Højtryksrensere: hedtvandsrensere Tips

Brug af hedtvandsrensere i Restaurant Contract Work

Start en rengøring virksomhed? Et varmt vand højtryksrenser med en overflade renere tilbehør såsom en hvirvel-A-Way er perfekt til restaurant gulv rengøring. Inden det besluttes at byde på opgaven, husk at bestille den rigtige højtryksrensnings kemikalier nødvendige skære igennem fedt. Denne form for oprydning kræver et produkt som Mach 1 Degreaser. Bruges med et varmt magt vaskemaskine, vil dette stof skære igennem snavs, og det er vurderet til restaurant brug. Vær omhyggelig med at vælge rengøringsmidler, der specifikt siger, at de er sikre til brug food service. En anden vigtig detalje er at bruge den rigtige blanding af affedtningsmiddel og vand afhængigt af konfigurationen af ​​din varmt vand højtryksrenseren. De kan finde en ene side affedtningsmiddel, to dele vand kombination at være meget effektiv, afhængigt af mængden af ​​fedt.

Vedligeholdelsesbehov til varmt vand højtryksrensere

Hot højtryksrensere har samme behov for vedligeholdelse som alle andre brændstof-brænding maskine. Tøm brændstoffet og erstatte olien når du opbevarer den varme strøm højtryksrenser i en længere periode. Rengør brændstoftanke, fjern brænder sod, og udskift brændstofslanger årligt. Brænder sod ophobning kan reducere levetiden på din varmt vand højtryksrenser over tid, medmindre du tager dig tid til korrekt fjerne det. En hyppigere akkord? Udskiftning af brænder filter på din varmt vand højtryksrenser, der skal gøres hver måned, hvis du bruger det regelmæssigt. Ligesom en bil, anbefales det at køre brændstof af høj kvalitet i dit varme vand højtryksrenser for at undgå opbygning af sedimenter eller aflejringer.

Hvilke Hot Water Power Skive er rigtig for mit job?

Hot højtryksrensere har så mange programmer, som du kan kræve forskellige strøm til forskellige jobs. Dem på markedet for varmt vand højtryksrensere bør gøre "task-specifikke" køb. Udendørs opgaver for varmt vand højtryksrensere kan kræve gaffeltruck support og nogle arbejdspladser er bedre udført med trailer-monterede modeller, især "udvidet brug" opgaver. Mindre job vil ikke kræve så meget magt, nogle arbejdspladser kan kræve varmere vandtemperaturer, og nogle vil kræve bærbarhed. Lav en liste over dine vask behov, før du søger efter et varmt vand magt vaskemaskine.

En elektrisk varmt vand magt spændeskive er en god indsats til indendørs brug, da de er udstødning-fri, og der er ingen bekymringer end kulilte. Shop for en "elektrisk-elektriske" model, der har både en elektrisk motor og elektrisk opvarmning af vand. Der er en bred vifte af kombinationer af andre typer, herunder elektriske motorer med diesel varme, gas motorer med diesel opvarmning, og kombination enheder. Hvis du vælger et brændstofanlæg varmt vand magt spændeskive til indendørs brug, er det vigtigt at følge instruktionerne vedrørende korrekt udluftning af din enhed. Hvis du ikke gør sætter dig i en juridisk ansvarlig situation og du kan være i strid med en bred vifte af sikkerhedsreglerne.

Ved hjælp af et varmt vand Højtryksrenser til Clean Grout

Hvis du har en injektionsmørtel rengøring job kommer op, kan et varmt vand magt spændeskive med en roterende børste gøre jobbet gå meget hurtigere. Påfør en stripper til injektionsmørtel og lad det sidde i 20 minutter. Aktivere Så din varmt vand højtryksrenseren og bruge den roterende børste. Indstil hot højtryksrenser mellem 800 og 1100 PSI og begynde rengøring. Hvis du er rengøring gulv flise, så prøv med en overflade renere vedhæftet fil for hurtigere arbejde. Hvis du ikke bruger en overflade renere eller børste til at sprøjte væk stripperen, sørg for at holde vandstrømmen på det rigtige afstand for at undgå at beskadige fuger eller løsne fliser.

Lodret Coil hedtvandsrensere

Hvis du er på udkig efter et varmt vand højtryksrenser, spørge, om det har lodrette eller vandrette varmelegemer. Lodrette spoler findes normalt på lavere omkostninger hot magt skiver. Hvis du er ny hot højtryksrensere, kan på lang sigt værdien af ​​en vandret spole varmt vand højtryksrenser opveje de oprindelige omkostninger. Lodrette bredbånd kan være problematisk for de nye til varmt vand højtryksrensere. Når det regner, lodret spole hot højtryksrensere fælde vand i bunden af ​​spolen ved siden af ​​brænderen. Dette kan forårsage rust og relaterede komplikationer. Brænderne er tættere på jorden i en lodret spole varmt vand højtryksrenser, hvilket gør det lettere for dem at blive beskadiget under de forkerte omstændigheder. Lodret coil hedtvandsrensere har også problemer med sagging spole isolering og tilstoppede brændere fra dryppende sod. Disse situationer er mindre besvær for erfarne varmt vand magt vaskemaskine brugere, der kan gøre forebyggende vedligeholdelse for at løse disse problemer. Overvej hot højtryksrensere med vandrette spoler til en første gang højtryksrenser købe.

