Hvad Er APAP står for

Hvad Er APAP står for


Når en læge ordinerer en søvnapnø maskine, kan du spekulerer, "Hvad APAP står for?" Den mere almindelige type af søvnapnø enhed er en CPAP eller C-PAP-enhed. En APAP eller Auto-titrering Positive Airway Pressure, enheden er mere avanceret og i stand til at hjælpe enkeltpersoner med komplekse behov.

Hvad Er APAP står for, og Do

En APAP enhedens skærme og trykændringer at passe til patientens behov. Følgende er de tre mest almindelige typer af PAP (Positiv Airflow Pressure) enheder.

 • CPAP: Den C-PAP enhed er en lille maskine, der genererer en strøm af luft ved en regelmæssig, konstant pres. En læge ordinerer det passende tryk indstilling for patienten baseret på patientens behov. Dette er normalt stammer fra en overnatning søvn undersøgelse. Enheden indeholder samme mængde pres fra den tid, det er sat på indtil taget fra. For at opretholde trykket, CPAP bruger en kompressor.
 • BiPAP: En bilevel positivt luftvejstryk enhed er en smule anderledes, fordi det drives af et elektronisk kredsløb. Dette kredsløb overvåger patientens vejrtrækning. Det tilbyder to forskellige tryk. Den ene er højere og anvendes til inspiration, når vejrtrækninger er taget i. Den anden er en lavtryks indstilling anvendes til udløb. De, der har svært ved udånding ved hjælp af en traditionel CPAP enhed ofte bruge det.
 • APAP: Auto-titrering Positive Airway Pressure enhed er avanceret, fordi den kan justere automatisk til patientens behov. Denne enhed er designet til at indeholde tryk og vibrationer sensorer. Disse sensorer er i stand til at overvåge patientens vejrtrækning ydeevne kontinuerligt. Den justerer konstant presset for at opfylde patientens skiftende behov. Det øger presset, når patienten forsøger at ånde, men kan ikke. Det mindsker trykket, når trykket er højere end nødvendigt.

APAP enhed bedre for nogle

APAP-enheden er en bedre løsning for nogle individer. Mange patienter, at APAP enheden er en bedre løsning, fordi den er mere behagelig at bruge. De, der kæmper for at puste ud med en CPAP enhed kan finde det lettere at trække vejret ved hjælp af APAP-enheden. Det er også bedre reagerer på skiftende omstændigheder. Det kan arbejde for forskellige apnøer, snorken problemer og flow begrænsninger bedre end andre devices.The største fordel ved at bruge denne enhed er, at det automatisk justerer på et åndedrag-for-ånde basis. Mange ting kan påvirke mængden af ​​pres nødvendigt.

 • Ændring søvn positioner kan blokere luftvejene mere end andre kan. Patienten er i stand til at have flere forskellige i deres søvn position ved hjælp af APAP.
 • Dybde på søvn kan også medføre ændringer i tryk behov. Den søvn cyklus forårsager ændringer i kroppen, herunder vejrtrækning ændringer mønster.
 • Vægtøgning eller tab kan også ændre tryk behov. Dem, der kan være at tabe sig, for eksempel, kan have trykket ændres.
 • Dem med sæsonbetonet allergi vil drage fordel af APAP-enheder.
 • Enkeltpersoner tager medicin, der påvirker vejrtrækning mønstre kan kræve denne enhed.
 • Dem, der lider af væsentlige ændringer væske niveau vil gavne. Dette omfatter dem med hjertesvigt og nyreproblemer hvor væskestande ændrer så ofte som hver time blive betydelige.

Hvad skal kigge efter

Hvad APAP står for? Der er en række producenter tilbyder APAP enheder. Hvert produkt er unikt, men der er nogle funktioner, der findes på de fleste af disse produkter.

Hvad Er APAP står for

 • Vejrtrækning for vejrtrækning sensorer til at justere trykket efter specifikke luftvejs behov, som kaldes auto-titrering
 • Befugtning kan være til rådighed for at gøre vejrtrækning mere behagelig
 • Indstilling evne til at gøre det muligt for patienterne at indstille enheden til at tænde på et bestemt tidspunkt, så de kan falde i søvn, før enheden tændes
 • Lyd reduktion for at holde enheden stille
 • Nogle enheder er lette og modulopbygget, så de kan bruges til at rejse

Funktionerne gør disse enheder dyrere i forhold til CPAP-enheder. Personer kæmper med deres evne til at trække vejret godt ved hjælp af andre PAP-enheder kan ønske at tale med deres læge om de mulige fordele en APAP enhed kan tilbyde.