Home Security: Sikkerhed Companies Tips

Kig efter særlige kvaliteter i Hjem Security Companies

Her er en tjekliste til at følge for at vælge et hjem vagtselskab til at beskytte dit hjem og familie:

Kig efter et vagtselskab, der har bred erfaring i hjemmet beskyttelse, eller der udelukkende fokuserer på sikkerhed i hjemmet.

Vælg et firma, der tilbyder en komplet pakke af services: produkter og vedligeholdelse, installation og overvågning.

Sørg for, at virksomheden gør baggrundstjek af serviceteknikere og andre medarbejdere, som har adgang til dit hjem og oplysninger om det.

Find ud af om virksomhedens incitamenter, rabatter og tilbud til at holde dig som kunde, hvis du flytter og sikkerhedssystemet forbliver i dit tidligere hjem.

Hjem Alarmer Win Understøttelse af forsikringsselskaber

Større forsikringsselskaber opfordre kunder til at investere i hus alarmer, fordi de kan forebygge indbrud. I tilfælde, hvor alarmen ikke holde indbrudstyve i at komme ind i dit hjem, kan støj og uro få dem til at holde en kortere tid.

Hjem forsikringsselskaber er så sikre på effektiviteten af ​​hjemmet alarmer, de typisk vil rabat dækning for husstande, der installerer dem.

Vælg et vagtselskab, der tilbyder skræddersyede pakker af udstyr, der kan sikre alle potentielle indgangssteder ind i dit hjem. En enkelt type sikkerhedsanordning er usandsynligt, at give total beskyttelse til dit hjem. Kig efter en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter - vindue og dør sensorer, bevægelsesdetektorer, glasbrudsdetektorer og tilsyn.

Sikkerhed selskaber leverer Indbrud og brand Forebyggelse

Husejere henvende sig til sikkerhedsfirmaer, når de er bekymrede for deres sikkerhed og deres families sikkerhed. De ønsker at reducere deres risiko for indbrud og forbedre deres hjem beskyttelse mod brand.

Indbrud er ulovlig indrejse i et hjem eller en anden struktur med det ene formål at begå en forbrydelse eller tyveri, ifølge FBI. Der er tre kategorier af indbrud - tvungen indrejse og ulovlig indrejse hvor der ikke anvendes kraft, og forsøgt tvungen indrejse.

En undersøgelse af landets politichefer viste deres støtte til overvågning og beskyttelse, som hjemmet sikkerhedsfirmaer. De rapporterede, at boliger med alarmer afskrække indbrudstyve.

Brandsikring også er en primær rolle for hjemmet sikkerhedsfirmaer, der tilbyder sådanne produkter som overvågede røgalarmer.

Der var næsten en halv million boliger brande i 2004. Langt størstedelen af ​​de amerikanske brand dødsfald sker i hjem brande.

Overvåget hjem sikkerhed vil advare brand embedsmænd straks når den modtager et alarmsignal.

Blandt de almindelige årsager til hus brande er madlavning udstyr, varmeanlæg, apparater og rygning materiale.

Efterspørgslen efter Home Security Øger beskæftigelsesmuligheder

Med stigende efterspørgsel efter sikkerhedssystemer i virksomheder og boliger, der er større behov ved sikkerhedsfirmaer til serviceteknikere.

The National indbrudstyv og brandalarm Association - Industriens primære organisation for standarder og certificering - tilbyder National Training School. Det giver undervisning i elektronisk liv sikkerhed og systemer.

Det giver mening at udforske den pædagogiske erfaring, der tilbydes af National Training School, på grund af sine forbindelser til det nationale medlemsorganisation og national ry for standarder.

Valg til uddannelse inkluderer klasseværelset eller online undervisning for at sælge, overvågning, installation og servicering sikkerhedssystemer.

The National Training School har givet instruktion til 30.000 elever siden grundlæggelsen i 1985. Check med National Training School for at lære om kurser, der udbydes i dit samfund.

Internetbaserede tjenester forbedre kvaliteten af ​​Home Security

Nogle landsdækkende sikkerhedsfirmaer tilføjer internetbaserede tjenester til forbedring af kvalitet, service og bekvemmelighed for kunderne.

