Home Security: Generel Hjem Sikkerhed Tips

Efterspørgslen vokser for Affordable Home Security

Teknologiske fremskridt og større bevidsthed om kriminalitet er stigende efterspørgsel af amerikanerne efter overkommelige hjem sikkerhed. Tjek grundene hjem sikkerhed er en voksende mulighed for middelklassen og arbejdende familier:

 1. Nem installation og bærbarhed. Nye trådløse systemer er så nemme at sætte op og tage ned, at mange forbrugere gøre arbejdet selv.
 2. Lavprisselskaber forbindelse til internettet. Med en bredbåndsforbindelse, kan familier har råd til månedlige overvågning tjenester i deres hjem sikkerhed, som bruges til at være en luksus kun de rige havde råd.
 3. Tilpassede sikkerhedspakker. Nationale forhandlere, som du kan finde på internettet tilbyder skræddersyede firmanavn pakker, der er effektive og økonomisk overkommelige. Nogle forhandlere giver dig mulighed for at opbygge dit hjem sikringssystem, stykke for stykke.
 4. Lavere priser. Forhandlere arbejder hårdt på at bringe i en ny generation af kunder, der ønsker sikkerhed i hjemmet, men troede, de kunne ikke råd til det. Creative prissætning af nogle virksomheder kun tillader kunderne til at betale for de månedlige overvågning tjenester uden at købe udstyr.
 5. Flere produkter. Hjem sikkerhedsfirmaer tilbyder en bred vifte af produkter og overvågning tjenester, der spænder fra sikkerhedskameraer og trådløs bevægelsesdetektorer til bistand, når din kælder oversvømmelser eller du har en medicinsk nødsituation.

Vurdere dit behov for Home Security

De fleste mennesker har brug for en vis grad af sikkerhed i hjemmet til at holde sig selv, deres familie og deres ejendele sikkert. Men er et hjem sikringssystem rigtige for dig?

Undersøgelser viser boliger er sikrere med sikkerhedssystemer. Ikke kun gøre de giver hurtig advarsel om ubudne gæster, de afskrække kriminelle fra at forsøge at indtaste dit hjem i første omgang.

Tænk over rapporter, du læser i avisen eller hørt på TV om indbrud, hjem invasioner, selv bortførelser. Der sandsynligvis var ingen omtale af en sikkerhed alarm. Beboerne blev overrumplet. De vidste ikke, nogen var ved at bryde ind i deres hjem.

Her er de vigtigste grunde folk tilføjer hjem sikringssystemer:

 • Beskyttelse af familien.
 • Frygt for personlig sikkerhed.
 • Safeguard værdigenstande.
 • Fred i sindet.

Tag forholdsregler hjemme når Leaving for ferie

Beskyt dit hjem fra indbrudstyve, når du er på ferie ved at tilsløre det faktum, at du er væk. Følg disse enkle trin til at sikre dine personlige ejendele og holde dit hjem sikkert:

 • Sæt dit TV eller radio på en timer, så den automatisk går til og fra på centrale tidspunkter i løbet af dagen og natten.
 • Stop avis og postomdeling, så papirer og postforsendelser ikke hober sig op på din veranda. Dette er en oplagt tegn på, at ingen har været hjemme i dagevis.
 • Spørg en nabo til at se dit hus. Bedre endnu, leje et hus sitter - en betroet studerende eller senior, for eksempel - at bo på dit hjem og tjene lidt ekstra penge til at holde øje med tingene.
 • Om vinteren, skal du sørge for nogen skovler sneen fra din gangbro. Summers, lad ikke plænen vokse ud af kontrol, mens du er væk.
 • Efterlad en ekstra bil parkeret i indkørslen.
 • Lad ikke en optaget besked på din telefon derhjemme, at du er ude af byen. Din besked på arbejdspladsen bør simpelthen sige, at du er ude af kontoret.
 • Luk ikke alle persienner og gardiner, som om du ikke er hjemme.
 • Hvis du har en husholderske, som kommer hver uge, overveje at bede ham eller hende til at komme i ugen eller uger du er væk. Husholdersken tilstedeværelse er endnu et tegn, at nogen er hjemme.

Hvad med mine nøgler?

Der må være en bedre måde at skjule flere nøgler end under den velkommen mat!

Overvej et par innovative alternativer. Hvis du har en have nær døren, en virksomhed gør en hul sten, der kan blande sig med resten af ​​landskabet. Kun du vil vide, at når du tænder den klippe i, at de tilbage dias åbne få din ekstra dør nøgle ud.

Der er også en urtepotte sikker. Den er lavet af plastik, og du rent faktisk kan plante blomster i den. Men vandbeholderen bakke løsner at afsløre en overraskende stor krukke på hovedet i snavs. Du kan sætte dine værdigenstande, nøgler, noter til børnene at komme hjem eller andre smarte ting inde og sætte det tilbage, hvor du fik det. Ingen tyv ville have en clue.

