Hunde Surf for Charity

Hunde Surf for Charity


I lighed med deres strand-bundne mestre, hunde surfe for velgørenhed over hele verden. Fra Californien til Det Forenede Kongerige, hund surfing er en forholdsvis ny trend, der giver en stor tilskuersport samtidig øge penge til at gøre en forskel i livet for både mennesker og dyr.

Undervisning en hund til at surfe?

Det lyder måske vanvittigt, men hund surfing har eksisteret i temmelig lang tid. Avid vand atleter ofte bringe deres bedste venner på stranden, og mens hunde er ikke i stand til at dominere så enorme bølger som deres ejere, er de stadig gøre en ganske splash med surfing bevæger de gør udføre. Da så mange hunde gerne være i vandet, surfing er en naturlig måde for en entusiast til at dele en vigtig del af hans / hendes liv, samtidig med at masser af motion for kæledyret.

Da hunden surfing er blevet så populær, er det kun naturligt, at de ville begynde at berettige deres egne konkurrencer. I dag er hunde surfing for kontanter, præmier og blot spændingen ved sporten over hele kloden. Også hunde surfe for velgørenhed som en måde at hjælpe deres ejere være filantropisk og generøse med deres tid og talenter.

Start en ny tradition

Southern California og surfing går hånd i hånd, hvilket gør det nemt at forstå, hvorfor Huntington Beach for nylig sat sammen en af ​​de bedste hund surfing konkurrencer på vestkysten. Det indledende Surf City Surf Dog fandt sted i oktober 2009, og fremhævede hunde fra hele regionen kommer sammen med deres familier for en dag med mad, sjov og fundraising. Surf konkurrence omfattede forskellige kategorier af surf niveauer og stilarter, samt en kostume konkurrence og forskellige boder og udstillinger.

Surfing klinikker var gratis for alle registrerede pooches, og hunde, der var dygtige nok til at slå de bølger uden bistand fra en instruktør konkurrerede i lørdag main event. Dækket af lokale nyheder stationer og publikationer, den første årlige Surf City Surf Dog var en stor succes, og byder vindere i følgende kategorier:

  • Groms Small Dog
  • Groms Medium Hund
  • Groms Stor Hund
  • Groms ekstra store hund
  • Shredders

Hver af disse kategorier indgår særlige præmier til de bedste trick, bedste WipEout, og største crowd pleaser. Der var også tre kostume konkurrence vindere.

Provenuet af denne begivenhed gik til fordel for forskellige dyrerelaterede organisationer som Orange County Humane Society, Coastal schæferhund Rescue, og Boxer Redning af Orange County. I alt surfing nydt seks forskellige velgørende organisationer.

International Dogs Surf for Charity

Ikke alt for langt fra Huntington Beach, VM for hund surfing foregår i San Diego, CA. Hunde i alle størrelser, racer og "nationaliteter", konkurrere i denne surf konkurrence til gavn for Woodward Animal Center, der anvender midlerne til undervisere, der går på de internationale ture til krisecentre og dyreretsgrupper.

Mens popularitet er størst i Californien, er hunde fra England, Australien og andre regioner i verden, lære at surfe og deltage i sådanne konkurrencer. Efterhånden som flere surfere får deres hjørnetænder på tavler, er der en voksende grad af international appel om denne sjove (og sød) ny sport.

Uanset hvor du bor, er der en hund surf konkurrence du kan deltage. , Hvis du bor på vestkysten, er det meget lettere at finde en, da det er her sport er i øjeblikket mest populære.

Ligesom Surf City Surf Dog er nye konkurrencer og velgørenhed fordele bliver tilføjet hele tiden, men her er en delvis liste for at få dig i gang:

  • Loews Coronado Bay Resort Surf Dog Konkurrence
  • Surf City Surf Dog
  • SurfinPaws
  • Helen Woodward Surf-a-Thon