Hvad er Kefir?

Hvad er Kefir?


Hvad er kefir? Det er en gæret mejeri drik, der indeholder levende kulturer og probiotiske bakterier. Kefir konsekvensen er et sted mellem at mælk og yoghurt. Det er produceret ved at tilsætte kefirkorn til mælk og lade blandingen gære i mindst flere timer. Kefir er også en værdifuld kilde til protein for vegetarer.

Fakta Om Kefir

For bedre at forstå, hvad der gør op kefir og hvorfor det er blevet så populært, er det nyttigt at se på, hvordan drikken er lavet, og de potentielle sundhedsanprisninger forbundet med det.

Vand Kefir vs. Milk Kefir

Ved besvarelsen af ​​spørgsmålet, hvad der er kefir, det er et godt første skridt til at lære lidt om begge sorter af drikken. Vand kefir er en ikke-mælkedrik, der kombinerer let sødet vand med gennemsigtige kefirkorn. Kornene er små og ligner mere små krystaller eller granulat af havsalt end mælk kefirkorn. Mælk kefir, den mest almindelige række kefir, kan være fremstillet af enhver mejeri eller ikke-mejeri mælk. Den er gæret med korn, der er hvid, uklar, og større end dem, der anvendes til vand kefir. Både vand og mælk kefir indeholder probiotiske bakterier.

Kefir "korn"

Kefirkorn er ikke fuldkorn som havre, hvede, byg, eller brune ris. I stedet er de en blanding af bakterier, gær, protein og sukker. Kornene ligne sommerhus-ost ostemassen eller små blomkål buketter. Efter at blive blandet med mælk eller en ikke-mælkedrik såsom sojamælk eller kokosmælk, er kornene lov til at fermentere med væsken i mindst flere timer. Kornene opløse noget i væsken og producere en drikkevare, der ligner tynde yoghurt eller tyk mælk.

Smagen af ​​Kefir

Kefir har et naturligt sur smag og er faktisk op til 1 procent alkohol. Da smagen af ​​almindelig kefir kan være afskrækkende for dem, der ikke er vant til det, er sødestoffer og andre varianter ofte tilsat aftappet og kommercielt solgt kefir. Kefir smoothies, blandinger og blandinger, der indeholder sukker eller frugt er tilgængelige i de fleste sundheds-fødevarer markeder og mange store købmandsforretninger, og de er en god introduktion til kefir for folk, der aldrig har smagt det før.

Kan være et alternativ til Laktose-intolerance

Nogle mennesker, der er laktose-intolerant eller har problemer fordøje lactose-rige produkter ikke har samme problemer med kefir fordi blanding af bakterier i produktet feeds på lactose og forbruger meget af den. Dem, der nyder kefir, men har problemer fordøje det kan ved første sidst øge deres tolerance for drikken ved gradvist at øge det beløb, de drikker over tid.

Sundhedsmæssige fordele

Kefir intense blanding af probiotika, eller gavnlige bakterier, der hjælper fordøjelsessystemet kører problemfrit, har fået drikken flere tilhængere. Kefir indeholder flere probiotika end yoghurt, befæstede hytteost, miso, sauerkraut eller andre gærede produkter og nogle medicinske undersøgelser har vist, at indtagelse af probiotika kan hjælpe med at forhindre eller endda behandle visse sygdomme og sygdomme.

Kefir er også et glimrende naturlig kilde til calcium, kalium og protein. Kefir og andre mejeriprodukter kan give vitaminer og proteiner, kødprodukter kan give i en konventionel kost, hvilket gør det til et nyttigt supplement til den vegetariske kost.

Nogle videnskabelige undersøgelser har også foreslået, at kefir kan have en vis indflydelse på at reducere risikoen for kræft eller hindre kræftceller i at handle i kroppen. Undersøgelserne er ikke alle afgørende, men foreløbige resultater gør angive mange potentielle sundhedsmæssige fordele af kefir.

Hvad er Kefir?
Lev Økologisk Kefir Starter Grains

Køb Kefir

Kefir sælges kommercielt på markeder. Ligesom yoghurt og andre mejeriprodukter, skal det være nedkølet umiddelbart efter købet, så den ikke spoiling.You kan også gøre kefir derhjemme ved hjælp af en startpakke, der indeholder kefir kulturer og bakterier. Gør dit eget kefir er ikke svært, men det kan være tidskrævende, og det er bedst for folk, der drikker drikken ofte og kan bruge en masse af det hurtigt.