En mere idé. Der er dåser af fælles produkter, som har bunde, der skrues at afsløre, at interiøret er faktisk et pengeskab. Overvej en dåse "motor renere" eller Scotchguard at gemme sig i garagen med flere dør eller bilnøgler skjult inde. De vil være sikker fra nogen prøver at finde dem.

Er dit hjem Sårbar til indbrud?

Tag denne hurtige quiz for at finde ud af om du hjem er et potentielt mål for indbrudstyve.

1.) Bor du i en stueetagen lejlighed?

2.) Er dit hjem omgivet af tykke blade og træer?

3.) Er vinduer og døre i dit hjem gamle og i serviceområder?

4.) Er din gade mørke og uden lys?

5.) Er dit hjem ubeboet ofte på grund af forretning eller deltid Residency?

Hvis du har svaret ja til nogen af ​​de ovenstående spørgsmål, kan dit hjem være et naturligt mål for indbrudstyve.

Hvis dit hjem passer nogen af ​​disse beskrivelser, kan du overveje måder at forbedre sikkerhed i hjemmet og udvikle en indbrudstyv-forebyggelsesplan for at holde din familie sikker.

Selv hvis du bor i en lav-kriminalitet kvarter, kriminalitet-rapportering statistikker og undersøgelser af forsikringsselskaberne viser, at visse typer af boliger og kvarterer er mere sårbare over for kriminalitet.

Overvåget Røg alarmer Bevis Nøgle til Home Security

En omfattende overvåget hjem sikkerhed bør omfatte en røgalarm.

Den overvåget røg alarm er ikke den standard type, du køber i en isenkræmmer. Disse røgalarmer ikke blot udsender en høj lyd, når den aktiveres, men også sende et signal til kontrolpanelet på dit hjem sikringsordning.

Mest overvåget røgalarmer giver mulighed for en eller to korte forsinkelser, i tilfælde af en falsk alarm - som brændende mad på et komfur. Dette giver brugerne tid til at indtaste en kode for at frakoble systemet, eller anmelde alarmen selskab via telefon.

I tilfælde af brand, vil kontrolpanelet på hjem sikringssystem aktivere en central alarm, er højt nok til at advare beboere og nærliggende naboer. Overvågningen tjeneste automatisk kontaktes.

Mange hjem overvågning tjenester ikke forsøge at telefonen husejere først til verifikation af en brand. Tiden er for kritisk for at redde liv og dit hjem. Din lokale brandvæsen er stedet indkaldt straks.

Check med hjem vagtselskab for at finde ud af, om kunderne skal betale gebyrer for falske brandalarmer. Nogle byer også opkræve gebyrer for husejere for falske hjem sikkerhed alarmer, på grund af omkostningerne at sende beredskabstjenester til dit hjem.

Forvent øjeblikkelig reaktion Med Panic Button

De fleste tyverialarmsystemer kommer med en panik knap på tastaturet. Den panikknap er der for at tilkalde øjeblikkelig hjælp.

Når du trykker på panik-knappen, overvågningsservicen afsender myndigheder, uden først at forsøge at identificere problemet i dit hjem. Forvent at høre sirener lokale politi, efter du trykker på panik-knappen for at få hjælp.

Denne reaktion er forskellig fra tjeklisten et hjem sikkerhed overvågning service følger, når tyverialarmen udløses. Typisk vil kontrolcentralen først forsøge at kontakte dig derhjemme for at afgøre, om der er en nødsituation eller falsk alarm. Hvis ingen kan nås, tjenesten tilkalder lokale myndigheder.

Kunder i overvågede hjem sikringssystemer ofte er forpligtet til at give en nødsituation kontakt liste over venner og bekendte. Disse skal være navne og telefonnumre på betroede folk, der vil tage et opkald fra overvågning service, når der er en mulig nødsituation. De fleste overvågning tjenester vil ikke acceptere pager numre for kontakter.

Undgå Indbrud, før de sker

Uanset om du bor i et slot eller hytte, er der ingen garanti du altid vil være sikker.

