Hvad er Kripalu Yoga?

Kripalu yoga er en forholdsvis ny form for den gamle praksis med yoga. Ifølge nogle af sine udøvere, den fokuserer på en slags sind, krop, energi paradigme. Hvor konventionelle og mainstream yoga har nogle specifikke formål for meditativ stabilitet og centrering af krop og sind, Kripalu yoga tager dette i nogle sanser, et par skridt videre.

Hvad er Kripalu Yoga?

Kripalu yoga deltagere ofte taler om et "Prana", som nogle fortolker som "livskraft", men andre kunne kalde en "puls". De, der praktiserer Kripalu yoga kan fokusere på at kontrollere denne puls, som nogle fortolker således, ånde af kroppen. Et beslægtet yoga sigt pranayama, henviser også til at trække vejret og kontrollere dens dybde og rytme som en kritisk del af traditionel yoga praksis.

Historie Kripalu Yoga

Regnskaber for udviklingen af ​​denne form for yoga placere sin oprindelse i Indien, hvor meget af den oprindelige yoga praksis kom fra. Historiske beretninger dato fremkomsten af ​​Kripalu yoga praksis i den vestlige verden i 1960'erne, efter en discipel af en indisk yogi, eller lærer, bragte nogle af hans specifikke yoga undervisning til USA, og specifikt, ifølge nogle kilder, til staten Pennsylvania.

Principper for Kripalu Yoga

Som en særlig yoga form Kripalu yoga følger i vid udstrækning de etablerede principper for en ældre Hatha yoga form. Hatha, en kombination af de Hindi ord for sol og måne, er en slags modsat energi yoga hvor dualiteten mellem modsatrettede elementer danner symbolik, der informerer yoga praksis. Nogle også ringe Hatha en sammenføjning eller yoking yoga. Dens fundament omfatter de "otte lemmer" af konventionelle former for yoga, som alle koordinere at give deltageren en slags køreplan for forhøjet sind-krop-forbindelse, og nogle af de sundhedsmæssige fordele generelt tilskrives yoga.

Desuden dem der kender de specifikke former for praksis i Kripalu yoga, beskriver det som en forespørgsel baseret yoga form, der fremmer aktiv tænkning og slukkes af yogamåtte. Deltagerne forklarer, at Kripalu yoga fremmer visse former for selvbevidsthed, der eksisterer både under og mellem yoga sessioner, men måske i forskellige former.

Øve Kripalu Yoga: asanas

De fleste af yoga stilarter omfatter primært vægt på en samling af "asanas" eller arbejdsstillinger. Nogle typer af yoga behandle disse som en sekventiel serie, og andre behandler dem mere som en blandet, strømmende mønster af kropsholdning. Kripalu yoga omfatter meget af den samme fokus på disse asanas, med lærere hjælper eleverne til korrekt øve hver af stillingerne til deres bedste evne.

Hvorfor har Kripalu Yoga?

Ud over nogle af de faktiske fysiske sundhedsmæssige fordele individer får fra at praktisere en række stillinger er mange af dem, der ønsker at starte en yoga rutine også på udkig efter måder at håndtere stress i deres dagligdag. Andre søger løsninger til positiv tænkning til at bekæmpe en lang række psykiske problemer som depression, angst og hyperaktivitet. Kripalu yoga kan være et godt valg for at opretholde en person i deres søgen efter et sundere liv, både i sind og krop. Kig efter bestemmelser i denne yoga disciplin i lokale klasser eller uddannelsesmuligheder, samt tekst- og videomateriale, hvor individuelle begyndere kan vælge yoga stilarter, som de mener vil være bedst for deres mentale, fysiske og åndelige behov.