Diesel højtryksrensere

Benzin drevne højtryksrensere er velegnede til mange applikationer, der kræver en høj PSI output. De er fordelagtige på grund af mobiliteten af ​​enheden. Hvis du har brug hele dagen rengøring magt, selv om, vælge en diesel enhed. En diesel højtryksrenser kan rense i det samme miljø som gasdrevne højtryksrenser, men har den ekstra fordel af en højere GPM vandgennemstrømning og øget PSI rengøring magt. Disse enheder er alle dag arbejdsheste, der er i stand på otte timer plus brug per dag.

Rengøring for smalle steder

Nogle rengøringsmidler områder som fabrikation, montage og forsendelse steder simpelthen ikke har plads til at rumme en voluminøs varmt vand højtryksrenser. Stadig, behovet for opvarmet rengøring er der. Der er en løsning. Kig efter et produkt, der kombinerer en kompakt pakke med nok vand flow til at dække dine rengøringsbehov. Et produkt på markedet kan klemme sig igennem en 3-fods x 4-fods plads og levere over 2,5 GPM ved 600 psi ved 140 grader Fahrenheit. Den bonus feature er en damprenser. Den dobbelte kapacitet for denne type enhed giver nok punch til at rense mudder, snavs og støv væk fra bygningen anlæg og udstyr, mens dampen vil fjerne fedt, olie og desinficere.

Hot Pressure Washing - Hvorfor virker det

Tryk og rengøringsmidler tilsammen gøre højtryksspuling procedure en stor tid og kræfter saver. Når du tilføjer varmt vand til blandingen, har du en ekstra faktor, der fremskynder jobbet og giver fremragende resultater.

Grunden varme gør en forskel er, fordi det skaber en hurtig slid effekt. Når denne temperatur kombineret med detergentet skaber og emulsion med snavs og fjerner det mere effektivt. Trykket af det vand, så kommer i aktion løsne remanensen, og transporterer det væk fra overfladen.

Leje det!

Har du brug for et varmt vand højtryksrenser midlertidigt? Hvis du leder efter kortvarig brug og ikke ønsker at tage op lagerplads med et omfangsrigt stykke udstyr, overveje at leje en enhed, så længe du har brug for det. De fleste virksomheder tillade dig at have huslejer dag for dag, uge ​​eller, måned - så tidspresset er fleksible.

Tip - Hvis du ikke har noget imod en ældre model og er på udkig efter en aftale, kontrollere omkring. Nogle udlejningsselskaber tilbyder brugte modeller til salg.

Er det et varmt vand Højtryksrenser eller Damprenser?

Hvis du har kigget på højtryksrensere, har du måske hørt navnet varmt vand højtryksrenser byttes med en damprenser. Men der er en forskel mellem de to.

Et varmt vand højtryksrenser er i stand til at sprøjte vand med 1000-5000 PSI af styrke ved en temperatur på omkring 200 grader Fahrenheit. De kan bruges til en række opgaver, men er meget effektive til at skære gennem fedt og olie. De faktisk aldrig producere damp på grund konstant vandtryk under drift.

En damprenser vil operere på et langt lavere vandtryk - ofte 300 PSI ved en temperatur på omkring 300 grader Fahrenheit. Ligesom sit navn, vil denne renere faktisk producerer damp. Disse rengøringsmidler er nyttige for opgaver som at desinficere områder og smeltende is.

Hvornår der skal vælges et varmt vand Højtryksrenser

Nogle rengøringsmidler situationer kræver varmt vand højtryksrensere. En kold vand højtryksrenser ville bare ikke være egnet til jobbet. Hvis du rense noget, der kræver, at du skære igennem olie eller fedt, ligesom bilkomponenter, bruge et varmt vand højtryksrenser. Varmt vand er effektiv til at fjerne olie, mens koldt vand simpelthen ville flytte det rundt.

Har hjul, vil rejse

Hvis du skal rengøring magt, du kan tage med dig fra job site til byggepladsen, varmt vand el skiver er transportable. Du har brug for et varmt vand trailer højtryksrenser. Du kan blot hitch a model til bagsiden af ​​bilen og du har fået en mobil enhed, du kan tage med dig. Kig efter en række modeller med enkelt eller dobbelt akslede trailere og road klar belysning til sikkerhed. Modeller leveres med eller uden elektriske bremser for ekstra komfort og som en sikkerhedsforanstaltning mod farlige veje.

