Home Office: Distancearbejde Tips

Opret en kunstig grænse, hvis nødvendigt.

Mange mennesker, der arbejder hjemme ikke har et helt rum til at afsætte til arbejdsplads. I stedet oprette en grænse med værelse skærme, gardiner eller andre falske skillevægge, så du vil have en illusion af et særskilt rum. Det vil hjælpe dig med at fokusere og holde andre væk fra dit kontor.

En dedikeret kontorlokaler

Et hjem kontormedarbejder, der ejer sin egen virksomhed har en hel del mere fleksibilitet i valg af en kontorplads. Mens virksomhedsejeren kan tåle en vis grad af at have de små ind i rummet og gør støj, og arbejdsgiver betaler en løn er formentlig meget mere interesseret i at have en mere professionel indstilling.

Distancearbejde er sikrere

Efter begivenhederne den 11. september 2001 er der ingen tvivl om, at der er ingen plads gerne hjem. Uanset om du arbejder for en arbejdsgiver, der vil lade dig oprette et hjemmekontor, eller om du eje og drive din egen virksomhed, er der ingen sikrere sted at arbejde end hjemme. Telecommuters undgå rejsetid, undgå travle offentlige steder, og er meget meget mindre mål for alle, der ville forsøge at gøre yderligere skade på vores land.

Hvem betaler for det?

På grund af nettet drejer, vil de fleste arbejdsgivere betale regningen for en teknologi for telecommuters. Men højt på listen over ting en arbejdsgiver skal have fra en distancearbejde medarbejder, er en aftale skitserer hvem der betaler for sådanne ting som den anden telefonlinje, skriveborde, stole og andre arbejdsområdet emner, og selv kontorartikler. Hvis du distancearbejde, skal du sørge for, at både du og din arbejdsgiver forstå, hvem der betaler for hvad.

Hjemmekontoret som back-up

Som folk flere mennesker har tendens til at ville arbejde hjemmefra siden 9/11 Se nogle selskaber, der har et netværk af hjemmearbejdspladser som en slags back-up, hvis noget af samme størrelsesorden skulle ske. American Express selskab, som var placeret i nærheden af ​​World Trade Center, var i stand til at opretholde meget af sin drift ved at lade medarbejderne arbejde hjemmefra.

Distancearbejde giver økonomisk mening

Tænker at bede din arbejdsgiver om at oprette en distancearbejde arrangement? Distancearbejde giver økonomisk mening for en arbejdsgiver, hvis du gør et job, der ikke kræver, at du være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt (på et samlebånd, eller arbejder som telefonist). Måske den største årsag til en arbejdsgiver for at skabe telemarketing ordninger er, at det kan lette indsnævringer (og faste omkostninger) i en spirende arbejdsplads. Hvis en medarbejder arbejder hjemme, han er ikke på kontoret, brændende lys.

Hold kontakten

Du har hørt sige, "ude af øje, ude af sind." Det er en af ​​de største farer ved distancearbejde. For at mindske dette problem, mange virksomheder etablere regelmæssige møder for medarbejdere, der arbejder hjemme. Det altid kan betale sig at holde kontakten; men til hjemmet kontoransatte, er der ingen bedre måde at fastholde den tillid, der er nødvendig for at gøre arrangementet arbejde.

Distancearbejde giver god Management mening

Mit gæt er, at en distancearbejde medarbejder er en glad medarbejder. Og enhver manager vil fortælle dig, at det er bedre at have glade medarbejdere, end utilfredse medarbejdere. De, der arbejder i hjemmet er bedre i stand til at tage sig af deres familie problemer, er de mindre tilbøjelige til at blive utilfredse om at bruge for meget tid på kontoret, og de kan endda få mere arbejde!