Hvad er Bee Pollen Made Fra

Hvad er Bee Pollen Made Fra

Hvad er bipollen lavet af? Mens blomster fremstiller pollen med henblik på reproduktion, hvilke blomster skaber ikke ligefrem bi pollen endnu. Så hvordan gør bipollen opstået? Hold læsning for at få flere oplysninger.

Præcis hvad der er Bee Pollen lavet af?

Bee pollen er en interessant forbindelse, der er resultatet af den fælles indsats af blomster og bier. Blomster skabe pollen, således at partiklerne vil sprede sig til andre planter og udbrede deres art. Når bierne flyver fra blomst til blomst, de afhente pollen på deres krop, som derefter drysses på andre planter, de besøger. Men dette er ikke den eneste interaktion bier har med pollen. Ud over at få transporterer det på deres krop, de også samle den mikroskopiske pulver og tage det tilbage til deres bistade.

Hvad mange mennesker ikke ved er, at bier faktisk bor på pollen som deres primære ernæring kilde. Når en bi besøger en blomst, det samler nogle pollen, og derefter blander det med nogle af nektar i sine honning sække, som er placeret på benene. Når de blandes pulveret og nektar, de skaber større granulater, der er meget lettere at tote rundt end de oprindelige fine partikler.

Når taget tilbage til bikuben, bierne fortsat ændre pollen. De tilføjer enzymer til at holde det fra forværres, og derefter fordøje pollen at gøre det til honning. Skat, er allerede fordøjet bi pollen, holder meget længere og føder bierne i bikuben.

Pollen er en meget ernæringsmæssigt rig stof, og giver alt, hvad bierne har brug for at overleve. Faktisk ville bierne dø uden pollen! Som et stof, pollen indeholder en stor del af protein, jern, zink, kalium og naturlige sukkerarter. Den indeholder endda en lidt fedt til at holde bierne glædeligt buttet i vintermånederne.

Hvad med mennesker og Bee Pollen?

Hvad er Bee Pollen Made Fra
Bee pollen er en potent supplement.

Nu, hvor du kan besvare spørgsmålet, "hvad er bi pollen lavet af," hvordan er denne information nyttige for dig? Mennesker kan også nyde alle de vidunderlige sundhedsmæssige fordele af bipollen - truffet som pulver eller i pilleform, kan det give mennesker med alle mulige næringsstoffer, såsom de ovenfor beskrevne. Bee pollen er også fuld af antioxidanter, som er nødvendige for at blive en sund og levende. Antioxidanter bekæmpe frie radikaler, som angriber dine celler og forårsage oxidation; dette kan medføre alle mulige helbredsproblemer, såsom kræft. Optagelse af bi pollen kosttilskud kan hjælpe din krop til at forebygge sygdomme og endda bremse aldringsprocessen - bipollen er ofte taget for at reducere forekomsten af ​​ansigts linjer og rynker.

Et notat af allergi

Da den grundlæggende byggesten i bipollen er faktisk plante pollen, kan mennesker, der lider alvorlige allergier overveje at tage dette supplement til hjælpe med at behandle dem. Teorien bag denne metode er at tage små doser faktisk vil vaccinere din krop mod allergenet, opbygge din kroppens forsvar, da de kæmper det ud. En lille advarsel dog: hvis du har alvorlige pollenallergi, så tal med din læge eller en anden sundhedspleje udbyder, før du tager bi pollen kosttilskud. I sjældne tilfælde kan forbrugende masse mængder af et allergen sende en person ind anafylaktisk chok, så sørg for du og din læge er bekendt med alle de risici for at starte en ny supplement.