Homecoming Dress Up Days

Homecoming Dress Up Days
Et kostume til hver dag i ugen!

Homecoming kjole op dage er mere end blot muligheden for at don nogle utraditionelle antræk - de også lover endeløse sjov og erindringer sikker på at vare et helt liv.

Kom ind i Ånden

Homecoming uge er en af ​​de mest spændende perioder i en gymnasieelev liv. Det er indbegrebet af entusiasme, ånd og tradition, der binder hele skolen samfund sammen, og det er en måde at opbygge nye erindringer, mens du tager inspiration fra den gamle. Den store fodboldkamp er højdepunktet i ugen, tegning forældre, alumni, lærere og lokale community-medlemmer til skolen til støtte for deres hold. Det er klart, det er ikke kun de studerende, der føler spændingen ved hjemkomst uge!

Ud over spillet, homecoming omfatter også en række andre festligheder. Mens mange inkludere og inddrage hele grupper af mennesker med tilknytning til skolen (som forældre og tidligere studerende) og andre begivenheder betød specielt til de studerende. De omfatter følgende:

 1. Parade: Ingenting bygger moral og ånd som en parade! Hele samfund kan komme ud for at se, men stjernerne i showet er de studerende. Den marcherende band, er skole organisationer, studerende klubber og hjemkomst domstol alle fremlagt med stor pomp.
 2. Pep Rally: Nogle skoler kan holde en pep rally udover - eller i stedet for - en parade. Den pep rally er en mulighed for fodboldhold til indført, cheerleaders til at anspore de studerende til og de studerende til at fremme holdet.
 3. Dans: Den hjemkomst dans er næsten altid en nat at huske. Studerende går alle ud på denne fortryllende aften, leje tuxes og limousiner, indkøb smukke kjoler, udveksle blomster, hvilket gør store planer og danse natten væk.
 4. Dress Up Days: Måske den mest tiltalende del af hjemkomst uge er dens evne til at omsætte selv de mindst sandsynlige studerende i de mest livlige, entusiastiske mennesker på campus. Dress up dage er designet til at gøre netop det. På disse dage, er studerende opfordres til at klæde sig på en måde, der passer til den valgte tema for dagen.

Kom Klar til Homecoming Dress Up Days

Glem alt om at være en bænkevarmer. På hjemkomst kjole op dage, absolut alt er tilladt. De daglige temaer er typisk legende, ungdommelig og betød at bygge videre på den allerede stigende stemning af skolens fællesskab. De er også fjollet, sjov og sandsynligvis vil tilskynde masser af latter!

Eksempler på traditionelle daglige temaer omfatter:

 • Toga Dag: På toga dag forventer, at vandre haller blandt unge græske guder og gudinder. Alt du virkelig har brug for er en anstændigt størrelse klud eller ark, et bælte og gladiator sandaler til at fuldføre look!
 • Årtier Dag: Ligegyldigt hvad den angivne årti kunne være - om 50'erne, 60'erne, 70'erne 80'erne eller 90'erne - du er bundet til at ende med et væld outfit ideer, når den store dag endelig ankommer. Indsnævre den ned til én ved at vælge det mest iøjnefaldende, opsigtsvækkende ensemble af dem alle. For eksempel:
 1. Dramatisere indbegrebet kvinde af 50'erne med et sæt tøj, der ville gøre juni Cleaver stolt. En fuld skørtede kjoler prale med en bred Peter Pan krave bør gøre det trick.
 2. Træk en Jackie O til din 60'erne kostume med en boxy jakke, en bunker hat og en lige nederdel.
 3. Det er tid at trække sig ud af de platforme til 70'erne dag - den chunkier, jo bedre. Guys kan parre dem med nogle vanvittige bellbottoms og en høj rullekrave for et JJ Walker-esque udseende, mens gals nemt kan smide på en farvestrålende mini-kjole og se den del.
 4. Der er ikke noget som stort hår, blå øjenskygge og en tie-farvet t-shirt til at skrige 80'er mode! Glem ikke dine jelly sko.
 5. Dagens teenagere vil sandsynligvis ikke have en udløbet grunge garderobe at genoplive for 90'ernes uge, men de kan nøjes med en flannel skjorte og baggy jeans.
 • Bling Dag: Lad som om du er på vej til Oscar-uddelingen - ved påtagning af chintziest, goofiest guld smykker du kan få dine hænder på. Butikker som Claires Boutique og The Icing er ideelle valg for øse op billige guld bling.
 • Hawaiian Shirt Dag: Hvis kun hver skoledag var så afslappende. I det mindste kan du lade som om det er en brise på Hawaii skjorte dag.
 • Skole Farver Dag: Dette er langt den mest ventede kjole op ugedag, fordi eleverne kan pryde sig så vildt, som de ønsker i deres støtte til skolen. Det er ikke usædvanligt at få øje på malede ansigter, farvet hår og tatoverede arme og ben, som regel emblazoned med skolens farver.