Højtryksrensere: Højtryksrenser Tilbehør Tips

Ved hjælp af en Turbo dyse

En turbo dyse er en højtryksrenser vedhæftet fil, der fokuserer en tæt koncentreret brag af vand i målområdet. Den turbo dyse bør betragtes som en add-on til din højtryksrenser arsenal stedet det vigtigste redskab, da denne højtryksrenser tilbehør er mere skrøbelige end andre dyser, og har tendens til slides hurtigere. En god ansøgning om en turbo dyse? Rengøring indkørsler hvor ukrudt og sand er fanget i revner i fortovet. Hvis du har planer om at udfylde disse revner og reparation af overfladen, en turbo dyse er et fremragende værktøj til at prep indkørslen. Blast væk sandet og planteaffald, og overfladen er klar til arbejde. Når turbo dyse har gjort jobbet, kan du opdage revner i fortovet er større end du først estimeret! Som med enhver vedhæftet fil højtryksrenser, skal du sørge for turbo dyse er vurderet til din størrelse højtryksrenser. Nogle turbo dyser er designet til dyseholder, men andre er lavet for vedhæftede filer lanse-stil. Kend før du køber.

Køb det rigtige tilbehør

Når du er ved at købe et tilbehør til højtryksrenseren systemet, så spørg dig selv, hvad du skal gøre med skiven. Være meget specifik om, hvad du har brug for og hvad du vil gøre. Du ønsker at være helt sikker på at du vælger de rigtige dele, før du foretager et køb.

Hvis du tænker på at få en 12-fods lange power spændeskive udvidelse tryllestav, men du har måske brug for en 18-footer ned linjen, hvorfor så ikke bare få 18 nu og spar tid og penge? Planlægge og du kan ende med at købe en tilbehør, der passer alle dine fremtidige behov i stedet for re-købe noget i en større størrelse eller større kapacitet, fordi den første, du har købt ikke er nok mere.

Det gælder dyser, hjul og trykslanger, forlængerledninger tryllestave, vedhæftede børste og meget mere. Hvis du ikke er sikker på om et element, skal du prøve at kigge på nogle brugeranmeldelser online. Se, hvad andre mennesker, der har købt det samme tilbehør har at sige om det, og dette vil hjælpe med at styre dig i den rigtige retning mod det rigtige produkt.

Og hvis du bemærker det præstationsniveau på en af ​​dine tilbehør tager et dyk, erstatte det hellere før end senere, så du ikke behøver at sidde og vente til at fuldføre en opgave, fordi du ikke har det rigtige udstyr til rådighed.

Sæbe dyse vedligeholdelse.

Hvis din kemisk fastgørelse injektor højtryksrenser fungerer fint uden en dyse, men standser arbejdet, når sæbe dysen er monteret, kan du prøve at kontrollere stilleskruen, der forbinder dysen til injektoren. Hvis du har foretaget denne tilpasning til din tilknytning højtryksrenser og stadig har problemer, afmontere sæbe dyse, og tjek foråret og bold samling indeni. Undertiden tilovers sæbe eller anden ophobning kan forårsage en blokering. Du kan også brug for en større sæbe tip til din vedhæftede højtryksrenser.

Højtryksrenser Tilbehør og din garanti

Den gamle sætning "lad køber, pas" er meget anvendelig, når de køber højtryksrenser teleskopiske tryllestave, rengøring hoveder og andre højtryksrensnings tilbehør. Læs din garanti oplysninger meget omhyggeligt, før du vælger staven til en højtryksrenser, som nogle producenter inkluderer klausuler i garantien gør det ugyldige, medmindre du kun bruger dele fremstillet specielt til at mærke og model. Hvis du køber "ikke-godkendt" højtryksrenser dele og noget går galt, kan du afvikle spise hele udgifter til reparation eller udskiftning. For de bedste resultater, skal du følge vejledningen i garantien til brevet, selv om prisen er højere, end du ønsker. Alternativet til en annullerede garanti er langt dyrere.

Hvad er en Lance Nozzle Kit?

En højtryksrenser lanse dyse kit er en højtryksrenser tilbehør til en turbo dyse. Det giver dig mulighed for at ændre vandstrømmen fra en knivskarp, højtryks-spray til en bredere vinkel. Du ændre spray ved at dreje enden af ​​lansen fastgørelse. Når strømmen er i "blyant" mode, får du større kraft fra vandet. Når vandet er pustet ud, trykket falder, men området rengøres bliver bredere. En meget nyttig variation af denne vedhæftede fil højtryksrenser er den roterende jet lanse, der tager den koncentrerede blyant stil jet, og roterer det i en cirkel for at udvide rengøring området, samtidig med at det meste af kraft blyant jet. Hvis du har brug en tryllestav for en højtryksrenser, overveje at købe en lanse dyse kit og en turbo dyse at forbedre din rengøring evner.

