Hvad er der i din håndtaske Style: Interview med Andy Paige

Hvad er der i din håndtaske Style: Interview med Andy Paige


Hvad er din håndtaske stil? LoveToKnow vendte sig stil ekspert Andy Paige til at hjælpe dig med at besvare dette spørgsmål. Med hendes mode filosofi: "Du behøver ikke at bruge en formue at ligne en million," Andy har hjulpet tusindvis opdage, hvordan at se godt uden at bryde banken.

Om Andy Paige

Andys Baggrund og cent af Style ™

Her Andy fortæller LoveToKow i hendes egne ord lidt om hendes baggrund:

Andy Paige (AP): Cents of Style ™ blev født ud af mit arbejde med Life Coach Rhonda Britten og min tid på "Start Over" (NBC Emmy vindende dagtimerne reality show). Jeg havde arbejdet hen imod en karriere som en "Style Reporter" i årevis, færdiggøre masters-programmer i medievidenskab og broadcast journalistik, der arbejder som model for to årtier, og en makeup artist for lige så længe. Mens han arbejdede på "Start Over", indså jeg, at jeg havde mere erfaring, viden, ekspertise og forståelse for skønhed, mode, ordentlig pasform og effektiv økonomisk dressing end nogen anden arbejder i branchen ... jeg behøvede ikke at rapportere nyheder, Jeg havde brug for at skabe skønhed og stil løsninger til travle, sparsommelige kvinder. Så jeg sprang i med begge fødder og begyndte cent af Style ™!

Min elskede forretning har set fødslen af min fantastiske Andy Paige kosmetiske børste sæt, Cents af Style tilbehør Suites, Cents af Style: Bogen (udgivet af McGraw Hill September 2008), Cents af Style: The Workshop (udsolgt seminarer overalt landet), er jeg nu medlem af Soap Opera Digest "Style Squad", skriver hver uge om start-stil, jeg er mode bidragyder til en halv snes tv-shows og nyder at arbejde med private kunder over hele landet. Jeg velsignet over foranstaltning!

Hvad er der i din håndtaske Style?

Hvad er der i din håndtaske Style: Interview med Andy Paige
Udtryk dig i håndtasken form og tekstur.

LTK: For kvinder, der ikke er så sikker på, hvad deres personlige stil er, hvilke råd vil du give dem med at finde deres stil at vælge den rigtige taske?

AP: Håndtasker og tilbehør generelt, bør være en fejring af din kan lide. De farver, du kan lide, de design, du kan lide, de figurer, du kan lide, og de teksturer, du kan lide, bør afspejles i dine personlige kendetegn. I sidste ende din håndtaske er din stil og sociale barometer. Nutidens moderne kvinde bør benytte lejligheden til at gennemføre en håndtaske til at udtrykke, hvem hun er, og hvad hun er tiltrukket af ... ikke lige hvad matcher hendes outfit.

  • Tænk struktur først, kan du lide rene linjer, eller foretrækker du noget mere dekonstrueret eller utilitaristisk?
  • Derefter tænker over funktion. Har du brug for at bære en bærbar computer, bare læbestift og kreditkort eller hver-ih-gosh-darn-ting i din forfængelighed skuffe?
  • Så du synes om farver. Vil en solskin gul pose gøre din sne om vinteren lykkeligere? Vil en dyb mørkegrøn fortælle verden, du er modigere end sort og miljømæssigt minded? Vil en rødglødende taske afslører der er en brand under din stoisk jakkesæt?

Din håndtaske sigende!

Fremvisning din stil

LTK: Jeg elsker din "Uh ... Gør det ikke" segment af din hjemmeside. Selv om mode mentalitet i dag ofte synes at være, at "alt er tilladt," du synes at tilbagevise denne idé ved fremvisning ulemperne ved visse mode, stil og tilbehør valg. Hvilket råd ville du anbefale til kvinder, der ønsker at udtrykke deres individualitet i deres håndtaske uden at ofre klasse og stil?

AP: håndtasker og tilbehør er præcis, hvor du ønsker at fremvise din stil. Du er meget bedre stillet vælge klassisk snit tøj med lidt pynt, moderne farverige toppe og udtryksfulde, unikke tasker og tilbehør, der afspejler din kreative ånd.

