Holiday Vægtøgning: Det er sværere at tabe pounds, end du tror

Holiday vægtøgning er noget, mange kvinder kæmper med i feriesæsonen. Hvis du er en af ​​disse kvinder så har du sandsynligvis finde dig selv pakning på et par ekstra pounds omkring Thanksgiving og jul. Selv om der er noget galt med lejlighedsvis at hengive sig til dine foretrukne ferie behandler, kan der opstå vægtøgning i feriesæsonen være dårlige nyheder for dig. Hvis du tænker, at du nemt vil bringe din vægt ned igen efter ferien, så tro om igen. At miste den ferie vægtøgning er sværere end du tror.

Midlife Vægtøgning og Holiday Vægtøgning

Ifølge medicinske undersøgelser, de fleste mennesker, der tager på i vægt i feriesæsonen ikke miste det bagefter. Faktisk kan ferie vægtøgning spille en vigtig rolle i den samlede vægtforøgelse, som folk oplever i voksenalderen. Holiday vægtøgning er endnu mere skadelig for folk, der allerede er overvægtige til at begynde med. Undersøgelser har vist, at mennesker, der er overvægtige tendens til at få flere pounds i løbet af ferien, end folk med normal vægt.

Udøver kan være svært

En sikker måde at kaste den pounds du har opnået i løbet af Thanksgiving og jul er at øge din fysiske aktivitet. Dette kan være en udfordring for mange mennesker. Mangel på tid eller fysiske forhold er et par fælles faktorer, som kan stå i vejen for din træning, eller du kan simpelthen mangler motivation til at komme i gang. Din træning rutine behøver ikke at være anstrengende. I stedet skal du blot at forpligte sig til at gøre det regelmæssigt. Hvis arbejdet holder dig travlt, forsøge at presse i nogle gym tidspunkt i løbet af morgenen eller efter arbejde. Hvis du har fælles problemer eller andre fysiske forhold, så prøv skånsomme øvelser som at gå, svømning eller vandaerobic. Hvis du finder udøve ensformigt, få en af ​​dine venner til at være din øvelse kammerat.

Usunde spisevaner kan vare ud over helligdage

En anden alvorlig konsekvens af ferie vægtøgning er, at du gradvist kan tilpasse de spisevaner, som du har udviklet i feriesæsonen. Før du ved af det, er du have slik til dessert hver aften, eller du spiser for mange snacks mellem måltiderne. Modstå fristelsen til at forkæle efter ferien vil helt sikkert tage noget arbejde, så du bør starte med små skridt. For eksempel, hvis du holder julen cookies på dit skrivebord på arbejdet, modstå trangen til at spise en hver time. Bedre endnu, give dem væk til en kollega, så du ikke står over for fristelsen længere. Hvis dit spisekammer er stadig fuld af ferie snacks, afstå fra at åbne det, når du er sulten.

Stress og følelsesmæssig spisning

En af grundene til det kan være en udfordring at tabe ferie vægt skyldes stress og følelser, feriesæsonen kan bringe, som begge kan føre til overspisning. Indret dit hjem i tide, shopping for gaver og organisere familiebesøg kan tage en vejafgift på dig. Før du ved af det, du spiser en balje med is for at dulme nerverne. For effektivt at forhindre ferie vægtøgning, er det vigtigt at kigge efter andre aktiviteter, der kan hjælpe dig med at slappe uden at få ekstra pounds.