Hvad er mine rensehoved Options?

Højtryksrenser tilbehør omfatter en bred vifte af rengøring hoved muligheder. Valgfri rengøring hoveder er ofte designet til specifikke job; en bilvask rengøring hoved er selv-roterende med en gallon-per-minut rating i et interval mellem tre og 16. En rengøring hoved for store containere vil blive meget anderledes. Mange af dem bruger motorer til at dreje hovedet, og har gallon-per-minut ratings på mellem tre og 30. dine specifikke behov vil diktere, hvad slags rengøring hoveder til at købe. Når du køber, skal du sørge for at have højtryksrenseren s GPM og PSI ratings handy at gøre en hurtig sammenligning. Hvis du har rengøring hoveder specialbygget du bliver nødt til at give yderligere oplysninger, herunder størrelsen af ​​rengøring job, og hvilke materialer vil blive renset dine overflader.

En størrelse ikke passer til alle

Når du vælger en højtryksrenser rengøring løsning, sørg for at vælge den vaskemiddel, der bedst passer til brug. Fra dæk rengøring til bilkomponenter, kan du finde renere lavet specielt til dine behov. De fleste beboelsesformål rengøringsassistenter kommer i én-gallon beholdere og leveres som forblandet eller koncentrat versioner. Til erhvervsmæssig brug, fem gallon beholdere og større er almindelige. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger til brug for at maksimere din rengøring effektivitet.

Vinter Vedligeholdelse

Et must have tilbehør til alle med en højtryksrenser, der bor i og med kolde vintre er winterize Package. Denne pakke indeholder følgende:

  • 1 liter pumpe olie
  • 1 - 6 ounce pumpe frostvæske
  • 2 pakker Fuel Stabilizer Plus

Pumpen olie er specielt udviklet til at bekæmpe rust og oxidering. Det anbefales, at det ændres efter de første 50 timers brug og derefter groft gang hver tredje måned. Det er kun beregnet til brug i pumper og ikke selve motoren.

Den frostvæske bruges naturligvis så højtryksrenseren ikke bliver til en is boks i løbet af vinteren. Fuel Stabilizer Plus holder benzin frisk og kan bruges i op til 24 måneder. Så hvis du har tilovers brændstof, som du ikke skal bruge i flere måneder, du ikke behøver at bortskaffe det. Det vil være der venter på dig, når du er klar.

Dette winterize Package er en nem og effektiv måde at holde op med vedligeholdelse i de kolde vintermåneder. Rengøring hoveder og andre vedhæftede højtryksrensnings kan findes på UltimateWasher.com.

Højtryksrenser Teleskopfunktion tryllestave

Højtryksrenser teleskopiske tryllestave er fantastisk til rengøring af svært tilgængelige områder uden en stige. De wands er lavet i sektioner designet til at blive monteret sammen. Opsætningen af ​​disse højtryksrensnings teleskopiske wands afhænger af mængden af ​​tryk enheden er vurderet til at håndtere og størrelsen af ​​slangen. Den ekstra længde vedhæftede filer højtryksrenseren betyder, at du kan opleve en reduktion i vandtryk. En konfiguration tillader en højere PSI ved herunder glasfiber i konstruktionen, men den tilsatte vandmængde og glasfiber tilføjer vægt til enheden. Det tager nogle praksis at vænne sig til den ekstra vægt. Det er vigtigt at fastholde kontrollen over enheden på jobbet, især i nærheden vinduer, der kan bryde, hvis du mister kontrol over power spændeskive udvidelse tryllestav. Ved sprøjtning med højtryksrenser teleskopiske tryllestav, kan du finde bedre kontrol ved at afbalancere stangen ved hjælp af kraft spray mod overfladen renses. På den rigtige afstand, den balancegang er meget lettere. Kommer for tæt på overfladen, og du mister kontrollen over balancen.