Manøvredygtighed i en Hot Water Højtryksrenser

Hvis du lægger manøvredygtighed på din ønskeliste til varmt vand højtryksrensere, kan du få, hvad du ville håbet på. Nye modeller af varmt vand højtryksrensere er tilgængelige på markedet, og byder på en unik hånd lastbil design og Pneumatiske dæk med slanger. Disse to funktioner tilsammen gøre en stor enhed, der kan gøre mobiliteten glat og let. Forvent at finde modeller fås med op til 3000 PSI rengøring magt og et flow på op til 4 GPM.

Shhhh! Højtryksrensere med mindre støj

Lyden af ​​højtryksrensere opererer på fuld effekt behøver ikke at være et problem i en indendørs anvendelse. I miljøer, hvor tavshed er guld, vælge højtryksrensere konstrueret til at udsende mindre støj og vibrationer. En fuldstændig lukket elmotor hjælper stille ned en model designet netop til fagfolk, der kræver et kvalitetsprodukt, som er diskret i et indendørs miljø.

Typer af Hot højtryksrensere

Der er en bred vifte af diesel, naturgas og flydende propan varmt vand magt underlagsskiver at vælge imellem.

De spænder fra de fleste bærbare design, vogn monteret på højere powered udskridning og trailer monteret højtryksrensere. Varmt vand højtryksrensere kan spænde fra 1000 PSI til 4000 PSI for tryk og fra 2 GPM til 5,5 GPM for vandmængde kategori. Elektriske hot højtryksrensere fås i 120 og 230 volt.

Et varmt vand Højtryksrenser til Elements

Nogle brancher kræver arbejde at finde sted i det fri. Dit udstyr tåler udsættelse for elementerne, og det betyder, at du har brug for produkter til at være holdbar og vejrbestandig. Hvis du er på jagt efter et varmt vand højtryksrenser, der kan klare sig i det fri, kigge efter en model på markedet med en kraftig chassis design, bygget til at modstå korrosion og tunge slid. Du kan finde modeller i et robust epoxy pulverlakeret finish på en stål krop med den ekstra bonus af varmeflader med en rustfri stål udvendigt.

Leder du efter en kvalitet varmt vand Højtryksrenser

Hvis du søger efter en kvalitet varmt vand højtryksrenser, skal du sørge for, at brændstoffet og vandtank, varmeveksler, og vandpumpe er lavet til at opfylde visse standarder. Kig efter polyethylen byggeri i dit brændstof og vandtank. Polyethylen ikke ruster og holder brændstofpumpen i at blive forurenet. Det er også en ekspanderbar materiale og vil ikke lække brændstof eller vand, når temperaturen stiger.

Varmeveksleren skal have rustfrit stål skind på spolen. Dette materiale betyder en rust fri, holdbart produkt med lang holdbarhed. Også kigge efter en opretstående brænder for en mere effektiv brændstofforbrug, oversætte til omkostningsbesparelser for din bundlinje.

Din vandpumpe skal have store plejlstænger. Denne funktion svarer til lav bærende kraft og forøget holdbarhed. Sørg også for producenten af ​​din pumpe er den samme som producenten af ​​højtryksrenseren til ydeevne og kvalitetskontrol maksimere.

Ansøgninger om Hot højtryksrensere

Nogle programmer, hvor varmt vand højtryksrensere kan gøre en stor forskel i tidsbesparelser og bedste resultater i rengøring:

* Byggepladser
* Landbrugsprodukter virksomheder
* Factory planter
* Kraftige job, der kræver højere temperatur til at støtte i processen.

Enhver opgave, der omfatter fjernelse af olie, fedt, gummi eller nogen form for petrokemikalier skal bruge varmt vand pres vask udstyr til hastighed og effektivitet.

Fordele ved Hot højtryksrensere

En kold vand højtryksrenser er et fantastisk værktøj til en bred vifte af jobs, men der er nogle tilfælde, hvor et varmt vand enheder kan gøre hele forskellen.

Ligesom du ikke ville vaske dine retter eller ren meget snavset tøj med koldt vand, hvis du har et job, der indebærer at fjerne betydelige mængder af olie eller fedt eller andre varme reaktivt stof, du har brug for den ekstra faktor af varmt vand til at føje til trykket og renere kombination.

En kold vand enhed er ikke beregnet til brug med varmt vand og kan blive beskadiget, hvis forsøgt. Et varmt vand højtryksrenser indeholder sin egen opvarmning af vand og sikkerhed mekanisme til at frembringe de bedste resultater.