Hvad du bør vide om Bean Nutrition

Bønner tilføje næring til kosten til at fremme et godt helbred og kropsfunktioner. De er et lavt fedtindhold, højt proteinindhold og fiber, og indeholder et væld af vitaminer. Bønner er et fantastisk alternativ til kød, er gode kilder til energi og bør være et dagligt syn i den daglige kost for at fremme og udvikle en ordentlig sundhed og ernæring. Her er hvad du bør vide om bønne ernæring.

Højt proteinindhold i Bønner

Bønner er meget højt proteinindhold, hvilket kan være en vidunderlig erstatning for animalsk protein. En kop bønner kan indeholde alt fra fem til 23 gram protein, afhængigt af bønne. Protein er nødvendig for vækst og reparation af celler og opbygge stærke strukturer i kroppen. Protein fra bønner hjælper med at gøre enzymer, kroppen bruger til at gøre biokemiske reaktioner i kroppen.

Bønner er højt fiberindhold

Bønner giver fiber nødvendig for korrekt afføring og fordøjelse. En kop bønner indeholder omkring 12 gram fibre, som tegner sig for næsten halvdelen af ​​de daglige krævede fiber anbefalinger. Indholdet fiber i bønner giver dem mulighed for at blive fordøjet langsommere, hvilket hjælper en person at opretholde en følelse af fylde og tæller sult.

Bønner lavere kolesterol

Forbrugende så lidt som en halv kop bønner om dagen kan hjælpe en person sænke deres kolesteroltal. Bønner indeholder lecithin, som kan bidrage til at reducere kolesterol i blodet. Indholdet fiber i bønner binder også kolesterol sammen og udskiller det effektivt med affald.

Kilde til antioxidanter

Bønner er en vidunderlig kilde til antioxidanter, som bidrager til at imødegå virkningerne af kræftfremkaldende stoffer i kosten og miljø. Antioxidanter er sygdomsbekæmpende stoffer, der hjælper vores krop forblive raske ved at bygge immunsystemet. Undersøgelser har vist, at en række forskellige bønner indeholder høje niveauer af antioxidanter for at fremme et godt helbred.

Forebyggelse af diabetes

Diabetes kan kontrolleres og forebygges med regelmæssig indtagelse af bønner. Forskning tyder på, at bønner kan sænke blodsukkeret og dermed reducere forekomsten af ​​type-2 diabetes. Da de er fordøjet langsomt, bønner stabilisere blodsukkeret, som hjælper med at forhindre udbrud af diabetes.

Rig på jern

Bønner er meget høj i jern, hvilket er et mineral, der hjælper transport ilt til vores celler. Jern er også vigtigt for muskel protein og udvikling. Jern kan hjælpe med at bekæmpe udviklingen af ​​kræft, øge energi niveauer, styrke immunsystemet og fremmer rolig søvn. Bønner har omkring 5 milligram jern pr kop, hvilket er mere end halvdelen af ​​den anbefalede dosis for den gennemsnitlige voksne. Forbrugende en passende mængde bønner på daglig basis kan yde den jern nødvendige for kroppen.

Rig på andre vitaminer

Udover jern, bønner er også værdifulde kilder til en række nødvendige vitaminer og mineraler, såsom:

  • Vitamin A
  • B vitaminer
  • Vitamin C
  • Kalium
  • Niacin
  • Riboflavin
  • Calcium

En kost rig på vitaminer og mineraler er afgørende for at fremme et godt helbred. Den ernæring i bønner kan give mange af de kostbehov er nødvendige for ordentlig sundhed.