How To Make Photo Candle Votives

Hvis du får klar til at have et bryllup i den nærmeste fremtid, så er der nogle skærme, som du kan placere på bordene som dekorationer med dine blomster. Disse små foto stearinlys votives er en sød skærm, der vil tillade dig at placere en række af billeder, der er taget i hele den tid, du har været sammen, der vil give andre medlemmer af familie og venner til at se billeder fra det, du har delt med hinanden. Dette tilføjer en lille intim indsigt i dit forhold til hinanden. Hvis du vil oprette disse votives Følg disse anvisninger for at tilføje en lille touch til dit bryllup.

Trin 1:

Sørg for, at du måler glas offerfund indehaveren præcist og være sikker på, at du måle omkredsen af ​​glas offerfund indehaveren også. Hvis du bruger firkantede offerfund indehavere derefter måle dem fra side til side.

Trin 2:

Tag de billeder, som du gerne vil vise på dit bryllup reception til den lokale foto kopi center og bede dem om at lave kopier af fotos på det, der kaldes acetat papir. Det papir, du bruger skal være den samme størrelse som offerfund holder, du bruger.

Trin 3:

Hvis papiret er større end din offerfund holder, så vil du ønsker at skære siderne så det passer til holderen.

Trin 4:

Du skal derefter at lægge acetat fotopapir ned, sørg for at din overflade er glat at lade billedet ikke være krøllede, når den er placeret på offerfund holder.

Trin 5:

Påfør en lille mængde af dobbeltsidet tape til venstre og højre side af acetatet papir. Vær forsigtig, når du er foring det op som nogle af denne tape vil være synlig for øjet, når den er stillet op på offerfund holder.

Trin 6:

Wrap billedet omkring glas offerfund stearinlys indehaveren, og sørg for, at den er linet op den bedst mulige måde. Hvis du ikke kan få det perfekte, så det er fint. En lille fejl bliver næppe bemærket med alt, der sker på dit bryllup reception. Folk vil være at spise og danse og tage billeder selv.

Trin 7:

Tryk på siderne, som du placerede dobbeltklæbende tape på offerfund og langsomt bevæge sig over resten af ​​billedet for at være sikker på, at alle luftbobler fjernes fra foto på offerfund foto indehaveren.

Trin 8:

Placer offerfund indersiden af ​​offerfund holder og lys, så du kan se, hvordan det ser ud, når den lyser. Du bør kun starte med én og langsomt gøre én ad gangen, indtil du får hænge af det, så hvis man bliver rodet op til dårligt, har du ikke gøre mere end én ad gangen på denne måde.