Homeschool Art Interview

Homeschool Art Interview

LoveToKnow haft det privilegium at tale med Terry Holliday i denne homeschool kunst interview. Terry deler scoop om undervisning i kunst til dine børn, samt at tale om de vidunderlige ressourcer til rådighed på sin hjemmeside.

Homeschool Art Interview med Terry Holliday

Om Terry Holliday

LoveToKnow (LTK): Terry, tak så meget for at indvilge i at tale med os om kunst og Hjemmeundervisning. Kan du fortælle os lidt om dig selv og hvordan du først voksede interesseret i kunst?

Terry Holliday (TH): Hej Lori. Jeg er begejstret for at få lejlighed til at tale med dig om mine homeschool kunstprojekter. Først lidt om mig selv ..... Jeg er født og opvokset Texas. Jeg bære en masse forskellige hatte. Jeg er kristen, kunstner, kunst lærer, forfatter til to blogs, hustru, mor og homeschool bedstemor.

Interessen for kunst kom langsomt for mig. Alle gennem min barndom min bedstemor gav mig kunst forsyninger, kunstbøger og opmuntring, der forsøger at sætte gang i en interesse i kunst. Jeg ved, det må have været frustrerende for hende, da hun skulle til at skubbe mig til at male eller tegne. Jeg havde en stor påskønnelse af kunst og kunstnere. Jeg elskede at gå til kunstmuseet og hælde over kunstbøger. Men havde jeg den idé, at du skulle blive født kunstner. Jeg troede ikke, jeg havde talent. I min midten af ​​tyverne, efter pres fra min bedstemor, jeg tog en ugentlig akvarel klasse. Denne klasse ændrede det hele for mig. Jeg fandt ud af det var muligt at lære tegning og maling færdigheder. Jeg fandt min passion i akvarel. Jeg var hooked for livet.

LTK: Vil du dele de typer af kunst, du arbejder på, og hvor vi kan finde dit arbejde?

TH: Min favorit medium til at arbejde i, er akvarel. Gennem årene er jeg blevet interesseret i også at arbejde med farvet blyant, fotografi, akryl, smykker øje, og filmproduktion. Interessen for andre medier kom fra undervisning i kunst ved junior high og high school niveau i folkeskolen.

Mit arbejde kan ses på to hjemmesider. De er watercolorsbyterry.com og terry-holliday.artistwebsites.com. Hvis du tilfældigvis er på øen Molokai i Hawaii kan du stoppe ved Molokai Art fra hjertet galleri for at se et par af mine malerier i person.

Hjemmeundervisning og kunst

Homeschool Art Interview

LTK: Hvor vigtigt er kunst som en del af en Hjemmeundervisning pensum?

TH: Naturligvis kunst er ikke noget, der skal undervises. Du kan leve uden det i din studieordning. Jeg har aldrig haft en kunst klasse, indtil jeg var voksen. Der er forskning, der viser, at en kunst uddannelse kan øge et barns problemløsning færdigheder og hjælper ham i hans grundlæggende akademiske kurser. Gennem min erfaring som en kunst lærer, har jeg personligt set mine elever blive mere selvsikker, opmærksomme og kreative. Jeg har set dem blomstre som de udvikler stolthed i deres arbejde, respekt for andre, og evnen til at sætte pris på kunst fra andre kulturer. Jeg kunne gå på og om fordelene ved en kunst uddannelse. Faktisk skrev jeg en artikel om det kaldes "Fordele ved en Art Education".

Jeg føler, at hvis vi tilskynder kunstneren i ethvert barn til at udvikle, vil barnet se verden på en lidt anden måde. Jeg tror, ​​at hans liv vil blive rigere for oplevelsen.

LTK: Hvordan kan forældre først introducere deres børn til kunst på de yngste aldersgrupper?

Homeschool Art Interview
Art forsyninger fremme kreativitet!

TH: Sæt dig ned med dit barn og hæld gennem billedbøger af forskellige kunstnere. Hold kunst forsyninger på hånden. Købe store skitse papir til dit barn i stedet for malebøger. Hvis dit barn ikke vil forsøge at tegne eller male på egen hånd, sidde ned og arbejde med dem, Gør det et spil. Gør skabe kunst en sjov oplevelse. Giv dit barn et sted at arbejde, som ikke kan gøre ondt, hvis en farve går ud over siden eller maling spild.

LTK: Hvad hvis du har et barn, der viser en reel tilbøjelighed til kunst? Hvordan kan du opmuntre deres færdigheder?

TH: opmuntrende ord og ros gå langs vejen. Ring til dit barn en kunstner. Tag dit barn til en kunst levering butik. Lad hende vandre. Se, hvad hun henledes på. Hvis du mener, dit barn virkelig har en tilbøjelighed til kunst, købe bedre kvalitet kunst forsyninger. Syrefrit papir og kvalitet maling er de to første ting, jeg ville spendere på. På den måde dit barns arbejde kan være skattede i lang tid. Find en lokal kunst klasse, kunst lektioner online, en kunst lejr. Gå på biblioteket og tjek kunstbøger. Har et billede studie med hele familien. Tag dit barn til kunstmuseet eller lokale kunstgallerier. Tal om kunst. Tag dit barn til parken med skitsebøger på slæb. Model være kunstner selv. Påpeg figurer i skyerne, skygger på fortovet, tekstur af bark på et træ. Jeg kunne sige mere, men jeg tror, ​​du får den idé.

