How To Make Crystals

Voksende en krystal haven er en masse sjov! Denne videnskab projekt er let at gøre derhjemme ved hjælp af fælles husholdningsudstyr sammen med alun pulver, findes på uddannelses- eller videnskab butikker eller online.

Trin 1

Ingredienser og forsyninger:

  • 5-6 ounce alun pulver
  • 2 kopper vand
  • Frugtfarve (valgfrit)
  • Glaskrukke
  • Gryde
  • Træske
  • Dyb tallerken, ligesom en pie pan
  • Klud
  • String
  • Blyant eller stok

Trin 2

Opsætning af krystal voksende område. Find et område i dit hjem, der er varm og ikke bliver forstyrret, når du forlader dit krystaller at vokse der for et par dage.

Trin 3

Varm alun pulver. Bland 4 ounce af alun pulver med 2 kopper vand i din gryde. Varme over medium-lav, under konstant omrøring, indtil alun pulver er helt opløst. Tilsæt lidt mere pulver, indtil det stopper opløses i vand. Dette er meget vigtigt for at krystaller til at vokse. Tilføj et par dråber frugtfarve, hvis du ønsker at ændre farven på krystaller.

Trin 4

Forbered løsning for krystaller til at vokse. Lad alun solition køligt, indtil du kan håndtere det sikkert. Hæld derefter en del af løsningen i dyb tallerken, og resten i en glaskrukke. Rør en anden spiseskefuld alun pulver i opløsningen i krukken. Så dækker krukken med en klud, og sæt den til side. Tildæk ikke dyb tallerken. Sted både i din krystal voksende område, og ikke forstyrre dem.

Trin 5

Vent. Nu, vent krystaller til at vokse. Vær tålmodig, da det skulle tage flere dage. Når opløsningen er helt fordampet fra dyb tallerken, vil du have flere krystaller tilbage i bunden. Vælg den største krystal; dette vil danne grundlag for resten af ​​dine alun krystaller ved hjælp af alun blandingen i krukken.

Trin 6

Forbered krystal voksende blanding. Bind et stykke snor omkring krystallen, som du har valgt. Med den anden ende bundet omkring en blyant eller stick, suspendere det i opløsningen i glas. Prøv ikke at binde den, så krystallen eller snor rører siden eller bunden af ​​krukken. Nu flytter krukken med alun løsning tilbage til din krystal voksende område. Må ikke dække det med kluden.

Trin 7

Se krystallerne vokser. Det vil tage op til 2 uger for krystallerne til fuldt ud at vokse i opløsningen. Efter to uger, kan du fjerne krystallen fra opløsningen og nyde det.

Voksende alun krystaller tager nogle tålmodighed, men det er en sjov og interessant projekt. Krystallerne dannes fordi som væsken køler, er det ikke længere er i stand til at holde så meget alun som når blandingen var varm. Du kan bruge den samme proces til at gøre saltkrystaller, eller endda spiselige sukkerkrystaller. Spis ikke alun eller saltkrystaller.