Home Security: Temperaturfølere Tips

Overvåg Temperaturer i Drivhuse og barns værelse

Der er visse rum i dit hus, hvor temperaturkontrol er afgørende. Din computer rum, drivhus, vinkælder eller barnets værelse alle har brug for ekstra pleje i fastsættelsen og holde ønskede temperaturer.

Temperaturfølere kan hjælpe. Disse trådløse detektorer kan gøre dig opmærksom på ændringer i temperaturen i forskellige rum i dit hus. Nogle temperaturfølere selv kan føjes til et eksisterende hjem sikringssystem.

Kig efter en temperaturføler, der advarer til udsving i rumtemperatur via tekstmeddelelser på din mobiltelefon eller pc. Du kan derefter kan løse problemet. Som så mange andre trådløse sikkerhedsprodukter, denne ene tager kun få minutter at installere.

Overvåg dit hjem Temperatur og luftfugtighed

Her er en high-tech gadget for folk, der har brug for at overvåge temperatur, luftfugtighed og magt i deres hjem eller på kontoret.

Disse aflæsninger er vigtige for mennesker, der gemmer elementer, der kan blive beskadiget under ugunstige temperaturforhold. Farmaceuter, vinhandlere, computer forhandlere og antikke sælgere også nødt til at bekymre sig om at opretholde den rigtige temperatur i deres virksomheder.

Et ideelt system er trådløs, og kommunikerer med dig, uanset hvor du er. Det giver dig mulighed for at overvåge betingelser og få advarsler.

Kig efter en stand-alone enhed, som lader dig programmere i temperatur og fugtighed grænser, så systemet vil vide, hvornår de skal kontakte dig. Du ønsker også mulighed for at kontrollere, om aflæsninger selv på ethvert tidspunkt, dag eller nat. Systemet skal automatisk kontakte dig, hvis strømmen går ud.

Selve systemet er enkel. Dele omfatter en sensor, strømforsyning, telefonledning og dual telefon adapter. Sørg alle mærker du køber kommer med kundesupport du kan få adgang nemt.

Varmedetektorer Arbejde med Røgdetektorer at forbedre sikkerheden

De fleste fatale brande opstår hjemme. Det er den alarmerende statistik, der tvinger sikkerhedsmæssige fortalere for at opfordre alle til at have arbejder røgalarmer i hjemmet.

For optimal beskyttelse, kan du ønsker at tilføje en varme detektor. Det er en temperaturføler, der virker ved at detektere en hurtig stigning i varme eller ved at registrere en betydelig stigning i temperaturen indendørs.

Nogle varmedetektorer bruge en kombination af begge teknologier.

Varmedetektorer bør aldrig erstatte røgdetektorer, der advarer dig til den tidligste tegn på brand. Men de helt sikkert kan forbedre det system, du har. De arbejder bedst i områder af dit hjem, der røgdetektorer ikke kan nå, eller rum, hvor temperaturen har tendens til at være konstant.

Det er nemt at indstille Automatisk Temperatur Alarm System

Komplet hjem temperaturalarmer der bruger konventionelle telefonlinjer appellere til forbrugerne for deres nem betjening.

Når systemet er oppe at køre, kan du overvåge temperaturen i dit hjem med en simpel telefonopkald. Du får også automatiske advarsler via telefon hvis dit hjem temperatur stiger eller falder ud over forudindstillede grænser.

Her er hvordan at oprette en typisk telefonbaseret temperatur alarmsystem:

  • Placer føleren, hvor du ønsker at overvåge temperaturen i dit hjem.
  • Tilslut systemets telefonlinje. Du skal bruge tastaturet på dit hjem telefon til at programmere den automatiske temperatur alarmsystem.
  • Hent systemet fra en anden telefonlinje, og følg vejledningen i stemmen menuen. Du vil programmere i kontaktnumre, hvor du kan nås med det automatiserede system i en nødsituation. Du vil også programmere i indstillingerne høje og lave temperaturer til dit hjem.
  • Det automatiske system ringer advarsler til din kontaktliste hver 20 minutter, når temperaturen i dit hjem stiger eller falder over programmerede grænser. Den vil fortsætte med at gøre de opkald, før du foretager kontakt og indtaste en adgangskode.

Temperaturfølere del af en helhed Home Security Plan

Nutidens avancerede hjem sikringssystemer tilbyde forbrugerne fuld kontrol over deres ejendommens drift, herunder tyverialarmer, røgdetektorer og temperaturfølere.

