Home Security: Valg af det rigtige Overvågning Tips

Cellular Overvågning For Your Alarmsystem

For at få dit hjem sikringssystem overvåget 24-7 det plejede at være obligatorisk, at du havde en fastnet telefonforbindelse. Det telefonlinje var den eneste måde, virksomheden kan kontakte dig i tilfælde af en nødsituation. Tiderne har ændret sig selv om, og mobiltelefoner er alle de vrede nu, en tendens, der har fremført til sikkerhed i hjemmet overvågning også.

Med en GE hjem sikringssystem fra Protect America, kan du få en kommando-station med indbygget GSM cellulær enhed. Dette er den seneste i trådløs overvågning hjem sikkerhed. Det giver en dedikeret trådløs forbindelse mellem dig og den centrale overvågning facilitet.

Med denne service er der ikke behov for at have en fastnet telefon eller bredbåndsforbindelse i dit hus for at få dit system overvåges. Alt du skal gøre på din ende er plug kommandoen station i en stikkontakt, og du er klar til at rulle.

Denne service kræver et område med tilstrækkelig mobiltelefon dækning, så nogle steder med svag modtagelse signal kan ikke være i stand til at støtte denne pakke. Check med en repræsentant til at se, om denne overvågning tjeneste vil arbejde i dit område.

Valg Emergency kontaktnumre

Vælg dine nødsituationer kontaktnumre omtanke. Det er de tal, givet til overvågningen selskabet indkalder i tilfælde af en alarm udløses i dit hjem. De vil forsøge at kontakte nogen i huset først, derefter de rette myndigheder. Efter at de kalder de numre, du giver i den rækkefølge, du giver dem.

Under en betroet nabo eller et familiemedlem, der bor i nærheden er den sikreste væddemål. Du ønsker det skal være nogen, der kan komme til dit hus hurtigt efter at være advaret om en hændelse.

I tilfælde af en ulykke eller medicinsk problem en nærliggende nødsituation kontakt kan være i stand til at få der før myndighederne. Du kan normalt give op til tre kontakter med to numre for hver person. Vælg folk, der typisk er nemme at komme i kontakt med, så de kan nås hurtigt. Brug ikke personsøgere eller besvare tjenester.

Andre numre vigtigt nødsituationer, skal du give den sikkerhed og overvågning selskab med er for det lokale politi og brandvæsen. Det er de tal, der bruges til at sende hjælp til dit hjem, når en alarm udløses. Du vil blive bedt om at medtage disse på de fleste bestillingssedler, når de køber et sikkerhedssystem. Læg IKKE 911 ned.

Hvis du bruger 911, vil blot slutte repræsentant til nødsituation afsendelse i deres område, ikke din. Slå op nummeret for det lokale politi og brand disponenter i dit område, hvis du ikke er sikker på, hvad de er.

Two-Way Voice Monitoring

Two-Way Voice er en anden overvågning option tilbydes af Protect America, der er lidt anderledes end den standard service. Med denne mulighed er påkrævet en fastnet telefonforbindelse, men sikkerhedsfirma ikke kalde dit hjem telefon i tilfælde af en alarm udløses.

I stedet er det signal, der sendes via telefonlinjen, men den centrale overvågning facilitet kontakter dig med kommandoen stationen selv. GE hjem sikkerhed station fungerer som et samtaleanlæg, der forbinder dig direkte med din service virksomhed uden at skulle hente en telefon.

Denne service giver alt fra at aktivere og deaktivere din alarm til at kommunikere med vagtselskab skal centraliseres og kontrolleres på kommando station. Ideen er at strømline kommunikationen mellem kunden og alarmen selskab at gøre tingene så let og effektiv som muligt.

Tal med din familie og se, hvad mulighed er mest praktisk, og altid sørge samtaleanlægget er placeret et eller andet sted alle i huset kan få adgang til. Denne service kræver en opgraderet kommando station fra standard indstilling.

Standard Security Monitoring Service

Standard Monitoring Service, der tilbydes af Protect America bruger dit hus fastnet telefonforbindelse til at kommunikere med en overvågningsfacilitet. Når en del af din trådløse sikkerhedssystem er overtrådt, sendes et signal til din tale kommando station.

Kommandoen station derefter relæer, der signal til overvågningen facilitet via din telefonforbindelse. En repræsentant fra hjemmet vagtselskab vil kalde dit hjem for at kontrollere, at der er en nødsituation.

Hvis repræsentanten ikke fortalt den korrekte adgangskode over telefonen eller anden grund (herunder hvis ingen besvarer telefonen) lokale myndigheder kontaktet og sendt til dit hjem.

Med dette hjem sikkerhed overvågning option, skal din tale kommando station sættes i et telefonstik for at kommunikere med alarm facilitet.

Kommandoen station modtager også regelmæssigt signaler fra de forskellige sensorer og sikkerhedsmoduler i dit alarmsystem. Hvis den opdager et problem med nogen af ​​din sikkerhed systemets komponenter en status blinker, hvilket indikerer, at der er et problem, der kræver din opmærksomhed.

Status lys vil også give dig besked, hvis der var et brud / svigt, mens du var væk, eller hvis et batteri skal udskiftes.