Hund Svømmebade

Hund Svømmebade

Hund swimmingpools kan se ligesom en almindelig swimmingpool, men der er et par funktioner, der gør dem særligt. Se, hvad de skal kigge efter, når du vælger en pulje til din pooch.

Formål med Hund Svømmebade

Der findes flere typer af swimmingpools lavet specielt til hunde. Typisk hund pools kommer i plast eller metal, men nogle mennesker også installere faktiske i jorden pools for deres hunde. Hvorfor skulle nogen ønske en pulje til deres hund? For motion og sjov; de samme grunde, som en person får en pulje for sig selv.

De fleste hunde elsker at svømme og endda konkurrere i nogle tilfælde. Andre hunde er ganske glad for bare at have noget vand til at lægge i at køle af i sommervarmen. Dette er, hvad du bliver nødt til at bestemme først, når der vælges en pulje til din hund. Hvad er din hunds aktivitetsniveau? Er din hund en race, der elsker vandet, ligesom en portugisisk vandhund, eller er din hund foretrækker at lægge rundt og bare har brug for noget at køle af? Når du har oprettet dit formål, kan du vælge puljen til din hunds behov.

Plastic Pools

Nu er du formentlig undrende, hvorfor så ikke bare købe en plastik barnligt pulje? Du kan, men det vil ikke være så holdbare. Plastic swimmingpools for børn er tyndere og ikke nær så robust som en specielt designet til hunde brug. Så du kan få en, men forvent ikke det at vare så længe.

Plastic hund svømmebassiner er generelt fremstillet af samme type materiale som lastbil seng liners. Dette betyder, at de er tykke, stærke og i stand til at modstå en hunds tånegle eller tænder. De vil vare lang tid, og det er usandsynligt, at være let punkteret eller beskadiget.

Nogle hunde puljer er lavet af super-stærk PVC. De er rart, hvis du har brug for at være i stand til at pakke puljen væk i de køligere måneder. PVC puljen er let sammenklappelig og kan rulles op og opbevares indtil sommer.

Ofte er plastik hund swimmingpools designet med en indbygget rampe eller skrånende sider, der gør det nemmere for hunde at komme ind og ud på egen hånd.

Metal Pools

Hvis du vil have en uforgængelig hund pool, kan metal bare passer regningen. Hvis dette er hvad du ønsker, kan du blot købe en bestand akvarium på en lokal foder eller gård butik eller endda på Amazon.com. Mellemstore racer kan svømme rundt i en pulje denne størrelse og endnu større racer kan nyde det kølige vand.

Husk, vil din hund har brug for at være i stand til at komme ind og ud nemt. Det anbefales, at du installerer en rampe eller trappe, så din hund kan komme ind og ud på egen hånd, når han har brug for at. Vis altid din hund, hvordan og hvor man kan komme ind og ud af puljen. Efterlad aldrig din hund uden opsyn omkring vand. Det er en god idé at give din hund med en redningsvest eller vest for at tilføje opdrift og beskytte mod drukning, hvis hunden ved et uheld falder i.

In-Ground Pools

Nogle hundeejere er villige til at gå igennem bekostning af at installere en i jorden swimmingpool for deres hunde at svømme og motion. Det er rart, hvis din hund svømmer kompetitivt eller bare virkelig elsker vandet. Men det er dyr, og du bliver nødt til at foretage et par justeringer for at det virker ordentligt.

Hund hår kan tilstoppe pool filtre og pool kemikalier er ikke godt for din hund (eller for dig!). I dette tilfælde er det bedst at se på virksomheder, der tilbyder kemifrie filtreringssystemer. Der er salt-vand filtre, ozon filtre og selv de europæiske naturlige swimmingpools, der renser vandet naturligt ligesom en dam.

Flere Pool Tips

Du tror måske, at dine børn og hunde kan dele puljen og spille sammen, men som regel er det ikke en god idé. Hunde kender ikke til at tørre deres fødder inden de kommer ind i puljen. Det er generelt mere sanitære at have en separat pulje til dine børn og din hund. De vil stadig have det sjovt, og folk samler vil forblive pæn og ren.

Giver masser af hund-venlige pool legetøj og alle vil have en stor tid. Efter alt, er det lige så sjovt at se din hund lege i poolen, da det er for din hund at spille. Sørg for, at alt legetøj, samt selve poolen, holdes ren for at forhindre eventuelle bakterier, der kan gøre din hund syg. Efter en dag med sjov i poolen, skyl din hund med rent vand og tør ham godt, og pas på ikke at forsømme hans ører.

Med korrekt tilsyn og en velgennemtænkt legeplads, vil din hund elske de varme sommerdage. Hund puljer varierer i pris fra $ 20,00 til flere hundrede dollars, afhængigt af størrelsen og producent. Dog vil din hund få flere gange, at i sjov og motion for mange somre fremover.