 • Kig efter virksomheder, der lader dig styre dit hjem sikkerhed konto og betalinger online.
 • Overvej overvågede sikkerhedstjenester, der kan linke til dit hjem via en bredbåndsforbindelse eller traditionel LAN line telefon tjenesten.
 • Kig efter tilbud i den nærmeste fremtid internetbaserede tjenester, der giver dig mulighed for at kontrollere, om dit hjem sikkerhed fra din bærbare computer, uanset hvor du er.

National Indbrud Alarm Association TILBUD OVERSIGT

Hvis du ønsker at finde sikkerhedsfirmaer i dit samfund, check med National Indbrud og Brand Alarm Association. Den nonprofit tilbyder en omfattende, state-by-state notering af hjemmet sikkerhedsfirmaer.

Virksomheder i den mappe er medlemmer af foreningen, der fremmer kvalitet, pålidelighed og træning i hjemmet sikkerhedsbranchen. Foreningens medlemmer er enige om at mødes vedtægter og etiske regler.

For at få mere detaljerede oplysninger om et hjem vagtselskab, skal du kontakte din lokale afdeling af Better Business Bureau kapitel.

Sikker Bet man finder en landskendt Home Security Company

Hvis du er på udkig efter et vagtselskab med et solidt ry for produkter og service, overveje nationalt kendte virksomheder med en track record for kvalitet.

 1. De nationale sikkerhedsfirmaer har ofte bred erfaring reagere på alle former for nødsituationer for virksomheder, boliger og regeringen. Disse virksomheder følge bedste praksis, og tilbyde kvalitetsløsninger, der arbejder for kunderne.
 2. Nationale sikkerhedsfirmaer tilbyder typisk central overvågning af fagfolk uddannet til at følge ensartede protokoller til hurtig og effektiv indsats.
 3. De tilbyder viden og service, der kommer fra forvaltningen af ​​en stor mængde sikkerhedsspørgsmål hver dag.

Shop rundt, når de køber Electronic Home Security

Landets førende industri gruppe for fremme af standarder for hjemmet sikkerhedsfirmaer opfordrer forbrugerne til at shoppe rundt, når de køber elektronisk beskyttelse.

The National indbrudstyv og brandalarm Association ikke blot repræsenterer industrien, men også giver certificering og uddannelse af fagfolk. Det fortæller forbrugerne at spørge sikkerhedsfirmaer om medarbejderuddannelse, screening og certificering. Her er nogle andre tips til at vælge den rigtige vagtselskab til dit hjem beskyttelse:

 1. Sørg for, at virksomheden har de rette statslige og lokale tilladelser til at drive virksomhed.
 2. Spørg din lokale Better Business Bureau for at se, om eventuelle klager er blevet indgivet mod virksomheden.
 3. Check med de lokale politi for at se om de har erfaring beskæftiger sig med sikkerhedsfirma.
 4. Spørg venner, naboer og lokale forsikringsagent for henvisninger til hjemmet sikkerhedsfirmaer.
 5. Hvis du bliver besøgt af et selskab repræsentant for en aftale, bede om identifikation og kigge efter en firmabil med logo.
 6. Hvis du bestiller dit hjem sikkerhedspakke via telefon eller personligt, bede om et tilbud skriftligt, før de går til betaling.
 7. Sammenlign priser og tilbud fra mindst tre selskaber, før du foretager din beslutning.

Vælg Overvåget Protection 24 timer i døgnet

Når du vælger et hjem sikkerhed selskab, kigge efter en, der tilbyder overvåget beskyttelse 24 timer i døgnet. Du og din familie vil få øjeblikkelig støtte og hjælp fra professionelle respondenter, når der er en nødsituation på dit hjem.

Med overvåget beskyttelse, vil dit hus alarm advare dig for fare og overvågning service også vil blive signaleret automatisk. Professionelle respondenter vil kontrollere nødsituationen og kontakte de lokale myndigheder, herunder politi, brand og redning embedsmænd. Når du ikke er hjemme, vil de professionelle reagere på dit hjem alarm og forsøge at kontakte dig, mens ekspedition lokale myndigheder.