Homeschool Trykning og Cursive

Homeschool Trykning og Cursive
Øvelse gør mester.

Homeschool print og kursiv kan gøres til genstand for kontrovers til tider. Der er meget klare synspunkter om, hvad der er rigtigt og forkert. Faktum er, den måde, du vælger at lære dit barn er dit valg, så længe hun kan fungere i samfundet som voksen. Tag et kig på nogle skoler til at tænke og se, hvor du falder.

Hvad skal undervise First

Den første skole til at tænke i diskussionen af ​​homeschool trykning og kursiv er hvilken form for håndskrift til at undervise først. Nogle forældre føler, at et barn skal mestre udskrivning først. Når det er gennemført, kan barnet gå videre til kursiv skrift.

På den anden side af argumentet er tanken, at skråskrift er lettere at lære, især for børn med indlæringsvanskeligheder. Det er også den måde, børn blev undervist i at skrive før print skrivning, også kaldet kugle-og-stick skrivning, trådte i mode.

Ifølge forfatteren Samuel Blumenfeld, lære børn at skrive med udskrivning først skaber forhindringer senere, når de forsøger at lære skråskrift. Desuden har de også sværere ved at lære at læse. Dette skyldes i kursiv skrift, er det umuligt for børn at forvirre visse bogstaver som "b" og "d", fordi de håndbevægelser at oprette dem er helt anderledes. Dette overfører over til læseprocessen, gøre læring meget lettere.

Et andet interessant punkt er, at når et barn lærer at skrive i kursiv, lære at print er meget enkel. Men at lære homeschool trykning og kursiv i den modsatte rækkefølge er ikke nær så let for et barn.

Hvordan man underviser Homeschool Trykning og Cursive

En anden debat i homeschool trykning og kursiv område er over den bedste måde at lære det. Uanset hvilken form for skrivestil du beslutter at undervise, hvordan vil du gå om at undervise det til dit barn? Vil hun have en ny håndskrift projektmappe hvert år? Vil hun lære det grundlæggende og derefter gennemføre dem i hele hendes andre undersøgelser?

Hvis du køber en almindelig håndskrift program, kan du finde, at det beder dig om at købe nye materialer for hvert klassetrin dit barn opnår. Dog bør du spørge dig selv, om det virkelig er nødvendigt. Kan du lige så nemt lære dit barn trykning eller kursiv ved at vise hende, hvordan man laver sine bogstaver på et ark papir og lade hende til at kopiere dig?

Hvis du kan lide tanken om at have en projektmappe at lære dit barn, overveje at bruge en, der vil lære det grundlæggende. Derefter give dit barn til at bruge sine andre emner for skrivestil praksis. Dette kan gøres med enhver skole emne og vil give dig mulighed for at presse mere lærevillige øjeblikke i hver dag.

I stedet for at have dit barn kopi ubrugelige sætninger fra et år håndskrift projektmappe efter år, kan du lade hende til at kopiere materiale fra en værdifuld bog som en videnskab bog, en historiebog, Bibelen eller en anden bog, som du vil have hende til at lære af. På denne måde er hun lærer vigtige oplysninger og samtidig øve skrivestil.

Skrivestil Materials

Hvis du stadig gerne vil bruge et curriculum til at hjælpe dig med at undervise det grundlæggende, der er mange tilgængelige for dig. En, der er meget populær kaldes Håndskrift uden tårer. Andre nyttige læreplanerne omfatter en grund til håndskrift og Peterson håndskrift.

Du kan også finde en overflod af gratis Hjemmeundervisning regneark online, som du kan udskrive og bruge. Her er et par for dig at prøve:

  • Håndskrift for Kids har grundlæggende regneark til at undervise udskrivning.
  • Byg en håndskrift Aktivitet kan du oprette regneark ved hjælp af forskellige skrifttyper og stilarter med en sjov regneark generator.
  • Amazing Håndskrift Arbejdsark Maker er en anden generator regneark, kan du tilpasse dig egne regneark.
  • ABC Teach tilbyder en række skabeloner og temaer for håndskrift regneark.

Dette er blot et udsnit af hvad der er tilgængeligt. Du vil opdage med en simpel søgning, at der er flere gratis håndskrift regneark, end du nogensinde kunne drømme om at bruge.Mens undervisning homeschool print og kursiv kan synes som et kontroversielt emne, det valg, du foretager, er op til dig. Det er derfor, du har besluttet at homeschool alligevel. Så du kan gøre de bedste uddannelsesmæssige valg for dit barn.