Bær det !: Valg håndtasker, der gør du ser Fabulous

AP: Den håndtaske du bærer fortæller verden, hvem du er, hvor du skal hen, og hvad du har brug for at bære. Stilen er op til dig, men størrelsen og formen kan gøre en enorm forskel i, hvordan din krop ser ud. Her er et par generelle regler for at vælge en håndtaske, der ikke gør din røv ser stor! (Blink!)

  • Vælg mellemstore stilarter proportioneret til din højde. Tiny håndtasker gøre dig se større og en overdimensioneret taske kan gøre dig til at ligne du bærer bagage.
  • Handbags skal bæres i bøjningen af din talje og ikke slyngede lavt på hoften. Punge, der hænger ned omkring hoften visuelt tilføje omkreds til dette område og gøre dig se kortere. En håndtaske, der passer under armen og sidder ved bøje af din talje gør man ser højere og velformede.
  • Rigere farver ser rigere. Må ikke wimp ud. Du vil blive glad for du droppet den sorte.

'08 Håndtasker Fashion Trend: Drop sort taske!

Hvad er der i din håndtaske Style: Interview med Andy Paige
White er en varm vinter håndtaske valg.

LTK: Med det nye år, er mange kvinder ønsker at opdatere deres håndtasker for et friskt nyt udseende. Hvad ville du anbefale med hensyn til håndtasker til at opnå et nyt look for den kommende sæson?

AP: Den grundlæggende sort taske er en kedelig fantasiløs valg. Det er tid til at droppe den sorte boks med stropper og vælg en funktionel taske, der udtrykker din farve mod. En fabelagtig valg for mange berømtheder i denne sæson har været en rig vanilje ... som den fremhævede i mine januar Cents af Style tilbehør Suite for kun $ 49,50. Denne taske er en smuk kopi af en Stella McCartney håndtaske, der sælger for $ 1195!

Valget til at bære en vinter hvid håndtaske er en modig og fashionable en, der tilbyder en øjeblikkelig stil boost til hvad du parre den med!

Celebrity Style og håndtasker: Er Big Bag kommet for at blive?

LTK: Selvom den store, overdimensionerede håndtaske har været meget populære, praktisk talt, er det besværligt at bære en gigantisk pung. Som en mode ekspert, gør hvad du virkelig mener om den overdimensionerede taske trend?

AP: Sandheden om den større håndtaske stil er, at bare fordi du har den ekstra plads, betyder ikke, du er nødt til at udfylde det. Den større taske er blevet meget populært, fordi det tilføjer et lag af farve og tekstur til dit ensemble og arbejder på at gøre kvinder ser mere petite. Nicole Richie, Mary Kate Olsen og Mischa Barton alle ligne waifs transporterer overdimensionerede poser, men når de tote en lille kobling de ser mindre drilske og fyldigere. Alle i Hollywood ønsker at se petite, så den overdimensionerede taske kan være omkring et stykke tid.

Derudover som vi alle får mere miljømæssigt samvittighed og vælger at gå, cykle, bus og metro os selv gennem vores dag, vi i sidste ende har brug for større "ting indehavere". Der er ingen tvivl om, at den kvinde, der bor i NYC har brug for en større håndtaske end den kvinde, der bor i sige Sarasota.

Cent af Style ™ -tilbehør Suite: Stilfuld håndtasker du har råd

LTK: På din hjemmeside, du tilbyde dine populært tilbehør Suites hver måned, stilfuldt håndtasker og andre koordinerende tilbehør til overkommelige priser. Hvordan vælger du disse kombinationer, og hvordan kan kvinder drage fordel af disse tilbud?

AP: Mine Cents af Style tilbehør Suites sælges udelukkende på min hjemmeside og tilbyde en utrolig stil boost på en forbløffende værdi. Hver måned jeg samle 3-5 tilbehør, herunder altid en håndtaske, og jeg personligt stil tilbehør, som jeg ville for en privat kunde.

Jeg vælger disse poster er baseret på tendenser, jeg ser her i New York, modeshows jeg deltage hver sæson samt tilbehør viser, at jeg aldrig gå glip af. Jeg har kunder over hele landet, i alle udformninger, alder og skygge, så jeg har også mine imaginære stil råd (stilfulde venner og familiemedlemmer i alderen 22-62) med mig i ånden, når jeg handler.