Langtidsholdbar trykpumper

Hvis du leder efter holdbare trykpumper, overveje både materialer og hastigheden af ​​pumpen. Pres pumper skal have en messing pumpehoved for holdbarhed. Undgå aluminium pumpehoveder, da de har tendens til at reagere med forurenende stoffer i vand. Kig efter rustfrit stål bevægelige dele inden for en pumpe til både holdbarhed og styrke. Også kontrollere hastigheden af ​​motoren, som driver pumpen. En hurtigere roterende pumpe som en, der kører ved høje hastigheder og lavt moment ikke er tilbøjelig til at vare så længe.

Øge din magt med en vedhæftet fil

Leder du efter en vedhæftet fil, der vil mangedoble din rengøring magt på højtryksrenseren? Prøv en turbo dyse vedhæftet fil. Denne smarte vedhæftede højtryksrenser roterer i en cirkulær bevægelse for at krank ud en jetstrøm mellem 5.000 til 9.000 RPM-vis af rengøring magt. Du kan forvente at øge din rengøring output med 50%.

Nå nye højder

For de områder, højt over jorden, du har brug for en højtryksrenser teleskopfunktion wand at lette rengøringen. Uanset om du rense lastbiler, facader, eller tegn, denne justerbar fastgørelse fås i en længde, der vil opfylde dine behov. Hvis du er bekymret for tryktab, vil du miste noget vand pres, men mængden er begrænset. For eksempel, hvis slutningen af ​​din pistol er 30 meter over udløbet af højtryksrenseren, mister du 13 PSI. Den bekvemmelighed og sikkerhed ved at kunne betjene din højtryksrenser på fast grund er værd nogle mindre tryktab.

Gå den ekstra afstand

Hvis dit behov lidt ekstra rækkevidde, få en magt spændeskive udvidelse stang. Denne vedhæftede fil er perfekt til svært tilgængelige applikationer som nedenunder biler og tagrender overhead. Afhængigt af den model, du vælger, denne nyttige fastgørelse kommer med funktioner som høj og lav kontrol tryk, trykområder op til 5000 PSI, og tåler temperaturer op til 300 grader Fahrenheit.

Begræns Slange Længde

Når du vælger en højtryksrenser slange, især en, der er beregnet til højt tryk brug, længde betyder noget. Begræns højtryksrenseren slange køb til en, der ikke er længere end 100 meter i længden. Længere end det, og du vil løbe ind i problemer med nedsat vandtryk og vanskeligheder med rengøringsmiddel indsprøjtningssystemet.

Du må ikke sjuske med højtryksrenseren Cleaning Solution

Selvom billigere højtryksrensnings rensevæsker kan spare dig penge upfront, kigge efter lang sigt, hvis du kommer til at bruge en stor del af vaskemiddel. En kvalitet højtryksrenser rengøring løsning er meget koncentreret, og vil give dig en høj grad af rengøring per brug. Billigere vaskemidler kan også efterlade kalk og sæbe oprustning på din vaskemaskine trykkomponenter, hvilket resulterer i højere udskiftning vedligeholdelse og reservedele.

Skære igennem snavs og skidt

Hvis du har fået et dæk, der har caked på skidt og snavs, du har brug for et ekstra boost til at hjælpe dig med at få rengøring arbejdet gjort. Få en højtryksrenser vedhæftet som en vedhæftet fil gulv børste. Du vil opdage, at denne add-on tilbehør vil gøre det meget lettere at trænge igennem snavs og få dine dæk ser helt nye.

Højtryksrenser Cleaning Solution til enhver opgave

Trykket vask rengøring løsning, du vælger har en stor indflydelse på rengøring ydeevne højtryksrenseren. De fleste producenter har rengøringsassistenter, der er godkendt til brug med deres udstyr. Kig efter specielt formulerede kemiske gearet til specifikke anvendelser gearet til at opfylde dine rengøringsbehov. Vælg mellem rengøringsmidler til affedtning, beton rengøringsmidler, dæk rengøringsmidler og køretøjer rengøringsmidler. For de hårde industrielle applikationer, kigge efter en stærk industriel renere designet til at skære igennem alt for fedt til tjære og Meldug pletter.

Axial Pump

Radial aksialt tryk pumper er fordelagtige på grund af deres enkle, enkelt design. De er kompakte enheder og har en minimal mængde af bevægelige dele. En af de bedste pumper på markedet er en radial aksial pumpe fra en stor producent. Denne pumpe anvender en gear reduktion enhed, som kører pumpen ved halvdelen af ​​sin motor hastighed - 1750 RPM. Den reducerede RPM giver dette tryk pumpe en lang holdbarhed.