HVAC: HVAC - Aircondition Tips

Hvornår skal erstatte din Central Air Conditioner

Hvis du er træt af at betale en masse for kølesystem vedligeholdelse, investere i en højeffektiv klimaanlægget. Nye modeller ofte er dobbelt så effektiv som 10-årige modeller. Kig efter et klimaanlæg med en høj SEER rating, et mål for effektivitet.

Rengøre og vedligeholde dit Central Air Conditioner

Leje en professionel til at kontrollere og justere blæserhastigheden på din luft handleren eller ovn. Det vil holde enheden kører effektivt. En professionel kan også rense kanalsystem og sørg sæler er lufttæt.

To-trins Cooling Tilbud indstilling for Mildere dage

For at hjælpe med at regulere klimaet i dit hjem, kigge efter nye modeller af klimaanlæg, der tilbyder to-trins køling. To-trins køling er ikke kun mere stille og mere behageligt, kan det spare energi og penge, sammenlignet med traditionelle, single-trins enheder.

Size Matters, når de vælger en Central Air Conditioner

Opgrader til et nyt kølesystem, hvis dit nuværende udstyr er mere end 12 år gammel. Ældre modeller ofte er overdimensionerede, mere støjende og ineffektive.

Rengøre og vedligeholde dit Central Air Conditioner

Central klimaanlæg, ligesom ethvert apparat, nogle gange har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at udføre på top effektivt. Kan have brug for, at systemet kan sammenknebne eller rengøres, og ikke kræver større reparationer. Du kan gøre nogle af de enkle vedligeholdelse selv. Hold din instruktionsbog handy, og følg producentens anvisninger. Her er et par enkle trin til at huske for optimal ydelse:
- For at rengøre din central air condition, skal du slukke for strømmen til enheden. Der bør være en switch udendørs ved siden af ​​kompressoren.
- Dernæst vakuum eller brug en blød børste til at fjerne den udendørs spole af snavs, snavs og afklippet græs.
- Undersøg filtrene på din luft handleren eller ovn. Hvis de ser beskidt, skal du udskifte eller rense dem, baseret på producentens anvisninger. Luften handleren bevæger opvarmes eller afkøles luft gennem kanalsystem af dit hjem.
- Ren og olie indendørs ovn fan, eller luft handleren fan. Også rense blæseren på den udendørs enhed. Igen, tjek producentens anvisninger i din instruktionsbog.
- Hold møbler og tæpper væk fra ventilationskanaler at få ordentlig luftstrøm. Hvis luftstrømmen er blokeret, kan det beskadige kompressoren.

Central klimaanlæg køligt, rent og cirkulere luft

Det giver mening at vide, hvordan et kølesystem fungerer. Forståelse grundlæggende funktioner centrale klimaanlæg hjælper dig med at træffe bedre valg, når de køber og opretholdelse. De køligt, rent og cirkulere luften.

Central klimaanlæg fjerne varme og affugte, eller tage væk fugt fra luften. De har også luftfiltre til fjernelse af støv og andre partikler. Varm indendørs luft passerer over en meget kold spole, der fjerner varme og fugt. Sænkning luftfugtigheden gør lufttemperaturen mere komfortabel. Fugt fjernes fra luften er samlet i en gryde under indendørs spole, og sendes til et hus afløb. Enhedens blæser cirkulerer luften, mens kølemiddel inde i spolen køler det, og de udendørs kompressor overfører varme fra hjemmet til ydersiden.

Hvornår skal erstatte din Central Air Conditioner

Hvis du har en ældre central klimaanlægget, der ikke afkøles godt, kan det være tid til at udskifte den. Central klimaanlæg generelt sidste omkring 15 år, selv om nyere kan have en længere levetid. Omkostningerne til kølesystem vedligeholdelse kan tilføje op, især med ældre modeller. Her er spørgsmål at stille dig selv, når der træffes beslutning om at investere i en ny central air condition:

1.) Er klimaanlægget kræver hyppige reparationer, hvilket gør det mindre omkostningseffektive?
2.) Har du brug for at udskifte dyre hovedkomponenter, såsom kompressoren?
3.) Vil det være billigere i det lange løb at udskifte dit gamle system med en mere effektiv enhed, der vil sænke dit månedlige eludgifter?
4.) Er din garanti stadig godt? Spørg producenten. Garantier varierer generelt fra et år til dele og arbejdskraft til fem år for udskiftning kompressor. Men nogle producenter tilbyder nu 10-årige garanti.

