Home Security: Wireless Home Security Systems Tips

Wireless Home Security Tilbud Pålideligheden af ​​traditionelle systemer

Trådløse hjem sikringssystemer er stigende popularitet for deres bekvemmelighed og pålidelighed. De fungerer ligesom traditionelle hjem sikringssystemer, men ofte har de hurtigere svartider og giver flere funktioner.

Uddan dig selv om, hvordan trådløse hjem sikringssystemer fungerer, som du køber ind for en pakke, der er rigtigt for dit hjem amd familie.

En grundlæggende trådløse hjem sikringssystem er installeret ved at placere wirless sensorer på døre og vinduer hackere kan bruge til at få adgang til dit hjem. Inde i hjemmet, er trådløse bevægelsessensorer placeret i gangarealer, entryways, kældre og andre vigtige områder, hvor du ønsker at begrænse adgangen.

Det næste skridt er at etablere kontrolpanelet eller kommando station, som overvåger signaler fra trådløse enheder og lyde en sirene, når sikkerheden er overtrådt. Kommandoen station meddeler automatisk en fjernovervågning tjeneste, hvis sikkerheden er overtrådt.

Et signal sendes via din telefonlinje eller via en bredbåndsforbindelse i hjemmet. Selvfølgelig, hvis du ved et uheld tur alarmen, kommandocentralen giver dig tid nok til at frakoble systemet ved at presse et kode på tastaturet.

Hvis en kode ikke indtastes, vil kontrolcentralen forsøge at kontakte dig. Hvis du er nået, vil du blive bedt om en særlig adgangskode, du allerede har oprettet for at bekræfte din identitet. For eksempel kan adgangskoden være navnet på dit første kæledyr eller en favorit lærer.

De lokale myndigheder vil blive kontaktet, hvis ingen er hjemme, eller du kan ikke kontaktes. Overvågningen service vil også kontakte familie og venner på en nødsituation liste, du har givet.

Hjem Sikkerhed Tastaturer sætte dig i kontrol

Et tastatur på dit trådløse hjem sikringssystem giver dig kontrollen. Nogle er monteret på væggene, mens andre er bærbar.

Tastaturer giver dig mulighed for at slå alarmen til og fra. De kan også lade dig arm forskellige zoner i dit hjem, eller tilkalde redningsmandskab.

Tjek er nogle af de funktioner til rådighed, afhængig af model og mærke du køber:

 • Nem adgang til tilkobling og frakobling bevægelsesdetektorer. Nogle tastaturer levere one-touch-evne til at vende bevægelsessensorer til eller fra. Her er en hurtig tip: Det bedste tidspunkt at aktivere bevægelsessensorer er, når du ikke er hjemme, eller om natten nedenunder når alle i huset er ovenpå sove.
 • Aktiver alarmen med et tryk på en knap. Denne funktion gør det muligt at udløse tyverialarm eller sirene, mens derhjemme, hvis en ubuden gæst forsøger at komme ind i huset.
 • Brug tastaturet til at teste, om dit system fungerer, program nye funktioner, eller kontrollere status for dit alarmsystem.
 • Nogle systemer tilbyder nemme at læse, one-touch tastaturer til at kalde lokale politi, brandmænd eller ambulancereddere.
 • Nogle tastaturer så du kan tilføje andre brugere på dit hjem sikringssystem, såsom babysitter eller husholderske. Men du giver dem adgang, og kan ændre eller slette deres sikkerhedskoder efter behov.
 • Nogle tastaturer har voice response, så du ved, hvordan systemet fungerer.

Wireless Security Systems giver mening for lejere

Installation af et hjem sikringssystem i en lejlighed var ikke praktisk indtil nu. Udlejere ønskede ikke lejere til hard-wire tyverialarmer, der krævede boring i vægge. Lejere ønskede ikke at investere i et hjem sikringssystem, de ville have til at efterlade, når de flyttes.

Trådløse hjem sikringssystemer ender disse bekymringer. Kig efter nemme at installere trådløse systemer, der kun kræver en stærk lim til at holde sig til døråbninger og vinduer. Når du flytter, kan du tage hele alarmsystem med dig til en ny lejlighed.

DIY Home Security installation sparer penge

Rimelige er en stor attraktion for trådløse hjem sikringssystemer, især når du kan undgå at betale en installatør og gøre det selv.

Mange hjem sikkerhedsfirmaer i dag er specialiserede i nemme at bruge, bærbare systemer, husejere og lejere kan installere på egen hånd. Nogle systemer tager kun få minutter at installere, og du undgår de lønomkostninger. De tilbyder de samme funktioner som professionelt installerede tyverialarmer, kun de koster færre penge.

De trådløse systemer er batteridrevet, og anvende eksisterende radio bølge frekvenser til at arbejde. Nogle trådløse systemer automatisk ringe flere forprogrammerede numre, når alarmen aktiveres.

