Hvad du behøver at vide, når du skriver en Grant Expert Interview

Hvad du behøver at vide, når du skriver en Grant Expert Interview
Grant Skrivning Expert Dr. Bob Zeanah

Er du spekulerer på, hvad du behøver at vide, når du skriver et tilskud? Dr. Bob Zeanah, professionel tilskud forfatter og træner, deler hans ekspertise om emnet med LoveToKnow Charity læsere i denne goeres tilgaengeligt ekspert interview.

Find ud af hvad du behøver at vide, når du skriver en Grant

Hvad er den proces involveret med at ansøge om tilskud?

Det første skridt for en organisation i processen er en organisation kan bestemme dens behov. Så indlysende, som det lyder, mange organisationer springe dette trin over og gå direkte til "vi vil have penge." Efter bestemmelse organisationens behov og behovene hos sine kunder, organisationen begynder en søgning efter finansieringskilder med det formål at knytte mission og mål i organisationen til mission og mål for en finansieringskilde. Det andet trin indebærer at udvikle budgettet. En organisations finansieringsbehov kræver tid at udvikle sig ordentligt og dokumentere korrekt. I mine workshops, jeg anbefaler, at organisationer bruger så meget tid på budgettet som med enhver anden facet af tilskud skriftligt. Få det rigtige.

Tredje trin er at finde finansieringskilder for organisation eller projekt. Fonden Center og Grants.gov, og kontorerne i din statslige og føderale Congressional repræsentanter og senatorer er store ressourcer til at identificere finansiering opportunities.Once du har et støtteprogram i tankerne, skal du udarbejde ansøgningen om tilskud, få feedback fra dem i din organisation, og perfekt programmet.

Hvilke typer af information, yde ansøgerne være parat til at give, når udfyldelse af ansøgninger?

Kend din organisation. Ved udførelse af tilskud skrivning workshops for begyndere jeg fremsætte en erklæring, der normalt resulterer i slap kæbet, "Nå duh!" reaktioner. Kend din organisation. Kend mission, mål, målsætninger, kunder, frivillige, personale, bestyrelse, historie, økonomi. Noget om din organisation kunne rekvireres og noget, er ikke kendt, fuldt forklaret eller forstået, vil være indlysende.

Hvilke skridt skal følges, når du skriver ansøgninger om tilskud?

Begynd med at læse retningslinjerne. Jeg må indrømme, jeg havde en fristelse til at stoppe efter den første sætning som et middel til at understrege betydningen af ​​at læse retningslinjerne. Det kan ikke understreges nok. Læs retningslinjerne.

Hvad du behøver at vide, når du skriver en Grant Expert Interview
Ansøg om gratis offentlige tilskud

Når du har forsket din organisation, og hvordan din organisation passer mission og mål for en bidragyder, gør af liste over alle opgaver, der skal udføres. Mange gange, skal arbejde ved andre personer opnås. For nylig blev jeg bedt om at skrive et tilskud til en statslig enhed. Når jeg kiggede på ansøgningen, vidste jeg med det samme, at jeg ikke kunne udrette ansøgningen om tilskud i tiden givet som kravene involverede. Fire andre statslige enheder, der er nødvendige for at blive inddraget som inspektører, skrive breve for støtte, og samarbejde med projektet. Vel vidende, at oplysningerne i tide var afgørende for skrivning af ansøgningen om tilskud. Når du laver en liste over alt det, der skal udføres, tildele opgaver.

Når du har taget sig af planlægningsprocessen, næste vil du ønsker at oprette et udkast. Jeg synes, at jeg har brug for at lave flere udkast med henblik på at sikre, at alt går i ansøgning om tilskud, der er nødvendig, og at ansøgningen om tilskud er skrevet godt.

Visdomsord om tilskud Ansøgere

Hvad er den mest almindelige fejl, at folk gør, når de ansøger om tilskud?

Ikke forbinder din organisations mission og mål for missionen og mål for Funder. Du skal blot følge "finansierer" liste og "ikke finansiere" liste er en god start på at sikre, at du linker dit arbejde med Funder ønsker.

Hvilke råd har du til tilskud forfattere, der ønsker at gøre deres ansøgninger skiller sig ud fra andre?

På det medicinske område, den hippokratiske ed hedder simpelthen, "først, gør ingen skade." Det er gode råd. Først, gør ingen skade ved at gøre en naturlig følge af dette spørgsmål. Stå ikke ud ved ikke at følge anvisningerne. Gør nøjagtigt som anvist for antallet af sider, skrifttype og størrelse, margener, fastgørelse, deadlines.

Skriv godt. Gør ingen fejl. Forskningen viser, at som minimum, at fange alle fejl du har brug for mindst syv mennesker, der anmelder dit arbejde. Ja, det lyder overdreven og unødvendig. Prøv det. Du vil opdage, at folk er at finde måder at sige tingene bedre, end du ville have troet, og vil finde fejl, som du og andre forbigået. Brug syv proofers eller anmeldere.

Mark Twain indledte et brev til en ven ved at skrive: "Jeg undskylder for den lange brev. Jeg havde ikke tid til at skrive en kort en." Der er et væld af at skrive visdom i denne undskyldning. Skriv simpelthen. Simpelt er bedre end udsmykkede i ansøgninger om tilskud.

Brug verber. For igen at citere Mark Twain skrev han, "adjektivet er en fjende af navneordet". Begynderbøger tilskud forfattere har en tendens til at lægge op ansøgninger med alle slags dystre klingende adjektiver eller adjektiver, der beskriver storhed organisationen. Brug i stedet verber. Jeg deltog i en workshop om tilskud skrivning, hvor personen arbejdede for en finansiering fundament. Hendes råd var at bruge ordet "brug" en masse. Det giver mening. Sig, "klienter bruger," "Ansatte bruge," og "frivillige brug". Det vil lade finansieringskilderne se, hvad du vil gøre med pengene.LoveToKnow vil gerne takke Dr. Bob Zeanah fra at tage tid fra hans travle tidsplan for at dele oplysninger om, hvad du behøver at vide, når du skriver et tilskud med læserne. Dr. Zeanah underviser tilskud skrivning workshops for og giver tilskud skrive og konsulentydelser til mange typer af almennyttige organisationer. For mere information om Dr. Zeanah arbejde, se BobZenah.com.