Drift, driftsudgifter Vary

Hvor meget det koster at installere din nye central klimaanlægget er bestemt efter en inspektion af dit hjem. Som forbruger er det fornuftigt at kende de faktorer, der påvirker installations- og driftsomkostninger.

- Installationsprogrammet først bliver nødt til at tjekke din ovn for at se, om kanalsystem skal opgraderes eller ændres.
- Installationsprogrammet også vil se på dit hjem elektriske service for at sikre, at det kan håndtere den øgede belastning af den centrale klimaanlægget.
- Hvis du udskifter et eksisterende klimaanlæg, bede om en ny indendørs spole, der matcher den nye udendørs enhed. Hvis den eksisterende spole ikke erstattes, vil din enhed blive mindre effektiv og dine el-udgifter vil være højere.

Hvor at finde din Central Air Conditioner

Du køber en central klimaanlægget er kold. Klimaanlægget enhed skal også holde hovedet koldt til at fungere ordentligt.
- Sørg for din entreprenør installerer uden kompressor i et skyggefuldt område, væk fra direkte sollys.
- Hold udedelen væk fra buske, så den kan udsende "affald" varme. Hvis noget blokerer enheden, kan det ikke sprede varmen effektivt, tvinger enheden til at arbejde hårdere.
- Den udendørs enhed gør støj, når det kører, så placere den væk fra soveværelset vinduer og væk fra tilstødende boliger, hvor dets operationelle lyde kan ikke høres.

Hvor at finde din Central Air Conditioner

Hvor du installere udedelen af ​​dit kølesystem er vigtigt for energibesparelser og effektivitet. Hvis du udskifter en gammel udendørs enhed, chancer er den indendørs enhed er lige så dateret og kan have behov for at blive opdateret.

To-trins Cooling Tilbud indstilling for Mildere dage

Har du brug for at bære en trøje i din air-condition hjem? Den centrale klimaanlægget kan føle stor på meget varme dage, men kølige og ubehageligt på milde dage. En nyskabelse i det centrale klimaanlæg lindrer problemet. To-trins køling giver to niveauer af produktion til bedre temperaturkontrol og indendørs luftkvalitet. Den udendørs enhed eller kompressor, håndterer to-trins køling, der kører på en lav indstilling meste af tiden, hvilket burde være nok til at opfylde rutinemæssige husstand krav.

Size Matters, når de vælger en Central Air Conditioner

Size Matters, når du vælger en central klimaanlægget. Systemets størrelse afgør, hvor godt det vil køle din firkantede optagelser. Du bliver nødt til at arbejde med forhandleren eller kundeservice for at vælge et klimaanlæg størrelse til at opfylde de kølebehov i dit hjem.

Hvis du køber en central klimaanlægget, der er for stor, vil den køre op anskaffelsesprisen, tænde og slukke for ofte, og mindske effektiviteten. En undermålere klimaanlægget ikke cool tilstrækkeligt, især på meget varme dage.

Før din nye kølesystem er installeret, vil tjenesten entreprenøren gøre en grundig analyse af kølekapaciteten behov i din hjem. Sørg for, at en anerkendt dimensionering metode bruges til at beregne dit hjem "afkøling lasteevne", og ikke bare en fornemmelse eller skøn.

Drift, driftsudgifter Vary

Invester i en central klimaanlægget, der bruger å miljøvenlig R410A kølemiddel. Det nye kølemiddel erstatter klor-baserede Freon, at EPA udfasning, fordi det dræner jordens ozon. Køb en AC, der håndterer EPA-godkendt kølemiddel vil spare dig på driftsomkostningerne nede ad vejen, når klor-baserede kølemidler trækkes ud af markedet.

Central klimaanlæg køligt, rent og cirkulere luft

Nyskabelser i kompressorer og kølemiddel flow resultat i højeffektive klimaanlæg, der sparer penge og giver et mere behageligt indeklima.