Kig efter disse trådløse komponenter i et nyt hjem sikringssystem:

 • Kontrolpanel: Tænk på kontrolpanelet som hjernen i dit alarmsystem.
 • Tastatur: Software-drevet enhed, der giver dig mulighed for at kommunikere med alarmsystemet.
 • Bevægelsessensor: Standard komponent fortæller dig, når en ubuden gæst er i huset.
 • Glasbrudsdetektor: Ofte anvendes i kældre og hele første sal i et hjem.

Andre grundlæggende funktioner omfatter backup batterier, modtagere, transformatorer og røgdetektorer.

Security Systems ikke automatisk ringe 911

Uanset om du køber et trådløst eller kabelforbundet hjem sikringssystem, er du nødt til at forstå, at hverken Systemet kalder 911 direkte. En simpel tyverialarm vil lyde en støj højt nok for beboerne og naboer for at høre. Overvåget systemer sende et signal til en 24-timers service, som typisk vil først forsøge at verificere en alarm, så ring lokale myndigheder, hvis det er nødvendigt. I tilfælde, hvor overvågningen tjenesten får et signal om et hjem brand, vil det straks kontakte din lokale brandvæsen uden at forsøge at kontakte dig eller nogen anden på din nødsituation kontaktliste. Nogle systemer også komme med panik knapper, at beboerne kan bruge i deres hjem, i en nødsituation. Når de trykker på knappen, vil professionelle respondenter på overvågning service straks kontakte de lokale myndigheder, uden at forsøge at kontakte dig først. Men der er ingen direkte forbindelse mellem dit hjem sikringssystem og 911.

Trådløs sikkerhed tilbyder en vifte af produkter

Tænk "trådløs", når du køber nye hjem sikkerhed. Trådløs sikkerhed er ikke kun mere overkommelig og praktisk, det giver også mulighed for en større vifte af nemme at bruge produkter, der er pålidelige.

Tjek denne indkøbsliste af trådløse produkter, som forbrugerne kan vælge mellem at oprette eller tilpasse en trådløs sikkerhed pakke, der opfylder deres families behov for hel-home beskyttelse.

 • Vindue og dør sensorer.
 • Glasbrudsdetektorer.
 • Overvågningskameraer.
 • Modtagere og sendere.
 • Indkørsel alarmer.
 • Medicinske advarsler.
 • Bevægelsessensorer.
 • Røgalarmer.
 • Temperatur alarmer.
 • Flood alarmer.
 • Dør kime.
 • Nanny cam.

Trådløs sikkerhed bruger batteristrøm

Trådløse systemer, der anvendes til at være mindre effektive og har falske alarmer. Men ny teknologi giver mulighed for et højt beskyttelsesniveau med trådløs sikkerhed i hjemmet.

Forbrugerne finder dem mere praktisk og tiltalende. Da sensorerne er batteridrevet, er der ingen rod med at bore huller og kører kabel til installation. Trådløse systemer er især praktisk, når du tilføjer sikkerhed til allerede bygget boliger. Du undgår besværet med hardwiring systemet inde i væggene i dit hjem.

Hvis du allerede har hardwiring i dit hjem, men ønsker at opgradere, kan du tilbehør til din systemet med trådløse produkter, såsom en trådløs modtager eller glas-break detektor.

Wired eller trådløs? Du vælger

Er det bedre at købe en kablet eller trådløs sikkerhed system?

Svaret: Det afhænger.

Trådløs - for sin bekvemmelighed og overkommelighed - er absolut tendensen. Men hvis du allerede har en hardwired systemet, kan det være bedst at have en kombination af begge dele - en hardwired panel med en trådløs modtager. Den trådløse modtager kan du få tilbehør dit system med de nyeste trådløse sikkerhedsprodukter.

Hvis du installerer et system for første gang, kan du spare penge og tid med et trådløst system, der har ringe eller ingen installationsomkostninger. Hvis du kan installere dit eget hjem røgalarm, kan du installere et hjem sikringssystem.

Trådløse systemer kan være mere sårbare over for angreb fra hackere, fordi de er så nemme at betjene. Du ønsker måske at sætte kontrolpanelet i et område af dit hus, hvor det ikke er meget synlige eller tilgængelige.

Trådløs sikkerhed Sender indberetninger via mobiltelefoner, pc'er

Kig efter trådløs sikkerhed systemer, som du kan styre ved hjælp af den nyeste kommunikationsteknologi - brombær, PDA'er, mobiltelefoner.

Disse systemer rapporterer alarmer og ikke-akutte begivenheder - såsom systemfunktioner og strømsvigt - via telefon, e-mail og sms-, afhængigt af dine præferencer.

Nogle nyere systemer også lade dig overvåge og styre dele af dit sikkerhedssystem via en brugervenlig webportal. Du kan logge ind på en portal via din PDA eller brombær. Alarmsignaler stadig dirigeres fra overvågning service til politi og brandvæsen.