Homeschool ekskursion Ideer i North Carolina

Homeschool ekskursion Ideer i North Carolina
Gem minedrift gør en stor videnskab ekskursion.

Hvis du bor i Tar Heel tilstand, har du et væld af muligheder og hands-on homeschool ekskursion ideer. I North Carolina, har du rigelige naturressourcer samt mange interessante steder, museer og andre steder, som du og dine studerende kan drage fordel af. For at få mest ud af din ekskursion oppakning, sørg for at planlægge dem omkring det, du studerer eller i det mindste tage tid ud af din Hjemmeundervisning tidsplan for at virkelig hjælpe din student proces, hvad han er ved at lære.

Homeschool ekskursion Ideer i North Carolina

Mens muligheder bugne, er den virkelige trick er i stand til at knytte din ekskursion med dit område af undersøgelsen. Bind i lokalhistorie, når du studerer den bredere tidslinje for Amerikas Forenede Stater. Vær konsekvent om at påpege bemærkelsesværdige mennesker, der kom fra dit område af North Carolina.

Museer

Til mere fuldt ud at nyde et kunstmuseum, overveje at oprette en skattejagt af specifikke ting dine børn skal finde. Medbring et kamera og få børn 'katalog' deres fund. Brug billederne som de træffer for at senere tale om, hvad de har lært, mens på deres rejse. Overveje at besøge en af ​​følgende museer:

 • Ackland Art Museum - Museet huser en meget stor samling af kunst spænder fra gamle egyptiske stykker til moderne malerier.
 • Battleship North Carolina - Se historien levende på dette spændende museum opstaldet ombord på pensionerede Battleship North Carolina.
 • Cape Fear Museum for Historie og Videnskab - Det er statens ældste historie museum.
 • Børnenes Museum for Wilmington - En del af det brede netværk af Børnemuseer hele USA, der tilbyder gensidig medlemskab.
 • Frisco Native American Museum - Lær mere om indianere, der var hjemmehørende i området.

American History Homeschool ekskursion Ideer i North Carolina

Uanset om du studerer den amerikanske revolution eller borgerkrig, North Carolina har en lang række interessante steder at besøge og lære mere.

 • Brunswick Town / Fort Anderson - Besøgende kan se ruinerne af en kolonial landsby og fort, der senere blev bygget oven på ruinerne, under borgerkrigen.
 • CSS Neuse II - CSS Neuse II er en fuldskala borgerkrig replika fra Sydstaternes perspektiv selvfølgelig.
 • The Orchard på Altapass - Ud over at være en arbejder plantage, hvor du kan vælge din egen frugt, tilbyder dette sted guidede hayrides langs uafhængighedskrig stier.
 • Moores Creek National Battlefield - Kom tilbringe tid på stedet for et af de vigtigste slag i uafhængighedskrig.
 • Historic Hope Plantation - Tag dig tid til at besøge en post-uafhængighedskrig sydlige plantage. Plantagen byder regelmæssig og løbende uddannelsesmuligheder.

Natur og Videnskab

Hvis du leder efter ideer til din natur undersøgelser, vil du ikke komme op kort i North Carolina. Overveje at besøge en af ​​disse steder:

 • Cape Fear Botaniske Have - Beliggende på 79 hektar nær Downtown Fayetteville, denne botanisk have tilbyder alle former for uddannelsesinstitutioner opsøgende programmer.
 • Cape Fear Serpentarium - Denne serpentarium er hjemsted for nogle af verdens mest sjældne og mest farlige krybdyr.
 • ECSU Planetarium - The ECSU planetarium tilbyder en række igangværende opsøgende programmer, som er tilgængelige for homeschoolers.
 • Emerald Village - Tilbring dagen lære om geologi, som du minen for ædelstene i denne naturlige omgivelser.
 • North Carolina Akvarier - North Carolina akvarier har tre steder på Roanoke Island, Pine Knoll Shores og Fort Fisher.

Flere ressourcer til ekskursioner i North Carolina

Hvis du har problemer med at finde den perfekte idé at gå med din enhed på studier, kan du prøve at kontakte North Carolina turisme råd. Her kan du finde ideer og aktiviteter, som både er fra den slagne vej og store spillesteder.