din ven, som skal være skylden, men din hjerne. Har opdaget Forskerne der ikke skelner folks hjerne mellem målet og den allerede er udført opnåelsen af ​​dette mål. Når vi prale af noget, der ikke har nået det, vores hjerne skønner det ønskeligt idé at være en realiseret kendsgerning. Som et resultat, vi føler lettet og ikke gør en indsats for at opnå det resultat.

Uanset hvad du mener om dig vens skyld eller hendes følelse misundelse eller at kunne lade dig ned på det mest afgørende øjeblik og ødelægge dine planer, deler ikke nogen af ​​dine planer med hende. Må ikke dele dem med nogen!

Hvis du har succes, og din ven er bagefter, ville du hellere hjælpe hende at opnå den samme succes i stedet for at kritisere hende for hendes dovenskab og træghed, praler om dine resultater, og understreger dit væsen avancerede og flittig. Ros hende og finde nogle markante talenter, evner, tidligere resultater og sejre, som vil inspirere hende til at nå sine egne resultater.

Hvad Kvinder skal ikke fortælle deres kvindelige BFF

Fryd dig over den små sejre og rose hendes store resultater overdådigt. Du kan endda overdrive dem lidt at gøre hende tro på sig selv. Din bedste ven vil ikke kun være taknemmelig for hjælpen. Din rivalisering bliver til et sjovt spil på lige vilkår, og venskabet bliver endnu stærkere. Derefter vil du være i stand til at tale om resultater sikkert, der ikke er bange for at såre hende.

Vær ikke bange for venskab, men bange for fuldstændig mangel på venner og veninder. Efter alt, som Francis Bacon udtrykte det, "det værste ensomhed er at være blottet for oprigtige venskab".

Har du en bedste ven for evigt? Hvordan vil du karakterisere din kommunikation?