Home Security: Neighborhood Watch Tips

Neighborhood Watch og lokale politimyndigheder

En væsentlig del af et kvarter ur program er at opretholde et forhold til det lokale politi afdeling. Hvis du starter en ny gruppe, de kan hjælpe dig med at komme i gang.

Politi afdelinger arbejder med lokale grupper i en række måder. De vil normalt have et par officerer fungere som samarbejdspartnere til at hjælpe dig. De kan være dine ledninger til genudlægning community spørgsmål og bekymringer til politiet i området og give Neighborhood Watch tips.

Hvis et medlem af forbrydelsen ur bemærker mistænkelige personer eller aktivitet, de kan advare den lokale retshåndhævelse. Bede om deres hjælp med at organisere lokalsamfundet begivenheder, selvforsvar klasser og andre nyttige seminarer.

En anden vigtig service, de kan være i stand til at levere er webbaseret. Se om de kan give nyttige tips og indhold for et kvarter kriminalitet ur web site. Dette kan have oplysninger om både din gruppe og det lokale politi afdeling rettet mod at uddanne og oplyse folk om, hvad der sker i samfundet.

Kom en politibetjent til at deltage i jeres møder er en god måde at vise folk, at koncernen alvorligt med at beskytte samfundet. Det skaber også en mere konstruktivt forhold til politiet, og øger effektiviteten af ​​din indsats.

Crime Watch er ikke en politistyrke

Den absolutte mest vigtige ting at huske som en del af et kvarter forbrydelse ur er, at du ikke er politiet! Lokale grupper er beregnet til at arbejde med politiet at gøre kvarterer sikrere; De er ikke beregnet til at fungere som politiet.

Officerer har uddannelse og erfaring, og de er de eneste, der bør behandle kriminelle eller forsøger at gribe ind i udførelsen af ​​en forbrydelse. Som medlem af et kvarter ur program, bør det være dit mål at hjælpe kommunikere med lokale retshåndhævende og lad dem håndtere kriminel aktivitet.

Selvforsvar klasser og våben ikke erstatte års træning, erfaring og dømmekraft. Arbejde Politi er meget farligt og bør overlades til professionelle.

Dit fokus bør være på at beskytte kvarteret gennem hjem sikringssystemer, escort / kørsel tjenester til sikker rejse om natten, passende gade og værftet belysning, og andre hjem sikkerhedsspørgsmål.

Hvis du ser en forbrydelse, der begås gøre den smarte ting og kontakte din lokale politi afdeling. Forsøg ikke at stoppe en indbrudstyv selv. Det bedste du kan gøre er at beskytte dit hjem med gode tyverialarmer og kommunikere regelmæssigt med andre ur medlemmer.

Tegnet siger: Neighborhood Watch!

Som nye mennesker flytter ind i dit område er det vigtigt at lade dem vide, at der er et kvarter forbrydelse ur. Det er vigtigt at gøre dette faktum kendt for kriminelle samt.

Ved udstationering tegn og løbesedler i hele Fællesskabet kan man tiltrække nye mennesker til at slutte sig til gruppen og øge synligheden. Indbrudstyve, der passerer gennem ofte holde på at flytte, når de ser, at en sådan gruppe eksisterer.

Skriv disse kvarter watch tegn og løbesedler på meget synlige områder, hvor både beboere og indbrudstyve både kan se dem. Her er nogle vigtige steder at sende dem.

  • Kirke og fritidscenter opslagstavler
  • Lokale købmandsforretninger
  • Uden lokale skoler og daginstitutioner
  • På telefonpæle i større by kryds
  • Uden for det lokale postkontor
  • I Fællesskabets shoppingcentre og restauranter
  • På den lokale politistation

Sørg for at medtage nyttige oplysninger om disse tegn som nødsituationer telefonnumre og kontaktoplysninger. Hvis dit ur gruppe har et websted omfatter adressen. Omfatter også kommende møder sammen med tid og sted, så interesserede kan deltage og få mere information.

Vurderinger Hjem Sikkerhed

Neighborhood Watch programmer bør koordinere med lokale retshåndhævende at hjælpe med inspektioner hjem sikkerhed i samfundet. En politibetjent kan komme til hjem dine medlemmer til at sikre, at de tager de rette sikkerhedsforanstaltninger i deres huse.

En politibetjent vil være den første til at fortælle dig, hvor vigtigt det er at have et hjem sikkerhedssystem installeret. De kan også kigge efter eventuelle områder, hvor din sikkerhed kan være mangler og anbefale udstyr, som du kan føje til at komplimentere dine tyverialarmer.

Beskyt Amerika er en af ​​de førende alarm virksomheder og giver ekstra udstyr, der kan tilføjes til enhver pakke, såsom bevægelsesdetektorer, oversvømmelse detektorer, ekstra dør / vindue sensorer og akut panik knapper.

Ved at have dit nabolag kriminalitet ur opretholde et godt forhold og kommunikere med politiet, du kan drage nytte af deres ekspertise. De kender den type kriminalitet i dit område, og hvordan man kan bekæmpe den. Så relay deres råd til en af ​​Protect Amerikas sikkerhedseksperter, og de kan sætte dig op med den rigtige pakke til dit hjem.

Crime Watch Møder

En effektiv kvarter kriminalitet Uret har til at ansætte en god kommunikation. For at få at medlemmerne skal mødes regelmæssigt og diskutere spørgsmål vedrørende deres samfund. Planlægning regelmæssige gruppemøder er det første skridt.

Disse møder bør være et forum til at udtrykke bekymringer og spørgsmål på hovedet af dine naboer, men de kan også tjene andre vigtige formål. De kan give et middel til at identificere problemområder i nabolaget, skaber watch patrulje tidsplaner, og mere. De kan også bruges som seminarer om selvforsvar eller andre tjenester, der tilbydes af den lokale retshåndhævelse.

Hvis du har et sæt placering for disse møder, â € ~ s stor, men donâ € ~t bekymre dig, hvis du ikke .. Du kan altid alternative placeringer ved at holde dem i forskellige medlemmers hjem. Dette vil ofte gøre folk mere komfortabel og tilskynde dem til at blive mere involveret.

Uanset om du vælger at have ugentlige, bi-ugentlige eller månedlige møder er op til samfundet. Emergency møder kan kaldes efter behov, og en hjemmeside forum hjælpe medlemmerne kommunikere på mellem sammenkomster. Opret en blog eller forum på internettet, hvor medlemmer af fællesskabet kan diskutere alle former for emner relateret til fællesskabet og Neighborhood Watch tips.