Hjemmelavet chokolade Fudge Sauce

Hjemmelavet chokolade Fudge Sauce

Hjemmelavet chokolade fudge sauce er blot et par minutter og et par grundlæggende ingredienser væk.

Føler du dig Saucy?

Marie-Antoine Carême, grundlæggeren af ​​franske grande cuisine og manden er ansvarlig for kokkens frakker bliver hvid i stedet for nogle farve der bedre ville skjule fødevarer pletter, er krediteret med at skabe 289 saucer.

Ingen del af dit måltid er komplet uden en sauce, og dessert er ingen undtagelse. Hvis du har brug en chokolade sauce, vil det kun tage et par minutter at lave din egen hjemmelavede chokolade fudge sauce fra bunden.

Hjemmelavet chokolade Fudge Sauce

Jeg kan lide denne quick fix version, fordi det bruger ingredienser, som du sikkert har på hånden. Hvis du har eller kan få nonalkalized kakaopulver så foreslår jeg du bruger den slags kakaopulver. Hollandsk forarbejdede kakaopulver er alkalized og selvom forskellen ikke ville blive bemærket på alle, jeg har en præference for nonalkalized kakaopulver. Denne opskrift opfordrer også til mørk chokolade, der er blevet hugget. Enhver chokolade chips, som du tilfældigvis har på hånden vil arbejde, om de er mørke, semi sød eller mælkechokolade, men mørk chokolade vil give dig den fusk smag du er på udkig efter.

  • 6 ounce vand
  • 4 1/4 ounce sukker
  • 2 1/4 ounce majssirup
  • 1 1/2 ounce kakaopulver
  • 4 ounce mørk chokolade, hakket

Oprindeligt retningslinjerne for denne sauce var enkel: Kombiner alle ingredienser i en sauce gryde og bring det i kog.

Men, jeg har bestået denne opskrift rundt til flere venner og jeg uundgåeligt får et opkald eller en e-mail spørge "Hvad ordre tilføjer jeg ingredienserne?"

Så af hensyn til at spare alles sanity, vil jeg give dig den rækkefølge, jeg tilføjer ingredienserne:

  1. Placer vand i gryden og sæt over medium varme.
  2. Tilsæt sukker og majssirup og rør indtil sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt chokolade og kakaopulver.

For en mere cremet konsistens, kan du tilføje omkring en 1/4 kop creme. Du kan også ønsker at tilføje en hætte fuld af vanille ekstrakt, hvis du har det på hånden.

Denne opskrift gør omkring en pint af sauce. Du kan holde den varm ved hjælp af en Bain Marie. Denne sauce vil holde i 'køleskab i tre eller fire dage.

Du kan bruge denne chokolade sauce til pels dit kokos makroner, Ricotta budding, cheesecake, is, eller noget, der synes at brug for lidt chokolade sauce.