Temperaturfølere giver dig mulighed for at overvåge temperaturen i dit hjem, selv når du er miles væk. Hvis temperaturen falder eller overstiger en bestemt indstilling, er ejeren advaret via telefon.

Temperaturfølere er ideelle til overvågning af dit hjem om vinteren, når du er på ferie i et varmere klima. Folk bruger også temperatursensorer til at overvåge computerrum, hvor termostat kontrol er afgørende for computerens drift.

Temperaturfølere fortæller dig, når der er problemer

Med udbredelsen af ​​trådløse gadgets, er opfindere konstant at udtænke nye måder at forbedre sikkerhed i hjemmet - med temperaturfølere, bevægelsessensorer, chok sensorer og vand sensorer.

Med temperaturfølere alene, kan du finde sort. Bare se på de måder temperaturfølere kommunikerer aflæsninger og advarsler til brugerne:

  • Internettet. Nogle sensorer alert husejere til at udsving i hjemmet temperatur via internettet. De husejere simpelthen nødt til at installere software, der gør det muligt for ham / hende til at forbinde med hjem overvågningssystem.
  • Telefon. Temperaturfølere almindeligt brug LAN linje telefoner til at sende aflæsninger og give automatiske advarsler.
  • Overvågning Faciliteter. Temperaturfølere tilsluttet din master hjem sikringssystem vil signalere en overvågningsfacilitet på problemer. Overvågningen service vil kontakte dig og andre på din nødsituation kontaktliste.

Temperaturføler opkald Når der er et problem

Tjek en ny form for temperaturføler til dit hjem, der gør alt, men fakturere dig for sine ydelser.

Kendt som en komplet hjem temperatur alarm, sensoren overvåger dit hjem temperatur hele tiden. Bedre endnu, kan du ringe hjem fra kontoret og høre den aktuelle læsning.

Systemet sluttes til din LAN linje, og er programmeret til at ringe op flere telefonnumre, hvis hjemmet temperaturen falder til under 45 grader Fahrenheit. Det leverer en automatisk besked om temperaturen drop derhjemme.

Må ikke bekymre dig om systemet forstyrre almindelig telefon tjenesten. Den fungerer fint med en telefonsvarer sluttet til telefonlinjen.

Hjem Temperaturfølere Tilbyd Convenience

Der er mange fordele ved at have en temperaturføler i dit hjem. Den store faktor er bekvemmelighed.

De er nemme at installere og tage batterierne. De gøre dig opmærksom på gynger i temperaturer, der kan skabe ravage i dit hjem, hvis markeret.

Den mest almindelige form for temperaturføler er en fastfrysning sensor, der fortæller dig, når temperaturen falder til et niveau, der er farlige for kæledyr, planter og rør. Alarmen kan også være et signal, at dit varmesystem er fejlbehæftet. Snowbirds som dette produkt, fordi de kan kontrollere deres sommer hjem nordpå, når de overvintrer i et varmere klima.

Nogle temperaturfølere registrerer varmen så godt og vil gøre dig opmærksom på de stigende temperaturer, der kan indikere din air-condition er slukket. Dette er en vigtig funktion for folk, der bor i ekstremt varme klimaer.

Den eneste ulempe er, at temperaturfølere gøre dig opmærksom på problemer derhjemme. De behøver ikke løse dem. Du bliver nødt til at spørge en betroet ven eller nabo til at gå til dit hjem, hvis du er væk. I den nærmeste fremtid forventer at kunne overvåge og kontrollere dit hjem funktioner fra din personlige computer, uanset hvor du er.

Home Security Skærme Miljømæssige farer

Environmetal sensorer er en ny bølge af sikkerhedsprodukter, som du kan føje til dit hjem sikringssystem eller medtage i en ny beskyttelse pakke.

Hjem sikringssystemer ikke kun kan gøre dig opmærksom på de miljømæssige farer, de kan også kommunikere problemet via telefon, personsøger eller personlig computer.

Disse nye sensorer overvåger en række miljørisici i dit hjem. Farerne omfatter:

· Basement oversvømmelser og vand lækager.

· Usund indendørs luft, såsom farlige niveauer af kulilte.

· Brand, varme og røg fare.

· Drops i hjemmet temperatur.

· Strømafbrydelser fra elektriske storme og ekstreme vejrforhold.