Video Art Lessons

Homeschool Art Interview
Terry viser, hvordan man tegner.

LTK: Du underviste i skoler i 12 år. Hvordan underviser i en traditionel skole indstilling anderledes end din tilgang med homeschool kunst lektioner?

TH: Jeg tror, ​​at min undervisningsstil i folkeskolen og på video er den samme. Den eneste forskel jeg har bemærket er, at jeg bruge lidt mere tid på at forklare de grundlæggende begreber i mine videoer, end jeg gjorde i klasseværelset. Det er fordi klasseværelset giver dig øjeblikkelig feedback. Du ved, om de studerende får begreberne samme. En fordel ved min kunst lektioner på videoer er, at den studerende kan holde pause de erfaringer når det er nødvendigt, re-watch dele, de ikke forstod, eller hurtigt frem gennem demonstrationer

LTK: Du startede oprindeligt videooptagelser kunst lektioner for dine børnebørn, der boede i en anden stat. På hvilket tidspunkt gjorde pæren går ud, og du indså, at der var et reelt behov for kunst video lektioner for homeschoolers?

TH: Jeg kan ikke huske det nøjagtige øjeblik, jeg indså, at jeg havde brug for at gøre kunst lektion videoer til homeschoolers. Det hele udviklede sig. Efter gjorde jeg to video lektioner for mine homeschooled børnebørn, begyndte jeg at kigge på internettet for at se, om der var noget ligesom mine videoer. Der var ikke, at jeg kunne finde. Jeg vidste også gennem at tale med min datter og hendes homeschool venner, at mange forældre ikke føler komfortable undervisning kunst til deres børn. Der var et behov, jeg følte, jeg kunne fylde. Så jeg oprettede min første video lektioner og gjort dem tilgængelige online via medlemskab site på Art For Homeschool eller DVD. Jeg har flere videoprojekter planlagt for fremtiden.

LTK: Hvad kan homeschool forældre forventer, at deres børn til at lære af dine video lektioner?

TH: Min video-serien omfatter de elementer af Art. De elementer af kunst er værdi, form, rum, form, linje, farve og tekstur. Forældre kan forvente, at deres studerende til at lære, at kunstnere bruger de elementer af kunst som en form for kommunikation. De studerende vil også lære grundlæggende kunst vilkår og hvordan man kan genkende de elementer af kunst i kunst eller miljøet. Ved udgangen af ​​hver lektion de studerende vil have en original kunstværk skabt med et bestemt element af kunst i tankerne. De studerende vil lære færdigheder, der kan bruges igen og igen at skabe mere originalt arbejde. Nogle teknikker De studerende vil lære inddrage tegning, hvilket gør gnidninger, maleri, og vævning,

LTK: Fortæl os om online kunstudstilling du sponsorere ...

TH: Ah .. online kunstudstilling ... Jeg er meget begejstret for online kunstudstilling. Jeg fik ideen til showet et par år siden. Jeg endelig handlede på min brainstorm et par måneder siden. Det tog mig lang tid at finde ud af at sætte det sammen, men jeg er stolt af at sige, at vi lige haft vores første Art For Homeschool kunst Vis denne måned.

Formålet med online show er at give homeschool studerende et sted at vise deres arbejde, at få feedback, for at modtage opmuntring og til at skabe et fællesskab af homeschoolers der elsker kunst.

Vinderne til showet maj er lagt ud på Art For Homeschool. Temaet for showet var "My Favorite Things". For at komme ind i showet homeschool studerende skal deltage i Art For Homeschool Student Group. Jeg har alle de skridt til at komme ind på showet på en side kaldet AFH Online Art Show. Her er linket til den side, der giver alle instruktionerne for at slutte sig til gruppen og ind i showet: artforhomeschool.com/afh-online-art-show

Der vil være fire shows om året, en i februar, maj, august, og november. Enhver homeschool studerende eller forælder kan komme ind. De studerende arbejder placeres i aldersgrupper, 5 til 8, 9 til 13, og 14 til 18 år. I øjeblikket har jeg en sponsor af showet donere præmier for hver aldersklasse. Forhåbentlig i fremtiden, vi kan opdele arbejdet i kategorier efter alder og medium, når vi får mere sponsors.The tema for August showet er "Sommer".

LTK: Noget du gerne vil tilføje?

TH: Jeg vil bare gerne sige "Tak" for at tage sig tid til dette interview. Jeg sætter pris på interessen for mit site, Art For Homeschool, og min kunst lektioner. Jeg håber, at de erfaringer vil inspirere kunstneren i ethvert barn. Jeg ville elske at se den studerende kunst skabt gennem lektionerne. Studerende kan e-maile billeder af deres arbejde til mig eller uploade den på den AFH elevgruppe på Flickr.

En stor tak til Terry Holliday til deling hendes synspunkter om kunst og Hjemmeundervisning. Terry har mange gratis artikler og ressourcer på hendes hjemmeside samt en butik, hvor de video lektioner kan købes.