Hvis du bekymre dig meget om personlig sikkerhed, kan det være tid tid til at forbedre sikkerhed i hjemmet og giver følelsen af ​​komfort, du har brug for. Her er nogle tips til at hjælpe dit sikre dit hjem:

 • Den bedste sikkerhed er forebyggelse. Gør dit hjem uvelkomne til ubudne gæster. Kriminelle er opportunister. Undersøgelser viser, at de er mere tilbøjelige til at omgå dit hus, hvis der er barrierer og risici for at få adgang.
 • Forbedring udendørs belysning, beskæring buskads, og eje en hund, der gøer på forstyrrelser kan hjælpe. Men for at være helt sikker, skal du overveje en overvåget hjem sikringssystem, der tilbyder overvågning af dit hjem 24/7.
 • Overvåget sikkerhedssystemer er designet til at detektere det første tegn på fare, og tage hurtig indgriben for at advare de lokale myndigheder. Sikkerhed virksomheder give kunderne tegn og klistermærker til at skrive på vinduer og på entryways, så vordende hackere kender deres bevægelser vil blive bemærket, og de kan blive fanget.

Forsikringsselskaberne kan undlade præmier for Boliger med Sikkerhed

Hvem ved bedre om risikoen for ejerboliger end forsikringsselskaber?

Forsikringsselskaberne er så sikre i effektiviteten af ​​hjem sikringssystemer, at de typisk diskonterer udgifterne til dækning efter ejere eller lejere installere et kvalitetssystem.

 • Spørg dit hjem sikringssystem forhandler til at give et certifikat som bevis din nye beskyttelse pakke.
 • Forvent op til 10 procent rabat for en simpel tyverialarm system og deadbolt låse, selvom rabatter varierer fra forsikringsselskabet. Rabatter kan stige op til 20 procent, hvis du har en overvåget sikkerhedssystem.
 • Også spørge dit forsikringsselskab om potentielle rabatter til installation røgdetektorer og sprinklere.
 • Spørg dit forsikringsselskab for at sikre, at du får de rabatter, du i øjeblikket er berettiget til, og at lære om yderligere rabatter, når du tilføjer eller opgradere et sikkerhedssystem.

Vælg Security Products at øge beskyttelsen

Beskyt dit hjem ved at identificere sårbare områder og vælge produkter, der giver beskyttelse dit hjem behov.

Nogle politikorps vil gøre walk-throughs af dit hjem til at påpege måder at forbedre sikkerheden. Eller gå din ejendom og døm selv, om det er indbrudstyv-bevis. Forestil dig, hvordan du ville forsøge at få adgang til dit eget hjem, hvis din var en ubuden gæst. Din bedste chance for beskyttelse kan være en grundlæggende hjem sikringssystem. Her er nogle standardprodukter til at overveje:

 • Døre og vinduer sensorer, der registrerer, når en ubuden gæst forsøger at komme ind.
 • Bevægelsessensorer, der advarer dig til bevægelse i gange og værelser.
 • Tastaturer, så du kan tilkoble dit sikkerhedssystem fra overalt i hjemmet.
 • Hjem sikkerhed kameraer, der optager bevægelser ubudne gæster, og kan bruges som bevismateriale af politiet.
 • Dør chimes at advare dig, når et lille barn glider ud af huset uden din viden.
 • Centraliseret styring af redningstjenesterne i dit hjem, herunder tyverialarm, panikknap og one-touch kontakt til medicinske og brand embedsmænd.
 • Fjernovervågning, der tillader dig at se og kontrollere, om din ejendom fra miles væk.

Forbedre Home Security gennem enkle vedligeholdelse

Her er nogle indlysende råd: Må ikke invitere indbrudstyve og ubudne gæster i dit hjem. Men kriminologer advarer om, at beboerne utilsigtet kan gøre det, hvis deres hus eller lejlighed bygning er i serviceområder.

Hvordan du vedligeholde dit hjem og udseendet af dit nabolag sende et klart budskab om nabolaget standarder og lovløshed.

Kendt som den brudte vindue teori, har politi og lokale ledere hjalp reducere kriminalitet i kvarterer ved at rydde op gader, organisere Crime Watch grupper og - ja - fastsættelse knuste ruder. Denne indsats viser, at naboerne ikke vil tolerere kriminalitet.

Samme fremgangsmåde gælder for husejere og lejere. Vis, at du interesserer dig for dit hjem og kvarter gennem omhyggelig vedligeholdelse.

 • Fast revnede og knuste ruder.
 • Hold dyre varer, især elektronik, væk fra visningen af ​​forbipasserende.
 • Hold din værftet og buskads veltrimmet.
 • Få venner med dine naboer. Lær deres tidsplaner.
 • Lad ikke husholdningsartikler og cykler spredt udenfor. Lad ikke din bil ulåst i din indkørsel.
 • Sørg indgange til dit hjem er godt oplyst om natten. Brug bevægelsesdetektor lys på siden og bagsiden af ​​dit hus.
 • Kontakt din by eller rådhus, hvis gadebelysning gå ud, eller din vej skal repareres.
 • Spørg lokale politi for ekstra patruljer.
 • Hvis du får øje på nogen mistænkelige dvælende i dit nabolag, kontakt politi og lad dine naboer vide.